Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk haftalardan itibaren mi önde gitti kızınızBenim 2 3 hafta önde gitti son bi kac haftaya kadar kızım.
EvetMerhaba ilk haftalardan itibaren mi önde gitti kızınız
Ben varım. Kızımın gelişimi hep önden gidiyordu.Merhaba kızlar birşeyi merak ediyorum ultrasonda bebekler bazen bir bazen iki hafta önde oluyor ya buna genelde erkek bebeklerde olur diyorlar ne kadar doğru önde olan kız bebeği olan var mı ?ilk haftalardan beri önde giden ama kız olan var mı acaba merak ettim
Kaç kilo doğdu acaba kızınız varsa eğer diğer çocuklarınizda da öyle oldu mu acabaBen varım. Kızımın gelişimi hep önden gidiyordu.
Ay ne bilim ya herkes birşey söylüyor iki oğlum da hep önde gittiler iki hafta ve kilolu doğdular bu da 9 haftalık ama 10 haftalık çıktı daha belli değil cinsiyet ama herkes diyor erkek çocuklar daha iri olurmuşHiç bir alakası yok![]()
O değişir bence canım ikiside olabilir kız bebeklerin de önde olduğu oluyorMerhaba kızlar birşeyi merak ediyorum ultrasonda bebekler bazen bir bazen iki hafta önde oluyor ya buna genelde erkek bebeklerde olur diyorlar ne kadar doğru önde olan kız bebeği olan var mı ?ilk haftalardan beri önde giden ama kız olan var mı acaba merak ettim
İnşallah öyledir canım inşallah rabbim.once sağlıklisini hayırlısını versin bir de kız versin.O değişir bence canım ikiside olabilir kız bebeklerin de önde olduğu oluyor
Bende bilmiyorum genelde öyle diyorlar kızlar geç gelisirmis erkekler daha erken gelisirmisBebeğin gelişiminin cinsiyetle ne alakası olabilir ki...
Allah size bağışlasın .kaç haftaliktan beridir önde gidiyorsunuz acababenim hep önde gidiyo kızım olacak nasipse![]()
Amin canım benim inşallahİnşallah öyledir canım inşallah rabbim.once sağlıklisini hayırlısını versin bir de kız versin.