ultrason kontrolüne girmeden önce su içilmesi

monicc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
239
3
46
İzmir
kızlar merhaba, ben tahminen 6 haftalık hamileyim. yarın ilk kez doktora gideceğim. mutlaka ultrasonla bakacaktır. evlenmeden evvel ultrasona girdiğimde 2 litre su içirirlerdi. bebeğin veya kesenin görülmesi için muayeneden evvel su içiriyorlar mı?

aynen cnm evlenmeden önce gitmiştim ben de litre litre su içerek ve idrarını tutarak sabah gitmiştim.
ama hamileyken gittiğimde öyle bişey olmadı. 5+1 iken ve 6+6iken gittim.su içmeden gittim.su içmeden gidebilirsin yani. idrarını tutmana da gerek yok.görünüyor bebişler;)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:16:

aynen cnm evlenmeden önce gitmiştim ben de litre litre su içerek ve idrarını tutarak sabah gitmiştim.
ama hamileyken gittiğimde öyle bişey olmadı. 5+1 iken ve 6+6iken gittim.su içmeden gittim.su içmeden gidebilirsin yani. idrarını tutmana da gerek yok.görünüyor bebişler;)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:16:

çok teşekkür ederim cevap için. bekledim kimse yazmayınca su içipte gideyim diye düşünüyordum ama malum biliyorsunuz idrar tutmak çok zor. düşünüyordum kara kara. sizde umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

çok teşekkür ederim cevap için. bekledim kimse yazmayınca su içipte gideyim diye düşünüyordum ama malum biliyorsunuz idrar tutmak çok zor. düşünüyordum kara kara. sizde umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

amin cnm inşallah:16:
bende ilk muayeneye gitmeden önce düşünmüştüm bunu ama sonra unutup gitmiştim:) çok şükür ki öyle birşey yokmuş yoksa üzülürdüm :)

benim doktorun kapısın bekar olanların idrara sıkışıp muayeneye gelmesi rica olunur yazıyor ama hamilelerde öyle bi sorun yok

böbek ultrasonları içn gerekli su içip sıkışmal hamilelik için gerekli bi durum değil hatta ben bi çok kontrolüme aç karnına gitmişimdir çünkü tahlil vs istiyo olabiliyorlar

jinekolojik ultrason yaparken bakirelere vajinal ultrason yapılmadığı için karından bakıyorlar o zaman da mesane dolu olunca çok daha iyi görülüyor
tabi bakire olmayanlarda gerek yok

jinekolojik ultrason yaparken bakirelere vajinal ultrason yapılmadığı için karından bakıyorlar o zaman da mesane dolu olunca çok daha iyi görülüyor
tabi bakire olmayanlarda gerek yok

hıh en doğru cevap bu işte alkışlıyorum çok net açıklamışsınız:))))

Back
X