- 6 Mayıs 2018
- 585
- 272
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de bacak ölçüsü 2 hafta geriydi gayet normal doğdu..üç haftadan fazla olan farkı önemsiyorlarMerhaba kızlar. Benim bebişim iki haftadır kafa ölçüleri birkaç hafta geriden geliyor . Yani şuan 22 haftalık ama kafa ölçüsünde 19 hafta olarak kilosu da 1 hafta geri. Bu durumu yaşayan varmı .doktor birşey demedi bende eve gelince gördüm bilgileri o yuzd n soramadım
Öyle mi. İnşallah ya Allah hepsine sağlık versin bebislerimizin. Umarım düzelir herşeyi bide benim plesanta aşağıda bunuda görünce kafama takıldıbizim de bacak ölçüsü 2 hafta geriydi gayet normal doğdu..üç haftadan fazla olan farkı önemsiyorlar
İşte ben kendime hemen dert arıyorum yapmamam gerekiyor ama yapım gereği çok evhamliyimCanim ben de oyle duymustum. 2 haftalik gerilikler onemsenmiyor. Zaten bir problem olsa doktorun inan derdi sana. Canini sikip strese sokma ikinizi de![]()
Karın çevresi benimde bir hafta küçük çıkıyor çoğunlukla.hadi o beslenmeden kaynaklıdır geçer dedim ama kafasida minik çıkınca korktum biraz. Evet belkide dediğiniz gibidir olcumlerden dolayı olabilir hataBenımde karın cevrem kucuk cıktı. Bır haftalık gerılık var doktor normal olcumden de kaynaklanıyor olabılır dedı her hafta gerıye atıyorsa sorun olabılır dedı benım bu hafta boyle bırsey oldu normalde gunu gune ya da bırgun onden gıdıyordu. Bebek bazen elverıslı olmuyor olcumlere. Duzenlı aradakı fark buyumuyorsa sorun yok dedı doktor
Çok sağol canım aminnn insallahhhriskli bir durum olsa dr senle illa birşeyler paylaşır canım
içine evhamlanma , beslenmene dikkat et , allahın izniyle saglıkla dogsun bebegın
Ya da genetık olarak kafa yapınız kucuk olabılır. Esının ya da senın kücğk mü mesela kımının burnu kucuk oluyor bebısınde kucuk oluyor down sendromlu dıyebılıyorlar.Karın çevresi benimde bir hafta küçük çıkıyor çoğunlukla.hadi o beslenmeden kaynaklıdır geçer dedim ama kafasida minik çıkınca korktum biraz. Evet belkide dediğiniz gibidir olcumlerden dolayı olabilir hata
Evet canım benim kafam küçük kendimde minyon tipliyim zaten esimde dedi sana benziyordur belki diye :)Ya da genetık olarak kafa yapınız kucuk olabılır. Esının ya da senın kücğk mü mesela kımının burnu kucuk oluyor bebısınde kucuk oluyor down sendromlu dıyebılıyorlar.
Kesınlıkle genetık boyu kılosuEvet canım benim kafam küçük kendimde minyon tipliyim zaten esimde dedi sana benziyordur belki diye :)
İnşallah canım sağol :)Kesınlıkle genetık boyu kılosu
Allah razı olsun canım içimi ferahlattin valla :))) inşallah benim bebiste bana benzediği için miniktir kafası :)) evet benimde karnı küçük çıkabiliyor baz n zaten bir hafta geriden geliyor kilosu iyi gösteriyor ama nedense geri.aynen canım benimde karnım daha minik :) 5 aylık ama pek bişey yok minik top gibi gergin birşey :)Bı kac yerde okudum mesela 3 hafta gerıden gelıyor bebegım kafası doguma oyle gırmıs kadın gayet saglıklı kücük kafalıymıs cocuk. Dıgerı yazmıs 3 hafta hep onden gıttı dogdu koca kafalıgenetık yanı. Benım tanıdıgın bırının kendı eve esınınde burnu kucuk cocuk burun kemıgı kucuk oldugu ıcın down sendromlu olbılır demısler ıyı bı doktora gıtmıs demıs sızın hepınızın kucuk buyuk olma ıhtımalı yok yanı bır suru ornek verebılırım
benımkının karnı kucuk cıktı bu 5-6 aylarda cogu bebekte gözlenebılıyormus kucuk farklılıklar ılk gorunce korktum tabı sonra arastırdım normalmıs zaten doktorum gayet normal karsıladı. Daha bır kılo aldım ben oncesınde vermıstım. Benım karnım fılan hıc yok yanı benle bır olanlar kocaman karınları var
![]()
Merhana ne yaptinjz doğum yaptınız mı bebeginiz nasilMerhaba kızlar. Benim bebişim iki haftadır kafa ölçüleri birkaç hafta geriden geliyor . Yani şuan 22 haftalık ama kafa ölçüsünde 19 hafta olarak kilosu da 1 hafta geri. Bu durumu yaşayan varmı .doktor birşey demedi bende eve gelince gördüm bilgileri o yuzd n soramadım