Ultrason resminde yanılma olurmu ?

glbnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
7
2
6
24
Selam kızlar bir sorum var herkese
17 haftalık doktorum kız bebeğimiz olucanı söyledi
Ama içimden geçen hep erkekti
Kız denilipte erkek olanlar varmıı ??

Son düzenleme:
Kız dediyse kızdır yanılma bazen olabiblir ama düşük ihtimal ne farkeder ki kız erkek sağlıklı olsun rabbime hep duamdur benimde bu duyguları yaşamak..

Ya tabiki kesinlikle fark etmez ama ultrason resmide beni yanıltıyo sanki kız gibii değill
Rabbim sizede bir an önce anne olmayı nasip etsin
Dualarımdasımızz

Kız dediyse kızdır yanılma bazen olabiblir ama düşük ihtimal ne farkeder ki kız erkek sağlıklı olsun rabbime hep duamdur benimde bu duyguları yaşamak..
Ya tabiki kesinlikle fark etmez ama ultrason resmide beni yanıltıyo sanki kız gibii değill
Rabbim sizede bir an önce anne olmayı nasip etsin
Dualarımdasımızz

benim gördüğüm vajina iki dudak var birde ara gibi birşey

Benim arkadaşıma kız dediler cinsiyeti. Kadın bi bebek elbisesi aldı eşine cinsiyet süprizi vs yaptı alışverişe başladı sonraki kontrollerde hiç cinsiyetle alakalı da konuşmamışlar zaten gittiği hastanede üniversite hastanesi her gidişte farklı doktor bakıyor. 25-26 hastalıkken tesadüfen erkek olacağını öğrendi inanamadı tabi bu sefer kız mı erkek mi konusu döndü sürekli. Kadın artık 35 haftalık filandı tamamen net öğrendiğinde. Şuan oğlu 2 aylık filan.

evet yanılma olabiliyor bazen
Çok enterasan
Bakalım diğer randevumda tekrar bakmasını isticemm
Ultrason görüntüsü beni pek inandırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…