- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Aminn Allah razı olsun canımm sadece bende vitamin düşüklüğü varmış d vitamini demir kan değerlerim baya düşük çıktı ve o yüzden olmayabilir dedi doktor çocuk için bu ay bütün ilaçlarımı kullandım çok şükür Rabbim nasip etti eğer vitaminlerine baktırmadıysan bi baktır derim etkiliyormuş azda olsacok saol cnm rabbim senide evladina bagislasin sag saglim alirsin insallah kucagina
Canım peki kesende bebeğin eşi olan yolk sacı gördü mü doktorun ?insallah doktor cok olumlu konusmadı ama bilemiyorum insallah dediginiz gibi olur
ben nelere baktirmadimki cnm 5 yildir bir sorun yokken olmuyo bu ayda klomen kullandim tekrardan bklm insallah olurAminn Allah razı olsun canımm sadece bende vitamin düşüklüğü varmış d vitamini demir kan değerlerim baya düşük çıktı ve o yüzden olmayabilir dedi doktor çocuk için bu ay bütün ilaçlarımı kullandım çok şükür Rabbim nasip etti eğer vitaminlerine baktırmadıysan bi baktır derim etkiliyormuş azda olsa
yok hayır zaten keseyi attım size bomboş içinde hiç karartı falan yok doktor da bisi demedi zaten beni korkutmak istemedi anlıyorum olumsuz konusmadı ama olumlu da konusmadı göreceğiz bilmiyorum dediCanım peki kesende bebeğin eşi olan yolk sacı gördü mü doktorun ?
İnşallah canım bana hep diyorlardı stres yapma oldu mu olacak mı diye düşünme olur diyolardı bu ay hiç aklımda değilken oldu biraz kafanı dağıtmaya başkaya şeylere odaklanmaya çalışınca stres olmayınca daha kolay oluyor İnşAllahben nelere baktirmadimki cnm 5 yildir bir sorun yokken olmuyo bu ayda klomen kullandim tekrardan bklm insallah olur
Anladım canım keşke sorsaydın yolk görünüyormu diye ama ben burda çok kişide okudum yolk 7. Haftada oluşan bekle bakalım Rabbim hayırlısına çevirsin yüzünü güldürsün inşallahyok hayır zaten keseyi attım size bomboş içinde hiç karartı falan yok doktor da bisi demedi zaten beni korkutmak istemedi anlıyorum olumsuz konusmadı ama olumlu da konusmadı göreceğiz bilmiyorum dedi
yok cnm yapamiyom baska seylere veremiyomki kendimi surekli evdeyim calismiyorimda elimde ugrasacak biseyim yokki neye kafa yorayimİnşallah canım bana hep diyorlardı stres yapma oldu mu olacak mı diye düşünme olur diyolardı bu ay hiç aklımda değilken oldu biraz kafanı dağıtmaya başkaya şeylere odaklanmaya çalışınca stres olmayınca daha kolay oluyor İnşAllah
Canım sen kaç senedir evlisin ne zamandır bekliyorsunyok cnm yapamiyom baska seylere veremiyomki kendimi surekli evdeyim calismiyorimda elimde ugrasacak biseyim yokki neye kafa yorayim
amin insallahAnladım canım keşke sorsaydın yolk görünüyormu diye ama ben burda çok kişide okudum yolk 7. Haftada oluşan bekle bakalım Rabbim hayırlısına çevirsin yüzünü güldürsün inşallah
Birbirimize dua edelimamin insallah
ben 18 yasinda evlendim cnm suan 23 yasindayim 5 yildir olmuyo yani hep ozellere gittim hepside bi sorun yok dedi ama iste olmuyo zamani var belkideCanım sen kaç senedir evlisin ne zamandır bekliyorsun
bu benım 2.gebeligim ister istemez ilkiyle kıyas yapıyorum onda bu haftalarda kalbini bile duymustum hatta 5.haftada kesem 9mm idi bunda 7.haftaya girmeye 2gün kala kese 9mm zaten bi aksilik oldugunu anlamıstım insallah hayırlısı olur rabbim en iyisini bilir. sizin icin dua edicem insallah sağ salim kavusursun miniğinleBirbirimize dua edelimRabbim en güzelini nasip etsin stres yapmamaya çalış olur mu
peki eşinde doktora gözüktü mü canım belki küçücük bi problemden olmuyordurben 18 yasinda evlendim cnm suan 23 yasindayim 5 yildir olmuyo yani hep ozellere gittim hepside bi sorun yok dedi ama iste olmuyo zamani var belkide
Allah razı olsun canım Rabbimin dediği oluyor en sonunda bende Ocakta kimyasal geçirdim insan inanamıyor bişey olacak diye korkuyor sürekli ama her gebelik aynı olmuyor bazen geç bazen erken duyulabiliyor kalp atışı inşallah bunda da sağlıklı olur 15 gün biraz fazla değilmi neden o kadar geç çağırdılar ki hastaneyebu benım 2.gebeligim ister istemez ilkiyle kıyas yapıyorum onda bu haftalarda kalbini bile duymustum hatta 5.haftada kesem 9mm idi bunda 7.haftaya girmeye 2gün kala kese 9mm zaten bi aksilik oldugunu anlamıstım insallah hayırlısı olur rabbim en iyisini bilir. sizin icin dua edicem insallah sağ salim kavusursun miniğinle
gozuktu cnm sukur ondada yok bi sorunpeki eşinde doktora gözüktü mü canım belki küçücük bi problemden olmuyordur
O zaman içini rahat tut canım bebişin zamanını bekliyodurgozuktu cnm sukur ondada yok bi sorun
ismim elif cnm duani eksik etme olirmuO zaman içini rahat tut canım bebişin zamanını bekliyodurnamazlardan sonraki dualarimda varolcaksın hep inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin
evet bana da geç geldi ama bence doktor bi aksilik oldugunu anladı süreyi uzun tuttu yoksa haftaya gel derdi 7hafta desen 2güne mesela 8. haftada gel derdi doktorun beni cagırdıgı hafta 8+5 hafta sonu girse araya 9. hafta bence garanti etmek istedi o zaman gittigimde ya duyucaz ya duymucaz bi daha süre vermicek benceAllah razı olsun canım Rabbimin dediği oluyor en sonunda bende Ocakta kimyasal geçirdim insan inanamıyor bişey olacak diye korkuyor sürekli ama her gebelik aynı olmuyor bazen geç bazen erken duyulabiliyor kalp atışı inşallah bunda da sağlıklı olur 15 gün biraz fazla değilmi neden o kadar geç çağırdılar ki hastaneye
Ben gördüümmm minik bezelye tanesini rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar ultrasondan anlayan var mıdaha 5 buçuk haftalığız kesemiz ve yolk kesesi göründü çok şükür Eki Görüntüle 3242988
Aminn canımm çok teşekkür ederim peki kaç mm olduğu nerede yazıyor onu görebildinmi ben onuda anlamadımBen gördüümmm minik bezelye tanesini rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?