Ultrasonda bebişimi gördüm:))

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
Dün ultrasona girdim:)):ecrin_bebek:10 haftalık dedi doktor amcası...bebişimi gördüm nokta kadardı....ama kalp atışlarını ben duyamadım....resmini verdi bana...inanamıyorum benim bebeğimin resmi var artık...çok değişik bi duygu...RABBİM herkeze nasip eder inşallah....

babasına verdim resmi bişi gözükmüyo dedi:))ee ne bekliyosun başka nokta kadar bişi dedim şimdi inanılmaz bi duygu

ben 7 haftalıkken gittim doktora yani geçen hafta bebişimin kalp atışlarınıda duydum inşallah sende duyarsın en kısa zamanda

ben 7 haftalıkken gittim doktora yani geçen hafta bebişimin kalp atışlarınıda duydum inşallah sende duyarsın en kısa zamanda

yaaa bana dengesiz doktor nie duyamassın dedi...sen tik tak tik tak:))die duydun dimi..
bide bana diyoki anca 5 aylıkken öğrenirsin cinsiyetini...bende ohh dedim anca doğunca görürüm ozman dedim...başka bi yere gidim ozaman

evet canım hatta o kadar hızlı atıyordiki doktor normal bebişlerin kalbi böyle atar dedi
benim görümcem 4 aylıktı oğlu olacağını gördü ultrasonda sen doktorunu değiştir en iyisi

evet canım hatta o kadar hızlı atıyordiki doktor normal bebişlerin kalbi böyle atar dedi
benim görümcem 4 aylıktı oğlu olacağını gördü ultrasonda sen doktorunu değiştir en iyisi

bendee öyle yapim ozman saol tatlım...rabbim sanada kolay bi hamilelik nasip etsin sağlıkla doğsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…