Ultrasondan anlayan var mi

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Kızlar biliyorum su an çok erken ama ilk çocuk ilk heyecan ilk merak olduğu için soruyorum .tabiki Allahım saglikla dünyaya getirmek nasip etsin ama keseden durustan cinsiyet tahmin edenler bu tahmin alabilir miyim

Eklentiler

• 20170502_124945.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 141
Bana kız gbi geldi canm bacak arası boş gbi kaç haftalık?

kçk cnm bide nub da belşi değil göremedim

Hemen soruyo demeyin de 11 daha
Aynı heyecanları bnde yasadm canm merk etme demem :) çok tatlı heyecanlar öğrenince geçiyor ama böyle tahmin yapmak faln çok guzl geliyordu bna sanki suan heyecanı kalmadı gbi :)

Aynı heyecanları bnde yasadm canm merk etme demem :) çok tatlı heyecanlar öğrenince geçiyor ama böyle tahmin yapmak faln çok guzl geliyordu bna sanki suan heyecanı kalmadı gbi :)
Çok saol canım yalnız degilmisim :) zaman geçmiyor gibi sanki insan hemen öğrenmek alışveriş yapmak hayal kurmak istiyor: )

Çok saol canım yalnız degilmisim :) zaman geçmiyor gibi sanki insan hemen öğrenmek alışveriş yapmak hayal kurmak istiyor: )
Bnde diyordum gene yapamiyorsun ya :) duruyorsun bir şöyle hadi detaylı ultrason da farklı çıkarsa aldıklarım boşa gider faln :) en iyisi 5.aydan sonra almak net olur en azından ama hayal kısmına katılıyorum ya düşüncesi bile yetiyor şöyle yaparz böyle yaparz faln :) br dahaki kontrolde tahmin yapar büyük ihtimal . Bna 11.haftada erkeğe benziyor demişti 15.haftada %70 erkek dedi bakalm bu kez ne diyecek hala net değil benmkide aslında :)

Kızlar biliyorum su an çok erken ama ilk çocuk ilk heyecan ilk merak olduğu için soruyorum .tabiki Allahım saglikla dünyaya getirmek nasip etsin ama keseden durustan cinsiyet tahmin edenler bu tahmin alabilir miyim
Canim erkek bu bak gorursun cunku nub u dik aciyla yukari bakiyor eger daha yatay olsaydi kizdi.zamaninda cok arastirdim.

Bence bebeğin kız bak bu benim.bebeğimin 12 haftalik hali şimdi tabi doğdu dogucak

Eklentiler

• IMG_20161217_145849.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşaallah çok dua edin Rabbim tüm. Hamilelere kavuşmayı bebek isteyenlerede en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip etsin kimseye aratmasin

Ay kizlar 7 hafta 2 gunlugum
Ne yapsam bilemiyorum
Kesede solda duruyo.ama 6 haftalikkenxe sagdaydi.nedir cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…