Kardeşim paylaşsa kaldır derdim İnan ki daha doğmamış bile böyle paylaşılması İnan hoş olmuyor ben asla bir yerde paylaşmadım paylaşmam daSizden izin almaması tabii ki hoş değil ama sevdiğinden yapmıştır diye düşünüyorum.
benim de hem ablam hem kız kardeşim hamile paylaşmak için içim gidiyor
Hak veriyorum sana, sonuçta taşıyan sensin. Ben karşı tarafı düşünerek söyledim. Bazen benim de şeytana uyasım geliyoKardeşim paylaşsa kaldır derdim İnan ki daha doğmamış bile böyle paylaşılması İnan hoş olmuyor ben asla bir yerde paylaşmadım paylaşmam da
Bende anlam veremiyorum İnan hiç hoş olmuyor bence o yüzden ben paylaşmıyorum grupta görümceler kv kp ben eşim var oradan atıyor ama insanı pişman ediyorlar . Hala dede görecekler tabi ama millete ne yayın yapıyor hemde benden izinsizGrupta bile paylaşmazdım açıkçası kaldı ki size sormadan sosyal medyada paylasmasi da doğru değil, ben olsam mesaj atar kaldırmasını isterdim.
Ultrason görüntüsünü sosyal medyada paylaşmak anlamsız geliyor bana. Cidden anlamıyorum ultrason görüntüsü niye paylaşılır
Sakın öyle birşey yapma valla kırıcı oluyorHak veriyorum sana, sonuçta taşıyan sensin. Ben karşı tarafı düşünerek söyledim. Bazen benim de şeytana uyasım geliyo
Yok yapmam ama işte bazen şeytan dürtmüyor değilSakın öyle birşey yapma valla kırıcı oluyor
O hala ben neyim ki insan bir sorar danışır bence sevebilir ama seviyor hala diye paylaşma özgürlüğü yokBana anormal gelmiyor bu mevzular. Sonuçta yeğenini paylaşıyor ki bunun arkasından art niyet arayandan şüphe ederim. Ayrıca kendinizi 'eşşek' yerine koymak için geçerli bir sebep değil bence.
Yok bizimki direk her yeri görünüyor eskiden evet hiç birşey anlaşılmıyordu ama büyüdüğü için her yeri belli yorum yapılıyor şuna benziyor buna benziyor diye o kadar yaniÇocuğu paylaşmayı ben de doğru bulmuyorum ama ultrason fotoğrafı için fazla hassas davranmamış mısınız? Bebek gibi bile değil sonuçta siyah beyaz bir takım şekiller gibi duruyor daha çok
Bunda kötü niyet olmaz zaten ya nasıl bir kötü niyet olsun ki . Ama sormadan yapması bana çok saygısızca geldi ve çok şaşırdım gördüğüm zamanKötü niyet oldugunu dusunmuyorum ama bu demek degil paylaşması dogru. Kardesime bile paylastirmadim, hoslanmiyorum. Görümcem kac defa paylaştı ilk bikac dkda gordum hepsinde usenmeden kaldırttim. En son anladi istemedigmi. Artik büyüdü oglum simdi arada paylasiyor bayagi arada. O yuzden problem etmiyorum. Ultrason görüntüsüne asla izin vermezdim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?