Ultrason görüntüsü

Ah ahhh ne bunalımlar geçirdim bi bilsen geceleri dua edersin herkesin çocuğuna bakıp özenmek eşimin ağlamasını görmek tüylerim diken diken oluyor her ay kırmızıyı görünce bu ay da olmadi demek nasıl bi mucize oldu hala inanamıyoruz ki çocuk olmayınca evde neşe olmuyor bu gece dua ettim kadınlar klubundeki isteyenler için ve herkes için ben çok iyi bilirim o üzüntüyü cnm 😊
Çok mutlu oldum senin adına🤩🤩🤩 Allah korusun bebeğini🤲🏻 çok uzun süre 6 yıl ama sonuç olarak Allah sana bir mucize verdi♥️ sağsalim kucağına alırsın inşallah 💐 bütün isteyenlere de Allah nasip etsin 🤲🏻

Ancak kan testi yaptırıp belli bi değere yükselince görebilirsin benim yanlış hatırlamıyorsam 3000 iken gözüktü kese cnm ilk doktora gittiğimde 23.4tü görememişti dr sonra bekledik düzenli bi şekilde 2 günde bi katlaması gerekiyor değerin dedi çok zor oluyor beklemek ama nasipse varsa herşey yolunda gider en önemlisi de kalp atışına görmek oluyor cnm
Çok teşekkür ederim peki değeri kendimiz mi yükseltiyoruz yoksa kendi mi yükseliyor?

Ancak kan testi yaptırıp belli bi değere yükselince görebilirsin benim yanlış hatırlamıyorsam 3000 iken gözüktü kese cnm ilk doktora gittiğimde 23.4tü görememişti dr sonra bekledik düzenli bi şekilde 2 günde bi katlaması gerekiyor değerin dedi çok zor oluyor beklemek ama nasipse varsa herşey yolunda gider en önemlisi de kalp atışına görmek oluyor cnm
Bugün kan verdim e-nabızdan baktım şimdi >1000 diye görünüyor ne kadarlıktır?

Back
X