Buyur canım benim oğlumun 12.haftadaki ultrason görüntüsü(altta 13 hafta 6 gün yazıyor çünkü 2 hafta önden gidiyordu):
Eki Görüntüle 245497
Vallahi ben anlamadımŞimdi benim koyduğum fotoda belli oluyor mu o tümsek??
Arkadaşlar öğrendim benim minik bir kızım olacakmış dün ikili test için doktora gittim doktorumuz %90 kız dedi çok mutluyum ikili testimin sonucu da negatif çıktı yani şu an için bir problem yokmuş benim hissettiğimde kız dı zaten yanılmamışım allah herkese gönlünden geçeni versin
Cinsiyeti belli oldumu benimkide aynı böle duruyodaBenimkinide tahmin eder misiniz ? 14+3cuz ama burda 12+4
Cevap yazarmisiniz okursaniz eger :)
bende yüklesem tahminde bulunan olurmu
Resim yüklemeye calisdim ama basarisiz nedensekonu sahibinin kızı olmuş sanırım, eski mesajlarına baktım kız ismi arıyormuş, tam olarak ne soruyorsunuz?
Ben bu 12. 14hafta arası yapılan testi yaptırmadım sorun olur mu başka ne zaman öyle ayrıntılı test yapıyorlarbenimde 13 haftalıkken doktor göremedi şimdi 16 haftalık haftaya 3lü teste gidince öğreneceğim. çok heyecanlıyım erkek istiyorum:Saruboceq: ama Allah hayırlısını versin. bir kızım var. 10 hafta çok erken söyleseler bile yanılma şansı çok yüksek . görümceme 12 haftalkıken kız dediler 3 hafta sonra erkek olduğu ortaya çıktı
Ben normalde pek bu konuda yorum yapmıorm ama bence erkek cok benzıo:)Arkadaşlar bir yorum alabilir miyiz lütfen :) konu biraz eski ama belki yorum yapan olur... Şuan 10+1 deyiz çok şükür cinsiyet için merak içerisindeyim kız yada erkek tahmini olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?