ultrason sonuçları

slm cnm walla bende ancak bakabildim foruma..bebişle ilgileniyoruz işte şuaralar herşey yolunda..maşallah diyeyim büyüyo artık hem boyu hem kilosu ilerliyo tosunumun..ocak ayının sonunda epidural sezeryan yapacağını söledi.şimdi de epidural sezeryandan korkuyorum..nasıl olacak yaaa inan 1 haftadır uykularımda sürekli sezeryanı görüyorum sıçrayarak uyanıyorum bidaha uyumak ne mümkün..şimdi kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyo yaaa(( sürekli korkuyorum bu korkulardan ne zaman kurtulucam ben yaa???

ben epudral sezeryan oldum doğum hikayemi yazmıştım oku istersen açtığım konularda var. Hiç korkulacak bişeyde yok ayrıca çok rahat geçti zaten bişey anlamıyorsun bebeğin çıkar çıkmaz havluya sarıp sana veriyorlar o muhteşem bir duygu hiç korkma hep o anı düşün şekerim

inşallah mutlu sonuca ulaşıcaz.epiduralden şöle korkuyorum. baş ağrısı ve bel ağrısı kalıyomuş doğumdan sonra çevremde kime sorduysam öyle dedi..hatta ablamda epiduralden sonra belimde ağrı kaldı dedi..bunları düşünmemeye çalışsamda böle bi gerçek var.ama ben oğlumu düşünüyorum.artık eşimde bende gün sayıyoruz 10 günümüz kaldı.. off yaaa nasıl bi duygu bu..hem korkuyorum hem çok mutluyum..

veee doğum yaptım ama bebeğim melek olup gökyüzüne uçtu.cennete gitti melek oldu benim yakışıklı oğlum..burada bu forumda 9 ay boyunca yaşadığım herşeyi paylaştım kah üzüldüm kah sevindim..yeri geldi korkularımı paylaştım ve 9 ayı sizlerle bilgi alışverişinde bulunarak geçirdim ama olmadı kızlar..doğumda kaybettim oğlumu.. çok üzgünüm sanırım bir daha da forumda olamıcam..bana yardımcı olan duygularımı benimle paylaşan herkese canı gönülden çok teşekkürler..umarım sizler sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşursunuz..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah..

cnm cok uzuldum yaa yazını okurken hıc bole bısı beklmıodum gercekden cok uzuldum ama bılıorumkı meleğin kardesını en yakın zamanda yollucktır. pekı nolduda son anda bole bısı yasandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…