Ultrasonda 1 hafta geriden gelmesi

kardelen555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
37
15
8
33
merhaba hanımlar 6.haftamda sadece kese göründü 7.hafta kese yolk saç ve bebek göründü 8.haftada ise kalp atışlarını dinledik ilacım için rapor çıkarmaya bugün devlet hastanesine gittiğimde aradan 1 hafta geçmesine rağmen doktor 9 hafta ile uyumlu değil 8 hafta ile uyumlu dedi bu normal mi en son 7+6 ile uyumluydu 1 hafta sonra 8+1 uyumlu dedi anlayamadım çok canım sıkıldı böyle bi durum yaşayan var mı

İlk haftalarda olabiliyomuş benimde öyleydi şu an 2 gün önden gidiyo 2li taramaya kadar hep gerideydi

Benimde adete göre ultrasonda 4 gün geride canım bugun sordum ebeye zamanla o ara kapanır dedi sağlıklı beslenmene bağlı ara kapanır kafana takma normal dedi

İlk haftalarda olabiliyomuş benimde öyleydi şu an 2 gün önden gidiyo 2li taramaya kadar hep gerideydi
Acaba dedim farklı doktorlar olduğu için mi böyle oldu ben güzel beslenenediğim için mi bebeğim büyümedi 1 hafta boyunca çok üzüldüm inşallah bizde haftasını yakalayabiliriz çok teşekkür ederim

Benimde adete göre ultrasonda 4 gün geride canım bugun sordum ebeye zamanla o ara kapanır dedi sağlıklı beslenmene bağlı ara kapanır kafana takma normal dedi
İnşallah kapanır bugün çok üzüldüm aslında kötü bişeyde demedi doktor ama yine de üzüldüm beslenmeme daha çok dikkat edeceğim teşekkür ederim

İnşallah kapanır bugün çok üzüldüm aslında kötü bişeyde demedi doktor ama yine de üzüldüm beslenmeme daha çok dikkat edeceğim teşekkür ederim
Canım ister istemez kafaya takıyor insan, konu bebek olunca çok hassas oluyoruz ama bir cok arkadasıma da sordum hamilelik geçiren ara genelde kapanıyormus hatta ultrasona gore önde bile olabiliyormuş sonra ebe de böyle dedi zaten sağlıklı beslen yeter kafana takma Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

İlk bebeğim kaybettiğim için bu sefer ne olsa çok fazla endişeleniyorum rabbim inşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…