Ultrason resmi???

Haviill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
54
9
86
29
Merhaba bayanlar Ultrason resmimde bebeğimi gören var mı? Biri 7 haftalıkken çekilen, diğerleri 11. haftada çekilenler. Bebeğimi gören var mı başı ne tarafta?? Lütfen yardımcı olun ben anlamadım da . Ve onu hiç ultrasonda göremedim

Eklentiler

• IMG_7775.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 140
Alttaki resimde anladığım kadarıyla başı sol tarafta

Kız çocuklarına düşkün olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı evet erkek istiyorum Neden erkek dediniz?
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)

Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)
Ramzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor mu instagram hesabınız var mı?

Kese olarak mı sağ tarafta, yoksa kesenin içindeki yerine göre mi?
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)[/QUOT

Ramzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor mu instagram hesabınız var mı?
8.haftadan sonra kımıldarmış bende bilemedim şimdi :) kesenin içindekine göre sağ tarafta

Arkadaslar merhaba. Bende 11 haftamdayim bebegimin goruntusu boyle. Cinsiyet tahmin edebilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_20190116-142320.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190116-191126.webp
    26 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…