Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ultrasonda crl değerleri hakkında anlayan var mı acaba?
Kızlar bugün muayene için devlete gitmek zorunda kaldım, hiç bişey söylemedi doktor, sadece internette sonuç kısmında şöyle yazmış anlayanınız var mı? Crl 27 mm bunu biliyorum boyu demek, peki şunlar?
clr_w: 9
clr_d: 4
bir_fka:1
Kızlar bugün muayene için devlete gitmek zorunda kaldım, hiç bişey söylemedi doktor, sadece internette sonuç kısmında şöyle yazmış anlayanınız var mı? Crl 27 mm bunu biliyorum boyu demek, peki şunlar?
clr_w: 9
clr_d: 4
bir_fka:1
Evet canm kalp atisi. Her gun bakiyorz biz bunlara, senden de razi olsun, allah kucagina almayi nasip etsin. Baska kafana takilan bisey olursa sor canm, yardimci olmaya calisirm
Evet canm kalp atisi. Her gun bakiyorz biz bunlara, senden de razi olsun, allah kucagina almayi nasip etsin. Baska kafana takilan bisey olursa sor canm, yardimci olmaya calisirm