Ultrasonda kaç kiloydu? Doğdugunda kaç kilo?

38. haftada sezeyanla yapmak zorunda kaldım.ultrasonda 3600 görünüyordu doğduğunda 3840 dı.ama hastaneden çıkarken 3500 dü.şişlikler inince 100 yada 200 gr kadar iner demişlerdi ama benim 340 gr birden indi. sütüm fazla gelmediği için beslenemediğini söylemişti doktoru. ama şimdi iyi maaşallah 4. ayına yeni girdi 7 kg.

38. haftada sezeyanla yapmak zorunda kaldım.ultrasonda 3600 görünüyordu doğduğunda 3840 dı.ama hastaneden çıkarken 3500 dü.şişlikler inince 100 yada 200 gr kadar iner demişlerdi ama benim 340 gr birden indi. sütüm fazla gelmediği için beslenemediğini söylemişti doktoru. ama şimdi iyi maaşallah 4. ayına yeni girdi 7 kg.

endişelenecek birşey yok canım,ilk şişlikleri inince 500 grma kadar düşer bebeklerin ağırlığı, benim kızımında 300 gr civarı düşmüştü kilosu dr normal demişti.
ultrasonda 3800 dü 3800 doğdu.
Maşallah canım bebişine opuyorumnanaktan Allah bağışlasın.

daha öncede yazdığım gibi 3 kilo doğar dedi doktor ama 2330 gr doğdu.
fakat galiba benim moralimi bozmamak için bana masum bir yalan söyledi doktor.,çünkü benim dışımda kimse kilosuna şaşmadı
bebeğimin eşi (plasentası) ben ateşten hastanede yattığım sırada zarar görmüş
bebişim yeterince kilo almıyordu fakat doktor son hafta "bebek iyi kilo almış 3 kilo doğar" dedi.
aslında iyi de yaptı moral her şey çünkü.ben kilosu az diye bebek için endişelenecektim.
ama oğlum çok şükür sağlıklı.

Benimki kadar fark olan yok mu acaba?

3.300 demişti Dr.
4.500 doğdu çocuk..

Bende 3.300'ü ben nasıl olsa doğururum demiştim ama,
oğlumda ben de ölümden döndük..

benim fıstıgımada doktor doguma girmeden önce 2.700 dedi ama 3.350 dogdu

1 hafta önce 3,530gr dedi 1 hafta sonra 3,530 gr doğdu oğlum &arkadaşıma kilolu bu bebek doğuramazsın demiş 3kg doğmuş

doğumdan önceki gün 3400 ölçtü doktor bebeğim 4100 gr doğdu.sanırı yanlış ölçüm yaptı bu kadar fark olamaz.

2010 nisan annesiyim :) :dance: 1 nisan da oğlumu kucağıma aldım :) :asigim:

daha önceleri hep bu topiği okuyor ve 3 kg. üstü beklediğim oğlum zayıf doğacak diye korkuyordum :)

ama doğumdan 4 gün önce ki usg de.. 3.322 gr. 50 cm. dedi doktorumuz...

4 gün sonra sezeryanla doğduğunda 3.420 gr ve 51 cm di :nazar:

yani tam isabet olmuş sanırım.. önemli olan sağlıklı olmasıydı tabi.. çok şükür sağlığı da iyi...

hamilelere hayırlı doğumlar... bebeğini kucağına alanlara da Rabbim evlatlarına sağlık,uzun ömür versin inş. diyorum a.s.

Benim bebeğimde 36+6 iken 3200 gr dedi doktor bende normal doğum istiyorum korkuyorum ama iri bebek olursa diye.bu aralar yememe dikkat etmeye çalışacam bakalım ne olacak bir hafta sonra kontrolum var .birde arkdaşlar söylediğiniz gibi bende geçen iki hafta çok cornetto ve magnum yemiştim ondanmı hızlı kilo aldı acaba ohaoldumsmile ...hayırlısı bakalım yanılma paylarınada dikkat etmek lazım belkide yanlış ölçüldü ..allah kolay doğumlar nasip etsin herkese (amin)

bizim burada sadece 5 aylikken ulturasona sokuyorlar dogum icin hastaneye gittigimizde doktor karnimi elledi bebegi kontrol etti 3 kilo dogacak dedi 3.100 dogru :)

Back
X