Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmiyorum içli dışlı olmayı . İnş halledersin yaaGrupta kv görümceler eşim ben kp var ya yabancı değiller ki diye düşündüm sonuçta ben nereden bileyim böyle yapacaklarını hayatta aklıma gelmezdi
Eşek başısın evetHerkese merhabalarDoğuma zaman kısalmaya başladı kendimi doğumdan sonra yaşayacaklarımdan dolayı biraz gergin hissediyorum birkaç yaşadığım şey de bunu tetikliyor. Neyse eşimin aile grubu var her kontrolden sonra ailesi ultrason görüntüsü görmek istiyorlar eşimde oraya atıyor bende varım o grupta . Büyük görümcem bugün oradan aldığı oğlumun ultrason görüntüsünü direk bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana veya eşime danışmadan kendimi eşek başı gibi hissetmeye başladım artık bana hiç birşey danışılmıyor . Ki çevremde insanlara bakıyorum doğan çocuklarının bile yüzlerini filan paylaşmıyorlar . Neden bana paylaşabilir miyim gibi bir soru sorulmuyor neden doğmamış bebeği paylaşma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum . Seviyor olabilir ama niye yani . Hiç bir yorum yazmadım dönüp sormadım eşime de birşey demedim eşimde bu konuda konuşmadı ama ben sinirlendim eşşek başı mıyım ya
Evet bencede öyle olacakEşek başısın evet
Hele bir doğsun bebeğin sen o zaman gör :)
Bebeğin annesi onlar sen bakıcı sanacaksın kendini...
Bazı erkek aileleri böyle ...
Videodan ekran görüntüsü almış herşey öyle net ki renkli filanUsg çıktısındaki resimde ne varki, paylaşırsa paylaşsın. Çoğu hiçbir şey anlamıyor bile o resimlerden.
Bu kadar canınızı sıkacaksanız, çocuğunuzun hiçbir resmini kimseye atmayın bundan sonra. Çünkü, doğum anından itibaren canınızı dahada sıkacak şeyler yapabilirler.
İster net olsun, ister siyah beyaz nokta kadar olsun. O sizin özeliniz, doğmadı henüz, içinizde.Videodan ekran görüntüsü almış herşey öyle net ki renkli filan
Halası babanne dede diye paylaştım İnan ki benim aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey yapacağı pişman oldumİster net olsun, ister siyah beyaz nokta kadar olsun. O sizin özeliniz, doğmadı henüz, içinizde.
Bu fotoğrafı onlara atmanız da bana göre yanlış. Paylaşması komple yanlış.
Ben olsam söylerim. Söylemelisiniz ya da eşiniz söylemeli.
Söylemeden olmaz![]()
Anne babası ve kardeşi ile paylaşıyor adam bende annemle paylaşıyorum ne var ki bunda sosyal medya ile bunu nasıl bir tutabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu aynı şey değil çünküpardon da esinizin dogmamis cocugun resmini paylasmasina niye sinir olmuyorsunuz ? sosyal medya yada degil , az özeliniz olsun yahu![]()
Benim 3 görümcem var eşim en küçükleri ne yazıkki. Perşembe günü küçük görümcem aradı ki hastahane çantanı hazırladın mı ne bekliyorsun hazırlamak içinde diye . Annemleri ne zaman çağıracaksın da bende dedim ki şimdi gelseler ne olacak ki bana destek olamazlar dedim doğum belki 38 . Haftada belki 40 ta vs olur bilemeyiz belki süpriz doğum olur dedim . Bana dedi ki bu annemin oğlundan ilk torunu annenin de ilk torunu onlar da olmak isterler dedi. Bende ne oluyor acaba oğlundan ilk torunu olunca onun 4 torunu daha var dedim neyse normal vedalaştık kapattık . Bu gün sonra arkadaşlarım bana geleceklerdi pasta yaptırmışlar süpriz baby shower düzenlediler bana bende resimleri whatsappta duruma attım akşam oldu . Bu ilk torunu diyen görümcem aile grubuna yazmış ki tuğçe durum atmışsın ben neden göremiyorum filan diye aklında benim onu engellediğimi o yüzden göremediğini zannetti ve beni eşimin yanında ifşa etmek için özelden yazmak yerine aile grubuna yazdı ki sorun kendindeymiş beni nedense rehberine 4 kez kaydetmiş sonra silmiş ondan filan işte. Hiç birşey yapmıyor gibi yapıp böyle garip davranıyorlar . Şimdi uyarsam biz hala oluyoruz diye tepeme çıkıyorlar çok görmemişlerNefret edıyorum boyle yegenıne kuzenıne kendı malı gıbı davranmalarından
Sormadan abur cubur yedırıp marıfetmıs gıbı gerım gerım gerılerek gulenlerden
Velisine sormadan resmını cekıp paylasanlardan. Gercekten nefret edıyorum
Cocuk bebek kendı mahremını zaten bılmıyor bu surecı de o erişkinliğe gelene kadar annesı ve babası yönetir. Halası dayısı amcası teyzesı babanesı ananesı dedesı kuzenı degıl
Gruba ıyı bır mesaj atın. Ha gercı ozamanda dusman kesılırler. Gormemısın cocugu olmusta, aman deger verende kabahatta bla bla bla![]()
Bende sizin gibi düşünüyorum art niyet yoktur bunda zaten . Ama bebekle ilgili hiç birşeyi bana danışmıyorlar sadece o değil tüm aile böyle . Buna sinirleniyorum en basiti kv benden habersiz yada görümce habersiz birşey alıyor mesela ben onu kullanmak istemiyorum birde laf arasında duyuyorum aldıkları şeyi söylemiyor da bi danış bir sor ben sana istediğim şeyi söyleyeyim daha işe yarar birşey almış ol kullanılsın çöpe veya bir başkasına gitmesin istiyorum ama dinletemiyorum çok ciddi uyardım hala aynı şekilde devam ediyorlarArt niyetli olduğunu sanmıyorum. İzin almak aklına gelmemiştir.
Ama artık insanların her önüne gelen şeyi sosyal medyada paylaşması beni rahatsız ediyor. Attığı adımı, yediği yemeği, aldığı parfümü, hediye gelen çiçeği, ojenin rengini, kahvenin köpüğünü... daha bir sürü şey. Kim ilgilenir ki hazırladığı sofra ile. Hani turistik bir gezi olur güzel bir yer paylaşır insanların ilgisini çeker. Ama diğerleri sadece dedikodu malzemesi olur ancak.
Bunun için tartışmayın kimseyle. Bir gün konu açın. Ben bebek doğduğunda sosyal medyada paylaşmak istemiyorum, sizden de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum, dersin güzel bir dille olur biter.
Hiçkimse bana sormadan saçımın telini bile paylaşamaz, değil ki karnımın içindeki bebeğimi paylaşacakHerkese merhabalar ❤ Doğuma zaman kısalmaya başladı kendimi doğumdan sonra yaşayacaklarımdan dolayı biraz gergin hissediyorum birkaç yaşadığım şey de bunu tetikliyor. Neyse eşimin aile grubu var her kontrolden sonra ailesi ultrason görüntüsü görmek istiyorlar eşimde oraya atıyor bende varım o grupta . Büyük görümcem bugün oradan aldığı oğlumun ultrason görüntüsünü direk bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana veya eşime danışmadan kendimi eşek başı gibi hissetmeye başladım artık bana hiç birşey danışılmıyor . Ki çevremde insanlara bakıyorum doğan çocuklarının bile yüzlerini filan paylaşmıyorlar . Neden bana paylaşabilir miyim gibi bir soru sorulmuyor neden doğmamış bebeği paylaşma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum . Seviyor olabilir ama niye yani . Hiç bir yorum yazmadım dönüp sormadım eşime de birşey demedim eşimde bu konuda konuşmadı ama ben sinirlendim eşşek başı mıyım ya
Herkese merhabalar ❤ Doğuma zaman kısalmaya başladı kendimi doğumdan sonra yaşayacaklarımdan dolayı biraz gergin hissediyorum birkaç yaşadığım şey de bunu tetikliyor. Neyse eşimin aile grubu var her kontrolden sonra ailesi ultrason görüntüsü görmek istiyorlar eşimde oraya atıyor bende varım o grupta . Büyük görümcem bugün oradan aldığı oğlumun ultrason görüntüsünü direk bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana veya eşime danışmadan kendimi eşek başı gibi hissetmeye başladım artık bana hiç birşey danışılmıyor . Ki çevremde insanlara bakıyorum doğan çocuklarının bile yüzlerini filan paylaşmıyorlar . Neden bana paylaşabilir miyim gibi bir soru sorulmuyor neden doğmamış bebeği paylaşma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum . Seviyor olabilir ama niye yani . Hiç bir yorum yazmadım dönüp sormadım eşime de birşey demedim eşimde bu konuda konuşmadı ama ben sinirlendim eşşek başı mıyım ya