Allahim gönlüne göre versin canim, cok sevindimmm insallah darisi banaa.. Bende kiz haberini alirim insallahh coook istiyorummm iki oglum var ücüncüde kiz olsun istiyorum.. Senin yasadigin sevinci okuyunca cok duygulandim.. Bende sevincten naparim bilemiyorum..Ayyyy canımm inşşşş çok ağladımm kız diyince sevinçten elim ayağım titrediii tabikide hayrlısı olsun her zaman hayrsız olacaksa olmasn rabbim derim haftaya cuma tekrar gidecm bakalım canım hayrlısııı
Bu sanki kız gibi :)Merhaba kızlarr benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü bu tabiki bundan anlaşılamaz fakat bana da tahminde bulunurmusunuz çok merak ediyorum :)
Bu sanki kız gibi :)
Sevgili anneler benim miniğim konusunda ne düşünüyorsunuz ?Görüntü 14+3 de çekildi 2 hafta kadar önce
Bebeğimin gelişimi 10 gün kadar önde gidiyor azıcık büyük normalden.Dr 'umuz ilk tahminini söyledi ama net bişey söylemıyorum 1 temmuzda kontrole gelın dedi. Dr un tahmını bılıyorum ama ben sızınkılerı merak ettım aslındaKız mı ki acaba epey büyümüş maşallah öğrenmediniz mi cinsiyetini doktorum 12. Haftada tahmin edebiliriz dedi:)
Bilmem aslında kızımın da var yan yana koyuyorum çok farklı :)Bu sanki kız gibi :)
Oğlan gibi sanki :)Sevgili anneler benim miniğim konusunda ne düşünüyorsunuz ?Görüntü 14+3 de çekildi 2 hafta kadar önce
Bebeğimin gelişimi 10 gün kadar önde gidiyor azıcık büyük normalden.Dr 'umuz ilk tahminini söyledi ama net bişey söylemıyorum 1 temmuzda kontrole gelın dedi. Dr un tahmını bılıyorum ama ben sızınkılerı merak ettım aslında
Bilmem aslında kızımın da var yan yana koyuyorum çok farklı :)
Rabbim gönlümüze göre versin inşş seninde canm benmmAllahim gönlüne göre versin canim, cok sevindimmm insallah darisi banaa.. Bende kiz haberini alirim insallahh coook istiyorummm iki oglum var ücüncüde kiz olsun istiyorum.. Senin yasadigin sevinci okuyunca cok duygulandim.. Bende sevincten naparim bilemiyorum..
Canımm ben kıza benzettimSevgili anneler benim miniğim konusunda ne düşünüyorsunuz ?Görüntü 14+3 de çekildi 2 hafta kadar önce
18haftanın içindeyim canım ama hala cinsiyet belli değil :)Tam tersi pozisyondaysa kızınızdan erkektir belki ne kadar doğru tartışılır ama merak ediyoruz haklı olarak:)) kaç haftalık hamilesiniz
Erkek gibi sanki:)Canlar bide benim usg Fotoma bakip yorum yaparmisiniz daha nerdeyse iki haftam var Doktor Randevuma. Cook merak ediyorum
Hadi hanimlar gelsin Tahminler..
Bana da kız gibi geldi canımCanlar bide benim usg Fotoma bakip yorum yaparmisiniz daha nerdeyse iki haftam var Doktor Randevuma. Cook merak ediyorum
Hadi hanimlar gelsin Tahminler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?