Ultrason resmine göre cinsiyet tahmini

ece0519

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
31
7
1
28
Kızlar burda karından 10+6 sizce cinsiyeti ne olabilir tahin eder misiniz

Eklentiler

• IMG-20240102-WA0002.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 462
Kızlar burda karından 10+6 sizce cinsiyeti ne olabilir tahin eder misiniz
çok komik tatluş görünüyor ayaklarını yukurıya mı kaldırmış banamı öyle geldi çok net de değil 1 ,2 gün önce bir hanımefendi de böyle konu paylaşmıştı baya net güzel görünüyordu bebişi

cinsiyetini göremediğseniz zaten kız dır erkek olsaydı bu aylarda gösterirdi yiğitin malı meydanda olur gibi hemen belli ediyorlar kendilerini ama en önemlisi sağlılıklı bir şekilde doğması dileğiyle

Yaaa çok teşekkür ederim sizde çok tatlısınız elimde bitek bu resim var malesef

Aslında ederde doktora kontröl için değilde bi sağlık nedeni yüzünden gitmiştim bebek de etkilendimi acaba diye baktırmıştık gitmişken o ara sormak aklıma gelmedi açıkçası zaten doktorda çok kısa kalp atışlarına falan baktı

Oncelikle sag salim kucagina almayi naip etsin rabbim. Bana erkek gibi geldi ne biliyim aslinda 11 haftalikken falan belli eder kendini
Aslında ederde doktora kontröl için değilde bi sağlık nedeni yüzünden gitmiştim bebek de etkilendimi acaba diye baktırmıştık gitmişken o ara sormak aklıma gelmedi açıkçası zaten doktorda çok kısa kalp atışlarına falan baktı

Kızlar benim de bu şekil sizce nedir ufak daha ama

Eklentiler

• IMG_3579.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_3580.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 174
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…