Ultrason resmi???

Haviill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
54
9
86
29
IMG_7774.webp
Merhaba bayanlar Ultrason resmimde bebeğimi gören var mı? Biri 7 haftalıkken çekilen, diğerleri 11. haftada çekilenler. Bebeğimi gören var mı başı ne tarafta?? Lütfen yardımcı olun ben anlamadım da . Ve onu hiç ultrasonda göremedim

Eklentiler

• IMG_7775.webp
    IMG_7775.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 140
Alttaki resimde anladığım kadarıyla başı sol tarafta

Kız çocuklarına düşkün olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı evet erkek istiyorum :dua::KK71: Neden erkek dediniz? :KK73:
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)

Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)
Ramzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor mu :emir_bebek::halay::kahve::kahve: instagram hesabınız var mı? :KK54:

Kese olarak mı sağ tarafta, yoksa kesenin içindeki yerine göre mi? :KK37:
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)[/QUOT

Ramzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor mu :emir_bebek::halay::kahve::kahve: instagram hesabınız var mı? :KK54:
8.haftadan sonra kımıldarmış bende bilemedim şimdi :) kesenin içindekine göre sağ tarafta

Arkadaslar merhaba. Bende 11 haftamdayim bebegimin goruntusu boyle. Cinsiyet tahmin edebilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_20190116-142320.webp
    Screenshot_20190116-142320.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190116-191126.webp
    Screenshot_20190116-191126.webp
    26 KB · Görüntüleme: 42
Back
X