Ultrasonda bebeğimi göremedik..

Tilbe_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
888
1.618
133
Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu beta hcg değerim 138 çıktı. Acaba kaç haftalik oluyor doktor 6 haftalık dedi. Ultrasonda ki doktor 4 haftalık filan olabilir iki hafta sonra gel dedi. Bugün ultrasona girdim bebeğimi göremedik doktor dış gebelik vs yok dedi. Küçük olduğu için gozukmuyormus hcg değeri normalmi siz ne zaman ultrasona girdiniz? Çok endişeliyim lütfen yardım edin..

Normal canım hiç endişelenmeyin, bebiş çok minik annesi benimde sonradan göründü altı haftadan sonraydı sanırım, seninde bi kaç haftaya görünür içini ferah tut

Cok normal. Benim 9. Haftada gorunmemisti. Dr alttan bakalim mi desi. Ben de keseyi gormek icin kabul ettim.ve o zaman gorundu.

Daha coook kucuk. Mercimek tanesi kadar bir kan pihtisi o :)

Normal canım hiç endişelenmeyin, bebiş çok minik annesi benimde sonradan göründü altı haftadan sonraydı sanırım, seninde bi kaç haftaya görünür içini ferah tut
Gerçekten mii :) canım çok sağol yorumun için içim rahatladı biraz olsun.. :) Ben dış gebelikten endişe ediyordum internette çok arastirmaktan insanın kafası karışıyor. Ama doktor dış gebelik yok dedi olsa mutlaka görünürdu demi

Cok normal. Benim 9. Haftada gorunmemisti. Dr alttan bakalim mi desi. Ben de keseyi gormek icin kabul ettim.ve o zaman gorundu.

Daha coook kucuk. Mercimek tanesi kadar bir kan pihtisi o :)
Anladim canım iki hafta sonra gel dedi doktor ben üç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum geç olmaz demi? :)

Yok canım geç olmaz hem daha netlik kazanır ben sekiz haftalık diye gitmiştim altı haftalık çıkmıştı , geç yumurtlama yada geç döllenme olabiliyomus bu işler böyle canım sabretcez doktorun dış gebelik yok demis bu çok önemli sen rahatına bak

Anladim canım iki hafta sonra gel dedi doktor ben üç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum geç olmaz demi? :)

Yok canim olmaz. Daha garanti olur. Belki kalp atislarini da duyarsiniz.

Hayirli olsun bu arada, Allah tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin.

Evet canım duymam gerekeni duydum ben rahim dışında kese yokmuş emin bir şekilde söyledi doktor. Çok şükür.. bekleyebildigim kadar beklerim artık bende :) herşeyin başı sabır... 5 aylık evliyim bebeğim olsun diye dua ettim hep çok istiyorduk.. Olunca şimdi insan böyle ne yapacağını şaşırıyor :)

Yok canim olmaz. Daha garanti olur. Belki kalp atislarini da duyarsiniz.

Hayirli olsun bu arada, Allah tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin.
Öyle yapayım canım en iyisi ben :) Aminn sağol canım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…