- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Ona bakmadım bi bakiimAminn canımm çok teşekkür ederim peki kaç mm olduğu nerede yazıyor onu görebildinmi ben onuda anlamadım
Tabiiki ederim canımmismim elif cnm duani eksik etme olirmu
Canım bence sen o 15 günü bekleme haftaya tekrar git bence sen başka bir doktora da gözük tek doktorla kalma benceevet bana da geç geldi ama bence doktor bi aksilik oldugunu anladı süreyi uzun tuttu yoksa haftaya gel derdi 7hafta desen 2güne mesela 8. haftada gel derdi doktorun beni cagırdıgı hafta 8+5 hafta sonu girse araya 9. hafta bence garanti etmek istedi o zaman gittigimde ya duyucaz ya duymucaz bi daha süre vermicek benceönce cok üzüldüm cok ağladım eve gelene kadar ağladım ama sonra her seye hazırladım kendimi 15gün nası geçer bilmiyorum inan ki daha 24saat bile geçmedi düsünmekten beynim uyuştu
Valla çok iyi olur canımmOna bakmadım bi bakiim
tek doktorla kalmadım zaten şöyle oldu benım ilk gittigim doktorum ilk gebelgimi takip eden doktorumdu o uzakta diye buna gittim ama bu doktor da cok iyi dogumdan sonra da buna gitmiştim cok ilgiliydi yani ilk doktor da keseye kücük dedi oAman 3mm idi bud a kücük dedi ben de düsündüm haftaya ilk gittigim doktora yeniden gitmeyi bakalım bilmiyorum kafam allak bullk olduCanım bence sen o 15 günü bekleme haftaya tekrar git bence sen başka bir doktora da gözük tek doktorla kalma bence
Yok mm bazında düşün kesenin boyu olabilir o 6-8 haftadan sonra daha net gözükürValla çok iyi olur canımmhiç anlamadım ama merakta ediyorum yukrda 8.8 cm yazıyor ama o kadar büyğk değildir şuan yani o başka bişeyi sanırım
8.8cm yazıyo büyük resimde tam üst ortada
Dua edeceğim inşallah olumlu sonuçlanır canımmtek doktorla kalmadım zaten şöyle oldu benım ilk gittigim doktorum ilk gebelgimi takip eden doktorumdu o uzakta diye buna gittim ama bu doktor da cok iyi dogumdan sonra da buna gitmiştim cok ilgiliydi yani ilk doktor da keseye kücük dedi oAman 3mm idi bud a kücük dedi ben de düsündüm haftaya ilk gittigim doktora yeniden gitmeyi bakalım bilmiyorum kafam allak bullk oldu
Nekadar güzel heyecanlar her an’ın keyfini çıkar sonra çookk özlüyorsunO zaman o bebeğin boyutu oluyor yani değil miteşekkür ederim canım çok sağol emin olamamıştım
Çok teşekkür ederim canımmKafanı başkalarının yaşadığı şeylerle doldurma her gebelik kendinehas münasırdır sabret daha çok minnak doktor doktor gezmene gerek yok evham yapma bir sonraki kontrolünü bekle kendine ve bebişine iyi bak güzel beslen
Evet çok başka çok güzel bi duygu hiç bişeyle kıyaslanamazNekadar güzel heyecanlar her an’ın keyfini çıkar sonra çookk özlüyorsun
Amin sağlıkla inşallah başka varmı çıcuk ilkmiÇok teşekkür ederim canımmkimyasal geçirdiğim için 2 ay önce bi korktum ama Rabbime emanet ne emrederse onu yaşayacağız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
saol cnm❤Tabiiki ederim canımmİnşallah
Amin sağlıkla inşallah başka varmı çıcuk ilkmi
Amin sağlıkla inşallah başka varmı çıcuk ilk
Amin sağlıkla inşallah başka varmı çıcuk ilkmi
Ne mutlu acele etme herşey gönlünüzce olur inşallahYok canım ilk bebeğim 1 senedir evliyim aslında çok zaman olmadı ama ben biraz sabırsızım bu bir sene bana geçmek bilmedi çok istediğim için
insallah olumlu olur dediğiniz gibi ikinci de olsa yüzüncü de olsa evlat evlattır işte hepsinin sevgisi de acısı da farklı dün benim oğlan alerji oldu acile gittik sabahına kese boyum kücük geldi beynim ikiye bölündü yarısı oğlumu düsünüyo napcaz napcaz yarısı karnımdakini düsünüyo nolcak nolcak anne olmak cok zormus annem seni o kadar iyi anlıyorum ki simdi
Aminn çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımmNe mutlu acele etme herşey gönlünüzce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?