Ultrason

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
5 aylık evliyim korunmuyoruz eşimle bebek istiyoruz.Normalde 29-30 günde bir regl görüyorum hic bi şekilde ne bi gecikme oldu ne de farklı bi hormon sorunum var ne de kist Vs hic bileyim yok yani allahım şükür.Hatta doktor cocuk istesen olur cok sağlıklısn demişti her neyse işte en son adet tarihim 16 Ekim henüz daha olmadım 41. Gün bugün ama kan veriyorum cıkmıyor idrar testi yapıyorum cıkmıyor onun dışında bat den 3 gün sonra hafif boyle pembemsi leke geldi bende regl mi olacam acaba dedim bekledim ne devamı geldi ne de regl oldum.3 gündür göğüs ucunda ağrım var ve halkalarda büyüme var ama cıkan bişey olmayınca artık bu neyin nesi diyorum acaba geç döllenme felan olabilr mi biz eşimle kasımın 12-13-17 sinde birlikte olduk acaba o ara olduysa geç döllenme olma ihtimali olur mu varsa ultrason da cıkma ihtimali olabilir mi?? BOYLE BİŞEY YAŞAYAN VARMI

bazi arkadaslarin yumurtlama gununde akintisi oldugunu okumustum..belki ozamana denk gelmistir gec dollenme olduyse zaten dollendikten 10gun sonra ancak kanda cikar sonuc insallah hamilesindir biraz daha bekle olmazsan doktora gidersin bence..benimde bebisim gec döllenme adet döngüsünün icinde herhangi bir zamanda yumurtlayabilirsin olmaz diye bisey yok..

Cok afedersiniz ama 4-5 gündür cok akıntm var hani regl olunca bi akıntı gelir de kesin adet oldum dersiniz ya o derece yani günde 1 tane iç çamaşırı değiştiriyorum sürekli akıntm var

belkide usuttun ama hamileliktete akinti cok oluyor..benim oyle en azindan burdada okuyorum oluyor akinti istiyorsan insallah hamissindir doktorun varsa bir sorsan arayip en azindan..kan tahlilini ne zaman yaptirdin kacgun gecince..ultrasonda hemen gozukmez 6haftalikken falan ama kanda cabuk gorunuyor..

Kan tahlili cuma yaptırdım bişey cıkmadı beni düşündüren pembemsi leke acaba implantasyon kanaması mıydı diye!? Nette bu kanamadan 7-10 gün içinde bebek yerleşir ve ondan sonra hcg salgılar yazıyordu ne kdar doğru bilmiyorum ben o kanamadan 5 gün sonra yaptım yani kan testi istiyorum bebek evet ama takıntılı stresli bi halim yoktu yani hatta aklıma bu ay neredeyse hic gelmedi bile diyebilirim oyle kendimi kasmadım yarın da özel hastanede randevum var bakalım neler olacak hayırlısı ne ise o olsun

dua edicem insallah seninledir bebisin..olmaz diye bisey olmaz benimde hic takmadigin dusunmedigim ayda geldi bebisim insallah seninde oyledir..

İnş canım cok sagol dua et bana sende inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini alırsın kucağına

Tam aradığım konu bnde gecikmedeym sıkıntımda yok yani herşey yolundaydı ilk defa bu ay geciktim gelick gbi oluyo gelmiyo arada kasılma gbi değişk bşy oluyo kasıklarımda gaz sancısı gbi idrarda da çıkmadı gecikmenin ilk günü ve göğüslerimde kızarıklıklar oldu şiştiler idrarda pozitif olmadan gtmk istemyrm doktora kaç gündr hç ii dğlm :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…