Ultrason ölçümü

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Merhabalar.. sata gore 7+6 haftalik hamileyim. Bugun kalp atisi icin doktoruma randevum vardi. Ama ben dayanamayip bir hafta once sskya gittim kalp atislarini dinlemek icin. Dinledimde cok sukur saglikli.
Fakat kafami karistiran bi sorun var. 1 hafta once gittigim hastanedeki ölçümler kese 7+6 olarak. Bebek ise 1.35 olarakti. Aradan bir hafta gecti farkli bi hastanede olcumler hala ayni :( gelisim geriligi mi oluyor? Yoksa hastane hastane ölçümler degisiyor mu?
Icime su serper misiniz :(

Merhabalar.. sata gore 7+6 haftalik hamileyim. Bugun kalp atisi icin doktoruma randevum vardi. Ama ben dayanamayip bir hafta once sskya gittim kalp atislarini dinlemek icin. Dinledimde cok sukur saglikli.
Fakat kafami karistiran bi sorun var. 1 hafta once gittigim hastanedeki ölçümler kese 7+6 olarak. Bebek ise 1.35 olarakti. Aradan bir hafta gecti farkli bi hastanede olcumler hala ayni :KK43: gelisim geriligi mi oluyor? Yoksa hastane hastane ölçümler degisiyor mu?
Icime su serper misiniz :KK43:
Hastane hastane olcumler degisir. O yuzden farklilik olmustur

Benim de oldu bebekte büyüme vardı ama haftalar hep aynıydı sanırım o ultrasondan ultrasona değişiyor. Mesela ben 6 haftalık gittim bir hafta sonra başka hastaneye gittim yine 6 hafta dediler.Sağlıklıysa bir şey yoktur inşallah.

Hastane hastane olcumler degisir. O yuzden farklilik olmustur

Benim de oldu bebekte büyüme vardı ama haftalar hep aynıydı sanırım o ultrasondan ultrasona değişiyor. Mesela ben 6 haftalık gittim bir hafta sonra başka hastaneye gittim yine 6 hafta dediler.Sağlıklıysa bir şey yoktur inşallah.

İnsallah dediginiz gibidir. Bundan once bi dusugum var fazlasiyla pimpirikliyim :(

İşte sırf bu yüzden sadece 1 tane doktora gidiyorum boşu boşuna kafa karışıklığından başka bişey değil doktor doktor dolaşmak

Fakat kafami karistiran bi sorun var. 1 hafta once gittigim hastanedeki ölçümler kese 7+6 olarak. Bebek ise 1.35 olarakti. Aradan bir hafta gecti farkli bi hastanede olcumler hala ayni :KK43: gelisim geriligi mi oluyor? Yoksa hastane hastane ölçümler degisiyor mu?
Icime su serper misiniz :KK43:
aynı hastanede cihazdan cihaza bile fark ediyor canım karıştırma kafanı..

İşte sırf bu yüzden sadece 1 tane doktora gidiyorum boşu boşuna kafa karışıklığından başka bişey değil doktor doktor dolaşmak

Oglumdada sadece bir doktora gitmistim. Bu gebeligimi ogrendigimde 4 haftalikti dr 1 ay sonra cagirdi. 1 ay bekleyemedim. Bi onceki bebegimin kalbi atmıyordu. Sadece merak benimki.

Ultrason farkı var canım. Benim de başıma geldi. Takma onu. Sağlıklı ölçüm olmayabilir. Sen keyfine bak. Zamanla daha da net ölçümler yapılıyor.

Back
X