Belki suan kıpır kıpır bilemezsin ki ozaman, korkup stres yapma annesiIlk gebeligim bn daha hissetmedm hissettiysem de anlamamisimdir ilk oldugu icin
Rahatlığı seviyordur belkide annesi, hareketlirini hissetmeye başlaynca rahatlar için İnsaAllahIns. Cnm iki uc kontroldur ayni pozisyonda oturuyr hic hareket etmiyor cinsiyetini de gostermiyor o yuzden endiselendm ayyy simdi kipir kipir oldugunu dusunmek bile mutlu etti cnm bniMelegiimm22
Benimde 3 kontroldür hareket etmiyor çok korktum şimdi durumunuz nedir merak ettim dr parmağıyla karnıma vurdu kaçkez sadece elini kaldırdı öylece yatıyor cinsiyetinide göstermediIns. Cnm iki uc kontroldur ayni pozisyonda oturuyr hic hareket etmiyor cinsiyetini de gostermiyor o yuzden endiselendm ayyy simdi kipir kipir oldugunu dusunmek bile mutlu etti cnm bniMelegiimm22
Canım benimki şimdi kıpır kıpır uyutmuyor artık sen düşün hiç kafana takma benimki 20. Haftaya kadar öylece yatıyorduE Evkushu L Lovelymom merhaba arkadaşlar ben de 13 haftalık hamileyim normalde 9-10. Haftalarda kıpır kıpır olan hareketleriyle doktoru bile şaşırtan bebek bugün bi arkadaşın dediği gibi secde pozisyonunda öylece duruyordu elleri de aşağıya doğru salmış çok panik oldum. Zaten doktorun yanına ilk girdiğimde tatlı bişeyler ye gel demişti çikolata yedim yarım saat sonra girdim söylediğim gibi duruyordu. Panikleyince doktor alttan muayene etti o zaman bi elini parmaklarını kıpırdattı ama hala hareket yoktu. Kalp atışları vardı çok şükür ama o halini hala unutamıyorum. İlk haftalarda da kordonda gerçek düğüm gördüğünü söylemişti doktor hep ona bağlıyorum onun da ayrı bi stresi var acaba düğüm mü sıkılaştı diyorum. Benzer durumları yaşayanlar var mı cidden insan konuşmaya ihtiyaç duyuyo. Doktor ne kadar panik yapma dese de insan tutamıyo kendini
Hareketleri hissetmeye baslaynca panik yapmayı birakcaksin bende sen gbiydim. Smdi tek skntim hareket etmedigi zmanlar nie etmio bsymi oldu derken aglama geliyo tam aglicakken vuruyo bi tanemina retriever E Evkushu sağolun arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim. Bi saat önce doktordaydım hareket ettiğini gördük çok şükür. Daha sakin olmaya çalışıcam artık. Mide bulantılarımın aniden kesilmesi sabahları olan açlığımın da ortadan kalkması tuzu biberi oldu sanki paniklememin Allah herkesin bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?