mrblar.13 haftalık hamileyim. bundan bi kaç gün önce karnımın yanına futbol topu çarptı kendi doktoruma randevuma daha var randevu almakta ölüm gibi bişey. o yüzden en azından bebeğimin sağlık durumunu öğrenmek için başka bi doktora gitmek istedim. eskişehir acıbadem hastanesi her konuda lüxtür diye düşündük tabi. randevuyu aynı gün aldık hiç yoğunluk yoktu.kadın bi doktor önce kaç hafta olduğunu sordu 13 dedim. baktım kendisine bağlamak için fazla kurcalıyo gebeliğimi. top çarptı desem yatırcak hastaneye.. dedik başka bi şehire gidicez gitmeden bebeğimizi bi görelim iyi dedi yat bakalım ultrasona aldı beni. bebeği gördüm ve içim rahatladı son derece sağlıklıydı. kalp atışları düzenli. bu sefer ikili tarama testine taktı ben onu yaptırmıştım herşey normal olduğu gibi benim doktorum bana açıklaya açıklaya bu testin sonucunu söylemişti yani eminim herşeyin düzgün gittiğine. bu başladı çocuğun ensesi kalın demeye. kendi yetmedi başka bi doktor getirdi fakat beni bunlar deil elindeki ultrason cihazıyla bi başladı karnıma küt küt vurmaya.. derdi çocuğu döndürmekmiş tam göremiyomuş enseyi. erkek doktor normal diyo kadın inatla hayıırr kalın diyo. ikiside başladı karnımı silkeleyip vurmaya. eşim müdahale edicek edemiyo diyorum hani bi öksüreyim belki döner benim doktorum öyle yaptırır çünkü. ne mümkün sen kendini kasma dedikçe hem silkeliyo hem vuruyo bide utanmadan bak çocuğunu dövüyorum diyo.. bende bide miyom var bebek kadar büyük idrar kesemin üzerinde. benim doktorum hep sorar ağrın varmı diye hayır derdim rahmime baskı yapıyo çünkü..bu doktora diyorum miyomum var ilgilenmiyorum ben onla diyo. ama ben o masadan kalkarken rahmim korkunç bi şekilde ağrıyarak kalktım 3 gündür ağrıdan ölüyorum benim rahmimimi miyomumu bilmiyorum yerinden oynattılar heralde. çok ağrım varr..bide kensiside ikili tarama istedi yaptırmadım elimde kağıtla eve geldim bide baktımki not yazmış ikili tarama yapılmış yüksek çıkmış demiş yalaaannn biz inatla herşey normal dedik benim durumumu vahimleştirdi bebeğe küt küt dönsün diye vurdu silkeledi.. bunun yapılması normalmi? bebek dönmüyorsa eğer bu yapıldımı hiç brinize...