Doğuma Hazırlık Ultrason resmine göre 10 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olur mu?...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
erkek bebek bekleyen arkadaşlar bebişlerinizin 8 ile 12. haftalardaki ultrason fotolarını yükleyebilir misiniz?​

Son düzenleme:
evet birinci foto geldi neden istediğimi açıklayayım hemen yabancı bir sitede bebeğin cinsiyeti tam oluşmadan önce göbeğin hemen altında bir cinsiyet tümseği oluşur diyor ve eğer bebeğin konumu uygunsa ultrason kaliteliyse bu tepecik erken tahmin yapmak için ip uçları verir .kız bebekte tümsek bebeğin omuriliğiyle paraleldir( kendi iki kızımdada bunu teyit ettim ) erkek bebekte ise en az 30 derece veya bazen daha fazla yukarı bakar diyordu .sitede bununla ilğili pek çok ultrason görüntüsüde koymuşlar bizzat alttaki açıklamaya okumadan ben bile yorum yapabildim .yine de herşeye rağmen hem kıza hem erkekeğe benzeyen bir örnekte koymuşlar yani 10 hafta erken olabiliyor 12. haftaya kadar bekleyin diyorlar kendi ultrason fotolarımı ekleyemiyorum imkanı olan eklesin bize de eğlence çıkar yoksa geçmez bu haftalar :))​
Buyur canım benim oğlumun 12.haftadaki ultrason görüntüsü(altta 13 hafta 6 gün yazıyor çünkü 2 hafta önden gidiyordu):
Eki Görüntüle 245497

Vallahi ben anlamadımŞimdi benim koyduğum fotoda belli oluyor mu o tümsek??

bacaklarının arasındaki noktaya bak beyaz kısım açılı olarak yukarı bakıyor ama senin görüntü 12. hafta bu tahmin 10 . haftada başlıyor bence kızlar ultrason fotosunu doktardan tepeciği görecek şekilde çekmesini isteyin...

amin canım inşallah Rabbim kızını da sana bağışlasın inşallah :) inşallah bizimde gönlümüzden geçen olur.
amin

MERHABA 2 gün önce dr gittik henüz 8 haftalık bebiş doktordan tahminde bulunmasını istedim şekli çok belli olanlar genelde erkek çok belli olmayanlar kız oluyor dedi benim ricalarımla kız yorumunda bulundu bende başından beri erkek düşünüyordum içimden hep öyle geçiyordu kız diyince şok oldum tabii ki allah hayırlısını versin ama kendi kendime çok kızdım sanki biraz üzüldüm ((

037.JPG5.13 MBX
Toplam Büyüklük: 0 Dosya: 0
Temel
YükleyiciDosyaları Seç Upload Files Clear List

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

Benimkinide tahmin eder misiniz ? 14+3cuz ama burda 12+4

Eklentiler

• IMG_20150722_180028.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 3.292
Benimde 1 oglum var ve ikinciye hamileyim iki resmide karsilastirdim ikiside 8/9 haftalikken cekilmis ve gercekden fark var baya ama tabi cok erken görebilmek icin.. arkadaslar tahminde bulunmus yinede :) bende yüklesem tahminde bulunan olurmu

Ben bu 12. 14hafta arası yapılan testi yaptırmadım sorun olur mu başka ne zaman öyle ayrıntılı test yapıyorlar

Arkadaşlar bir yorum alabilir miyiz lütfen :) konu biraz eski ama belki yorum yapan olur... Şuan 10+1 deyiz çok şükür cinsiyet için merak içerisindeyim kız yada erkek tahmini olan var mı ?

Eklentiler

• IMG-20180306-WA0001.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 1.325
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…