ultrasonda bebegin bacak boyunun kısa çıkması..!!

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
Kizlar bugun sabah ultrasona girdim doktor uzun uzun inceledi bacak boyu kısa dedi başı büyük dedi. Yarın ayrintiliya giricem basiniza boyle bisey geldimi bebeginiz sonra nasil dogdu nolur kizlar bilen yazsin down sendromunda suphelendi doktor icim icime sigmiyo

Kizlar bugun sabah ultrasona girdim doktor uzun uzun inceledi bacak boyu kısa dedi başı büyük dedi. Yarın ayrintiliya giricem basiniza boyle bisey geldimi bebeginiz sonra nasil dogdu nolur kizlar bilen yazsin down sendromunda suphelendi doktor icim icime sigmiyo
Canim dogumun sonlarina yaklasmissn bugüne kadar nasil farkedilmedi insallah bir yanilgidan ibarettir gönlünü ferah tut

canım yarın ayrıntılı için başka bir dra ve iyi bilinen tecrübeli bir dra git. bir de arkadaşa da kafası küçük demişlerdi istanbula gittiler profa göründüler.bu genetik bir durum babası gibi limon kafa dediğimiz kafa yapısına sahip olacak demişti gerçekten çocuğun kafası aynı babası:)

bu doktorlar ömrümüzden ömür çalıyolar ya.. iki tane profosore gittim bebepn kafası yapısal olarak biraz büyükmüş boyuda iyiymiş...

X