Ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini

Allahim gönlüne göre versin canim, cok sevindimmm insallah darisi banaa.. Bende kiz haberini alirim insallahh coook istiyorummm iki oglum var ücüncüde kiz olsun istiyorum.. Senin yasadigin sevinci okuyunca cok duygulandim.. Bende sevincten naparim bilemiyorum..

Merhaba kızlarr benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü bu tabiki bundan anlaşılamaz fakat bana da tahminde bulunurmusunuz çok merak ediyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.693
Kızlar bu da benin bebişim biraz büyük ama sizce kız mı erkek mi ya belli değil daha cinsiyeti :)

Sevgili anneler benim miniğim konusunda ne düşünüyorsunuz ?Görüntü 14+3 de çekildi 2 hafta kadar önce

Eklentiler

• 20160603_161433-2-2-2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.484
Kız mı ki acaba epey büyümüş maşallah öğrenmediniz mi cinsiyetini doktorum 12. Haftada tahmin edebiliriz dedi:)
Bebeğimin gelişimi 10 gün kadar önde gidiyor azıcık büyük normalden.Dr 'umuz ilk tahminini söyledi ama net bişey söylemıyorum 1 temmuzda kontrole gelın dedi. Dr un tahmını bılıyorum ama ben sızınkılerı merak ettım aslında

Genelde ilk söyledikleri doğru çıkıyor aslında ne dedi ki acaba merak ettim :)

Rabbim gönlümüze göre versin inşş seninde canm benmm (

Kızlar dr benim yavrum için erkek dedi. Genelde yanilmam ama 2 temmuzda ki randevuda daha net belli olur dedi .bakalim hayirlisiyla o gün netlesecek bizim icin.

Canlar bide benim usg Fotoma bakip yorum yaparmisiniz daha nerdeyse iki haftam var Doktor Randevuma. Cook merak ediyorum
Hadi hanimlar gelsin Tahminler..

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 850
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 901
Kizlar sizce cinsiyeti ne ? Bu 8 haftalikti assa yukari

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 1.006
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…