Ultrasonda bebek hareketsiz

es1990

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
103
29
13
35
Kizlar ben 17 haftalik hamileyim bebegim ultrasonda hep hareketsiz en fazla kolunu azcik oynatiyor cok korkuyorum sizlerin nasil ultrasonda hareketli mi kalp atislari iyi ama ck sukur

Bence hem kendine hem bebeğine yazık. Sakin bir bebek olma ihtimalini düşünmeni tavsiye ederim.

Oledir ins. Ama insan kendiyle ayni haftada olan annelerin ayni seyi yasayip yasamadigini merak ediyor elinde olmadan.

doktor bir sorun gormediyse kafanıza takmayın bence eger cok hareket etmemesi sıkıntıysa zaten bunun uzerine giderdi

Aynen Dr bi sorun görmediyse çok düşünme canım, hem belki usg bakıldığı vakitler sakin zamanına denk geliyodur bilemezsnki, sen oynadğnda hissetmeye başladnmı?

Ins. Cnm iki uc kontroldur ayni pozisyonda oturuyr hic hareket etmiyor cinsiyetini de gostermiyor o yuzden endiselendm ayyy simdi kipir kipir oldugunu dusunmek bile mutlu etti cnm bni Melegiimm22 Melegiimm22

Ins. Cnm iki uc kontroldur ayni pozisyonda oturuyr hic hareket etmiyor cinsiyetini de gostermiyor o yuzden endiselendm ayyy simdi kipir kipir oldugunu dusunmek bile mutlu etti cnm bni Melegiimm22 Melegiimm22
Rahatlığı seviyordur belkide annesi, hareketlirini hissetmeye başlaynca rahatlar için İnsaAllah :KK200::anne:

Benimde 18. Haftam benimde her gittigimde secde pozisyonunda ve hareketsiz doktor tatli ye gel diyo yiyorum bana misin demio cok az kipirdadi en son kontrolde son anda kipirdamasa cinsiyeti ogrenemicektik. Ama doktor korkacak hic bisey yok hersey yolunda dedi

Doktor bana hareketsizde olabilir hareketli de oda onların kendi dünyası diyordu iki durumda normal demisti

Ben ultrasonda hiç hareket ettiğine denk gelmedim.Zaten birkaç haftaya hissedersin hareketlerini endişelenme.

Canm bebisinin durgun anina denk geliyordur. Benimkide ultrasonda hareketsiz oluyor. Sonra başlıyor hareketlenmeye. Doktor bir problem gormediiyse korkma

Benimde 3 kontroldür hareket etmiyor çok korktum şimdi durumunuz nedir merak ettim dr parmağıyla karnıma vurdu kaçkez sadece elini kaldırdı öylece yatıyor cinsiyetinide göstermedi

E Evkushu L Lovelymom merhaba arkadaşlar ben de 13 haftalık hamileyim normalde 9-10. Haftalarda kıpır kıpır olan hareketleriyle doktoru bile şaşırtan bebek bugün bi arkadaşın dediği gibi secde pozisyonunda öylece duruyordu elleri de aşağıya doğru salmış çok panik oldum. Zaten doktorun yanına ilk girdiğimde tatlı bişeyler ye gel demişti çikolata yedim yarım saat sonra girdim söylediğim gibi duruyordu. Panikleyince doktor alttan muayene etti o zaman bi elini parmaklarını kıpırdattı ama hala hareket yoktu. Kalp atışları vardı çok şükür ama o halini hala unutamıyorum. İlk haftalarda da kordonda gerçek düğüm gördüğünü söylemişti doktor hep ona bağlıyorum onun da ayrı bi stresi var acaba düğüm mü sıkılaştı diyorum. Benzer durumları yaşayanlar var mı cidden insan konuşmaya ihtiyaç duyuyo. Doktor ne kadar panik yapma dese de insan tutamıyo kendini

Son düzenleme:
Canm benmkide nadir ultrasonda hareket ediyo. Yatip uyuyo gittigimde hep. Aksamlari cosuyo benm canm oglum. 1kezde cikolata yiyip gitmistim dr olcum yapamamisti fazla tepmis diye. O yuzden sakin durmasi dha iyi gibi. Buyudukce hareketleniyolar zaten

E Evkushu L Lovelymom merhaba arkadaşlar ben de 13 haftalık hamileyim normalde 9-10. Haftalarda kıpır kıpır olan hareketleriyle doktoru bile şaşırtan bebek bugün bi arkadaşın dediği gibi secde pozisyonunda öylece duruyordu elleri de aşağıya doğru salmış çok panik oldum. Zaten doktorun yanına ilk girdiğimde tatlı bişeyler ye gel demişti çikolata yedim yarım saat sonra girdim söylediğim gibi duruyordu. Panikleyince doktor alttan muayene etti o zaman bi elini parmaklarını kıpırdattı ama hala hareket yoktu. Kalp atışları vardı çok şükür ama o halini hala unutamıyorum. İlk haftalarda da kordonda gerçek düğüm gördüğünü söylemişti doktor hep ona bağlıyorum onun da ayrı bi stresi var acaba düğüm mü sıkılaştı diyorum. Benzer durumları yaşayanlar var mı cidden insan konuşmaya ihtiyaç duyuyo. Doktor ne kadar panik yapma dese de insan tutamıyo kendini
Canım benimki şimdi kıpır kıpır uyutmuyor artık sen düşün hiç kafana takma benimki 20. Haftaya kadar öylece yatıyordu

mina retriever mina retriever E Evkushu sağolun arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim. Bi saat önce doktordaydım hareket ettiğini gördük çok şükür. Daha sakin olmaya çalışıcam artık. Mide bulantılarımın aniden kesilmesi sabahları olan açlığımın da ortadan kalkması tuzu biberi oldu sanki paniklememin :( Allah herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mina retriever mina retriever E Evkushu sağolun arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim. Bi saat önce doktordaydım hareket ettiğini gördük çok şükür. Daha sakin olmaya çalışıcam artık. Mide bulantılarımın aniden kesilmesi sabahları olan açlığımın da ortadan kalkması tuzu biberi oldu sanki paniklememin :KK43: Allah herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hareketleri hissetmeye baslaynca panik yapmayı birakcaksin bende sen gbiydim. Smdi tek skntim hareket etmedigi zmanlar nie etmio bsymi oldu derken aglama geliyo tam aglicakken vuruyo bi tane :D kafayi yedik yani kisacasi

Back
X