Ultrason resmim ve hematomum

complex

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
384
177
303
İstanbul
Kizlar ben anlamiyorum belki anlayaniniz var doktorumda bilgilendirmedi.. kesem normal boyutta 7 haftalik kalp atisi mevcut hematom yani kese etrafinda kanama alani mevcut ve giderek büyüyor ama kanama alaninin boyutunu bilmiyorum bu ultrason resmine gore kanama boyutu ne kadar?
O yuvarlak olan bebegin kesesi L harfi seklinde olan ise kanama alani ilgilenirseniz sevinirim
20181215_194627.webp

Eklentiler

• 20181215_194639.webp
    20181215_194639.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 226
Dışarıya da kanaman var mı? Kese o küçük olan ama kanama alanını anlayamadım. Benim de kanama alanım var ama ultrason resmim yok boyutunu bilmiyorum doktor büyük olduğunu söyledi sadece, dışarıya kanamam yok. Senin gibi 6-7 haftalıkken de vardı ama küçüktü o sonra geçti tekrar oldu geçen hafta

Dışarıya da kanaman var mı? Kese o küçük olan ama kanama alanını anlayamadım. Benim de kanama alanım var ama ultrason resmim yok boyutunu bilmiyorum doktor büyük olduğunu söyledi sadece, dışarıya kanamam yok. Senin gibi 6-7 haftalıkken de vardı ama küçüktü o sonra geçti tekrar oldu geçen hafta
Benimde disardan kanamam yok keske olsaydi elinizde gecmis haftalarin bile olsa ultrason resmi

O haftaların ultrason resmi var zaten ama anlar mısın atayım küçük kanama alanı vardı, geçen haftaki kanamadan sonraki ultrason yok o büyük dedi doktor ama aceleyle unuttu ultrason vermeyi..

232A17C6-B0F7-4DDB-8F3B-8428C8895DD4.webp Bak burda 5+5miş kanamamın başladığı gün. Yaklaşık 10 gün sürmüştü lekelenme kahverengi pembe kırmızı her rengi görmüştüm ama çok az damla damlaydı geçen haftakine göre kanama bile değilmiş o meğer

Ya kadın apar topar hastaneye yatırdı beni büyük bir kanama alanı rahim ağzına yakın dedi 2 gün yattım kanama ilk gün durmuştu evde yatak istirahati ve progestan başladı zaten yeni bırakmıştım progestanı birkaç hafta önce, bir de pruluton iğne haftada bir. Aylarca yatacağım gibi görünüyor

Ya kadın apar topar hastaneye yatırdı beni büyük bir kanama alanı rahim ağzına yakın dedi 2 gün yattım kanama ilk gün durmuştu evde yatak istirahati ve progestan başladı zaten yeni bırakmıştım progestanı birkaç hafta önce, bir de pruluton iğne haftada bir. Aylarca yatacağım gibi görünüyor
Neden oluyo acaba bu durum anlamadim sizin dışardan kanamaniz var mi?

Yok mu baska bu durumu yasayipta bizlere destek olacak birisi... Sizce bu riski tasiyan birisi isten ayrilmalimi?

Back
X