Ama kafasını yukarda hissediyorum kaburgada sanki ayak mi ki o dayanan acabaBaş gelis yazıyorsa dönmüş demek zaten anlayabilecegin bı durum değil, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşalim inşallah az kalmış
O zaman dönmüş mü oluyorbaş geliş demek olması gereken yani doğumda önce başın çıkacağı pozisyon demek. makat geliş de ters olması
33Ama kafasını yukarda hissediyorum kaburgada sanki ayak mi ki o dayanan acabainşallah aminnn sende mi bekliyorsun kaç haftalık
Yaa seninde bir şey kalmamış ardı sıra ilerliyoruz33
Yok baş geliş diyorsa yukarıda hissettiğin Toto ya da ayaklar falan, baş aşağı da oluyor doğum kanalına yerlesmi dedi mi hic?
Baş geliş demek baş asagiya doğru dönmüş doğum için doğru pozisyon almış demek,O zaman dönmüş mü oluyor
E baş asagi popo ayaklar da bir yere dayanacak tabii kiYaa seninde bir şey kalmamış ardı sıra ilerliyoruzhiç diyen olmadı bir şey valla yerleşmiş midir? Ama kaburgamda baskı başladı yukarda
Hey allahım kafası sanıyordum bennE baş asagi popo ayaklar da bir yere dayanacak tabii ki
Totosunu sev artık doğana kadarHey allahım kafası sanıyordum benn
Çok tatlı duruşları ya.
Totosunu sev artık doğana kadarilk gebelikse pek anlaşılmıyor da sonrakiler de Toto mu ayak mi bı tık daha ayırıyorsun
E başı asagida kendisi de aşağıya baskı yapıyor ya canımÇok tatlı duruşları yaevet ilk birde bisey daha sorcam saçma olacak ama dünden beri kaburgama baskı varken üstelik birde kasigima baskı var ve gene çok sıkışmaya başladım asagida hep hareket var hareket edince tuvaletim geliyor bas gelişse nasıl yapıyor bunu? Veya sürekli dönüyor mu ki