Ultrasona bakarmısınız

Canım bence sen o 15 günü bekleme haftaya tekrar git bence sen başka bir doktora da gözük tek doktorla kalma bence

Canım bence sen o 15 günü bekleme haftaya tekrar git bence sen başka bir doktora da gözük tek doktorla kalma bence
tek doktorla kalmadım zaten şöyle oldu benım ilk gittigim doktorum ilk gebelgimi takip eden doktorumdu o uzakta diye buna gittim ama bu doktor da cok iyi dogumdan sonra da buna gitmiştim cok ilgiliydi yani ilk doktor da keseye kücük dedi oAman 3mm idi bud a kücük dedi ben de düsündüm haftaya ilk gittigim doktora yeniden gitmeyi bakalım bilmiyorum kafam allak bullk oldu

Kafanı başkalarının yaşadığı şeylerle doldurma her gebelik kendinehas münasırdır sabret daha çok minnak doktor doktor gezmene gerek yok evham yapma bir sonraki kontrolünü bekle kendine ve bebişine iyi bak güzel beslen

Dua edeceğim inşallah olumlu sonuçlanır canımm ama sen ümidini kesme bir bakmışsın herşey olumluya doğru gider inşallah

Çok teşekkür ederim canımm kimyasal geçirdiğim için 2 ay önce bi korktum ama Rabbime emanet ne emrederse onu yaşayacağız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

insallah olumlu olur dediğiniz gibi ikinci de olsa yüzüncü de olsa evlat evlattır işte hepsinin sevgisi de acısı da farklı dün benim oğlan alerji oldu acile gittik sabahına kese boyum kücük geldi beynim ikiye bölündü yarısı oğlumu düsünüyo napcaz napcaz yarısı karnımdakini düsünüyo nolcak nolcak anne olmak cok zormus annem seni o kadar iyi anlıyorum ki simdi

Aynenn öyle çok geçmiş olsun oğlun neden alerji olmuş canımm şimdi nasıl iyi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…