Daha cinsel organı oluşmuş olmuyor ki bu haftalarda neye göre tahmin yapılacak anlamadım ..Sizde görüntülerinizi ekleyin 7 8 9 haftalık ultrason görüntülerinizi toplu tahmin edelimm
Canım duruş şekline göre mesele fasülye gibiyse kız diyorlar uzun ince çizgiyse erkek yada ultrasonda sola doğruysa bebek erkek sağa doğruysa kız ve sonuçlar genelde doğru çıkıyo..tabiki rabbim en iyisini bilirDaha cinsel organı oluşmuş olmuyor ki bu haftalarda neye göre tahmin yapılacak anlamadım ..
Anladım Can'ım hayırlısı olur inşallah . Bu konuyla halk arasında duydugum şey yumurtanın ne tarafta olduğu .. Sağda olursa erkek , solda olursa kız demişlerdi , mesela ben hamile kaldığım ay sağ tarafımda yumurtlamıştım ve bebeğim erkek .. Ama herkeste öyle olcak diye birşey yok tabi .. Peki çocuk senin sağında mı solun da mı ?Canım duruş şekline göre mesele fasülye gibiyse kız diyorlar uzun ince çizgiyse erkek yada ultrasonda sola doğruysa bebek erkek sağa doğruysa kız ve sonuçlar genelde doğru çıkıyo..tabiki rabbim en iyisini bilir
senin bildiğin doğru Can'ım ben de seninle aynı şeyi demek istedim yanlış yazmışım :) ultrasona girdiğin de doktorun demedi mi ? Ya da girince sen bi sor bakalım çocuk ne tarafta diye .. Bu arada bu söylenti baya tutuyo demek ki :)Canım bende sağ taraf erkek sol kız diye biliyorum çünkü kaynanam 7 erkek çocuğada hep sağ tarafından bnde ilkinfe sağ ve erkek yengemde sağ ve erkek ablam sol ve kız çocuklsrmz oldu ben ise psikolojikmen sol hissediyorum
Peki sen ne istiyorsun ? Kız erkek ?Canım gittim doktor erkeğe benzettim dedi kesin mi dedim hayır ben sadece benzettim dedi bebek hangi tarafta peki dedim nasıl yani dedi bende sağda mı solda mı dedim oda bak tam ortada dedi bu gittiğim devlet hastahanesiydi asıl doktoruma çarşamba günü gidiyorum bakalım o ne dicek hayrlısı olsun inşş..
bence erkek benm oğluşuma benziyorrSizde görüntülerinizi ekleyin 7 8 9 haftalık ultrason görüntülerinizi toplu tahmin edelimm
Maşallah buradaki kaç haftaSizde görüntülerinizi ekleyin 7 8 9 haftalık ultrason görüntülerinizi toplu tahmin edelimm
9 haftalıktı o zamanMaşallah buradaki kaç hafta
Amim canımm belli olabilir net olmamakla birlikte bende 12+3 günlüğüm çok yakınızz :)))Bende cokk merak ediyorummmm ölcem meraktan 12+1 haftalik hamileyim belli olurmukii daha kontrole gitmedim bu hafta allah gonlumuze gore versin
Ayyyy canımm inşşşş çok ağladımm kız diyince sevinçten elim ayağım titrediii tabikide hayrlısı olsun her zaman hayrsız olacaksa olmasn rabbim derim haftaya cuma tekrar gidecm bakalım canım hayrlısıııAllah gonlune gore versin canim bana doktor 15 haftalikken bir cikinti var ama kizdada oluyor bu dedi yuzde 70 kiz dedi 16 haftalikken tekrar bakti yuzde 99 kiz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?