Ultrasonda bebişimi gördüm:))

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
Dün ultrasona girdim:)):ecrin_bebek:10 haftalık dedi doktor amcası...bebişimi gördüm nokta kadardı....ama kalp atışlarını ben duyamadım....resmini verdi bana...inanamıyorum benim bebeğimin resmi var artık:nazar:...çok değişik bi duygu...RABBİM herkeze nasip eder inşallah....:emir_bebek:

babasına verdim resmi bişi gözükmüyo dedi:))ee ne bekliyosun başka nokta kadar bişi dedim şimdi inanılmaz bi duygu

ben 7 haftalıkken gittim doktora yani geçen hafta bebişimin kalp atışlarınıda duydum inşallah sende duyarsın en kısa zamanda

ben 7 haftalıkken gittim doktora yani geçen hafta bebişimin kalp atışlarınıda duydum inşallah sende duyarsın en kısa zamanda

yaaa bana dengesiz doktor nie duyamassın dedi...sen tik tak tik tak:))die duydun dimi..
bide bana diyoki anca 5 aylıkken öğrenirsin cinsiyetini...bende ohh dedim anca doğunca görürüm ozman dedim...başka bi yere gidim ozaman

yaaa bana dengesiz doktor nie duyamassın dedi...sen tik tak tik tak:))die duydun dimi..
bide bana diyoki anca 5 aylıkken öğrenirsin cinsiyetini...bende ohh dedim anca doğunca görürüm ozman dedim...başka bi yere gidim ozaman

evet canım hatta o kadar hızlı atıyordiki doktor normal bebişlerin kalbi böyle atar dedi
benim görümcem 4 aylıktı oğlu olacağını gördü ultrasonda sen doktorunu değiştir en iyisi

evet canım hatta o kadar hızlı atıyordiki doktor normal bebişlerin kalbi böyle atar dedi
benim görümcem 4 aylıktı oğlu olacağını gördü ultrasonda sen doktorunu değiştir en iyisi

bendee öyle yapim ozman saol tatlım...rabbim sanada kolay bi hamilelik nasip etsin sağlıkla doğsun bebeğin

Back
X