Ultrason görüntüsü

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.683
En iyi cevaplar
1
54.069
798
33
Herkese merhabalar Doğuma zaman kısalmaya başladı kendimi doğumdan sonra yaşayacaklarımdan dolayı biraz gergin hissediyorum birkaç yaşadığım şey de bunu tetikliyor. Neyse eşimin aile grubu var her kontrolden sonra ailesi ultrason görüntüsü görmek istiyorlar eşimde oraya atıyor bende varım o grupta . Büyük görümcem bugün oradan aldığı oğlumun ultrason görüntüsünü direk bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana veya eşime danışmadan kendimi eşek başı gibi hissetmeye başladım artık bana hiç birşey danışılmıyor . Ki çevremde insanlara bakıyorum doğan çocuklarının bile yüzlerini filan paylaşmıyorlar . Neden bana paylaşabilir miyim gibi bir soru sorulmuyor neden doğmamış bebeği paylaşma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum . Seviyor olabilir ama niye yani . Hiç bir yorum yazmadım dönüp sormadım eşime de birşey demedim eşimde bu konuda konuşmadı ama ben sinirlendim eşşek başı mıyım ya

Grupta bile paylaşmazdım açıkçası kaldı ki size sormadan sosyal medyada paylasmasi da doğru değil, ben olsam mesaj atar kaldırmasını isterdim.

Ultrason görüntüsünü sosyal medyada paylaşmak anlamsız geliyor bana. Cidden anlamıyorum ultrason görüntüsü niye paylaşılır

Son düzenleme:
Ben de bir halayım ama sormadan etmeden böyle birşey asla yapmam , yapılmasına da karşıyım . Kendi çocuğuma da müsade etmem .
Rahatsız olduğunuz şeyi ya söyleyin ya da eşinize söyletin. Sessiz kalırsanız, kabul etmiş olursunuz bir gün karşı gelirseniz de ‘önceden böyle değildin çok değiştin’ olur ...

Ne kadar düşüncesiz bir davranış. O sizin mahreminiz nasıl size sormadan paylaşabilir. Anne babanın bile ultrason görüntüsü paylaşmasını uygun bulmuyorum hala ne alaka. Bence uyarmalısınız, çocuk doğduğunda size sormadan daha çok karar alınır benden söylemesi..

rahatsız olduğunuzu söyleyin.Niyeti kötü değilse bile sormalı

Ablamin cocugu iki bucuk yaşında. Annesi hos karsilamiyor diye daha bugune kadar bir resmini paylasmadim.
Cocuk paylasmayi yanlis buldugumdan degil kesinlikle,annesi istemiyor diye. Yoksa cok yakin bir kiz arkadasimin bebeğini daha doğduğu vakit paylasmistim (annesinden izin alip) annenin de hosuna gitmişti-kendi ozellikle poz falan verdirmisti internete atarim.diye. Eger hos karsilamayacagini bilsem ya da gonulsuz tamam dese de asla paylasmazdim.
Bence insanlar baskalarinin sinirlarina saygi duymali.
Rahatsiz oluyorsaniz bunu bilmeliler

Sizden izin almaması tabii ki hoş değil ama sevdiğinden yapmıştır diye düşünüyorum.

benim de hem ablam hem kız kardeşim hamile paylaşmak için içim gidiyor
Kardeşim paylaşsa kaldır derdim İnan ki daha doğmamış bile böyle paylaşılması İnan hoş olmuyor ben asla bir yerde paylaşmadım paylaşmam da

Kardeşim paylaşsa kaldır derdim İnan ki daha doğmamış bile böyle paylaşılması İnan hoş olmuyor ben asla bir yerde paylaşmadım paylaşmam da
Hak veriyorum sana, sonuçta taşıyan sensin. Ben karşı tarafı düşünerek söyledim. Bazen benim de şeytana uyasım geliyo

Bende anlam veremiyorum İnan hiç hoş olmuyor bence o yüzden ben paylaşmıyorum grupta görümceler kv kp ben eşim var oradan atıyor ama insanı pişman ediyorlar . Hala dede görecekler tabi ama millete ne yayın yapıyor hemde benden izinsiz

Bana anormal gelmiyor bu mevzular. Sonuçta yeğenini paylaşıyor ki bunun arkasından art niyet arayandan şüphe ederim. Ayrıca kendinizi 'eşşek' yerine koymak için geçerli bir sebep değil bence.
O hala ben neyim ki insan bir sorar danışır bence sevebilir ama seviyor hala diye paylaşma özgürlüğü yok

Çocuğu paylaşmayı ben de doğru bulmuyorum ama ultrason fotoğrafı için fazla hassas davranmamış mısınız? Bebek gibi bile değil sonuçta siyah beyaz bir takım şekiller gibi duruyor daha çok

Haklısın ben de rahatsız olurdum . Kötü niyetli olmayabilir tamam ama size sorması gerekir . Hem ultrason fotoğrafı yani ne gerek var bu sizin özeliniz ayrıca eşiniz göndermesin .Aynı şeyi eşim ablasına yapardı söyleye söyleye öğrendi artık göndereyim mi anneme ablama söyleyim mi diye önce bana soruyor .

Eşek başı demeyelim de
Hissettiğini anlıyorum :)

Benim de daha kendimin bi kare fotoğrafını paylaşmadığım kızımı
Kayınvalidem paylaşmıştı.
Fena rahatsız oldum tabii ama
Birşey söylemedim.
Tekrarı olsaydı uyarmaya niyetliydim.

Fazla üstünde durup da canını sıkma iyice.

Çocuğu paylaşmayı ben de doğru bulmuyorum ama ultrason fotoğrafı için fazla hassas davranmamış mısınız? Bebek gibi bile değil sonuçta siyah beyaz bir takım şekiller gibi duruyor daha çok
Yok bizimki direk her yeri görünüyor eskiden evet hiç birşey anlaşılmıyordu ama büyüdüğü için her yeri belli yorum yapılıyor şuna benziyor buna benziyor diye o kadar yani

Kötü niyet oldugunu dusunmuyorum ama bu demek degil paylaşması dogru. Kardesime bile paylastirmadim, hoslanmiyorum. Görümcem kac defa paylaştı ilk bikac dkda gordum hepsinde usenmeden kaldırttim. En son anladi istemedigmi. Artik büyüdü oglum simdi arada paylasiyor bayagi arada. O yuzden problem etmiyorum. Ultrason görüntüsüne asla izin vermezdim ama.

Bunda kötü niyet olmaz zaten ya nasıl bir kötü niyet olsun ki . Ama sormadan yapması bana çok saygısızca geldi ve çok şaşırdım gördüğüm zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…