Ultrasonu yapan doktor

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. Dun ultrasona gittim bununla birlikte 2ci kez ayni doktora gidiyorum. Kadin ultrasonu yapinca soru sormamdan rahatsiz oluyor galiba. Cocugun gelisimi nasil diye soruyorum bitince herseyi soyleyecegim diyor. Cinsiyetini sordum evet belli bekle diyor. Ultrason bittikten sonra 15 haftalik hamile oldugumu erkek oldugunu ogrendimbu cok guzel. Ama ultrasonda bende bebegimin hareketlerini gormek istiyorum. Cihazin ekrani sadece doktora cevrili kac defa gormek istedim gorunmuyo. Aslinda doktor cok dikkatli her seyi dikkatle inceliyo. Ama banada o an bir seyler soylemesini istiyorum. Ilk hamileligim belki ben tecrubesizimdir. Sizin doktorlar nasil ultrasona gittiginizde herseyi gore biliyormusunuz yoksa benim gibi sona kadar hic bir sey sormadan bekliyormusunuz?

Devlet hastanesi ise malesef böyle oralar.. bende bi kaç defa devlete gittim adam akıllı bi cevap alamadım vede bebeğimi de göstermediler. Allah bağışlasın bebeğinizi

Senin karsindada bi ekran olması gerekir ayrıca doktora göre degisiyo sanırım ama coguda gördükçe bilgilendirir.ozelse çoğunluğu ilgileniyo zaten ama devlette iki doktora gorunmustum ikiside pek konusmuyodu bende gayet hakkım diye düşünüp aklıma ne geliyosa sordum ses tonumdada bana cevap vermek zorundasin gibi bi havada vardı ama insanı mecbur birakiyolar napalim devlette cogunlukla dişli gorundun mu insan yerine koyuyolar malesef.mesela 8.40 ta randevu basliyo 9.30 oluyo doktor hala yok hep trafikte bahanesi bunu çok yaşadım 184 u aradım şikayet ettim çokta ilgileniyorlar bilginiz olsun.direkt doktoru ariyolar bı sorun mu var neden mesai saatinde hastanede değilsiniz diye sonra kostura kostura geliyo geldiğinde şikayet ettiğimi bile söylüyorum bikere doktora sordum bidahaki randevumu gönül rahatlığıyla 8.40 a alabilir miyim diye nasıl yani dedi yani 8.40 a alıp 9.30 da muayene olmam dimi dedim kaldı bian.yani insanı biraz dişli olmaya mecbur birakiyolar

Devlet hastanesi o konuda berbat hiçbirsey söylemiyor hiçbirsey göstermiyor ama özel hastaneler tek tek gösteriyor sorulara cevap veriyor ben omurgasindan ayak parmaklarına kadar görmüştüm ve tek tek iyi mı diye sormuştum .. devlet hastaneleri sanki bedava bakıyor gibi trip icindeler bakıyorsun işte ağzını da oynat ölmezsn ama yok illa o ağız kapalı duracak !

Merhaba. Bebisiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin ins. Sahsen devlet hastanesi kadin hast. ve dogum bolumune hic gitmedim. Hali hazirda ozel doktorumda muayene oluyorum. Ultrasonda kendisine dönük bir ekran haricinde ayrica bir de buyuk ekran tv var ve beraber izleyebiliyoruz. Ayrica sagolsun kendisi bakarken hep bana da anlatiyor. Istedigimi istedigim an sorabiliyorum cevaplarimi alıyorum. Aylik muayenelerim disinda ne zaman istersen bebislerini gormek gel gosteririm diyor ve hakikaten de gosteriyor hemde extra ucret fln almadan. Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz bilmiyorum. Maddi imkanlar cok onemli tabiki ama cok uygun ozeller de var artik. Orada en azindan devletten daha iyi muamele gorup aklinizdakileri sorabilirsiniz bence. Hamilelikte bu cok onemli diye dusunuyorum. Suanki doktorumdan farkli bir muamele görseydim diger arkadaslarin anlattigi gibi cok moralim bozulurdu hayal kirikligim olurdu gercekten. Umarim cok cok iyi bir doktor bulursunuz istediginiz gibi.

her özeldede yok izleme . parasına göre izleyiyorlar en azından ankarada . lokman hekimde doktorun biri vardı yandaki ekrana egiliyordum.

Devlet hastanesindeki doktor öğleye kadar 60-70 hasta bakmak zorunda kaldığı için tek tek detaylı bilgi veremez ki.
Sistemden her hastaya 10 dk ara ile randevu verildiğini gözönünde bulundurursak 1 hastaya ayrılabilecek maksimum süre 10 dk.

Görmeyi bırak, Ben bu zamana kadar her kontrolümüzü cep telefonuma bile kaydettim/kaydettirdim. Su anda mükemmel albümlerim var bebeğimin gelisimi olarak hafta hafta. Görmek duymak soru sormak en dogal hakkınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…