- 1 Aralık 2017
- 54
- 9
- 86
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gerçekten miAlttaki resimde anladığım kadarıyla başı sol tarafta
Evet oğlan gibi geldi bana :) erkek mi istiyordun :)Yaa gerçekten mi![]()
Kız çocuklarına düşkün olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı evet erkek istiyorumEvet oğlan gibi geldi bana :) erkek mi istiyordun :)
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)Kız çocuklarına düşkün olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı evet erkek istiyorumNeden erkek dediniz?
![]()
Ramzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor muBildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)
Bildiğim kadarıyla erkeklerin kafaları solda olurmuş benim oğlumda öyleydi şuan kızıma hamileyim onun kafasıda sağ tarafta :) Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da :)[/QUOT
8.haftadan sonra kımıldarmış bende bilemedim şimdi :) kesenin içindekine göre sağ taraftaRamzi teorisinde galiba evet öyle diyorlarda , bu 11. hafta resmi . Bebek o vakte kadar yer değiştirmiyor muinstagram hesabınız var mı?
![]()
8.haftadan sonra kımıldarmış bende bilemedim şimdi :) kesenin içindekine göre sağ tarafta
Bebeginizin ciansiyeti belli oldumuKız çocuklarına düşkün olmama rağmen bazı nedenlerden dolayı evet erkek istiyorumNeden erkek dediniz?
![]()