ULtrasyon qOruntusu :(

Ceyda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
141
37
98
26
Kızlar merhaba .. ben buqun Doktora gittim 8+2 gunLuk hamileyim . Fakat ultrasyonDa ki kese qOruntusu 1 degısık .. doktor normal dedi ama ilk gebeliK oLunca tedirgin oLuyor inSan 😞 bi baka bilir misiniz ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar merhaba .. ben buqun Doktora gittim 8+2 gunLuk hamileyim . Fakat ultrasyonDa ki kese qOruntusu 1 degısık .. doktor normal dedi ama ilk gebeliK oLunca tedirgin oLuyor inSan 😞 bi baka bilir misiniz ?
Gecen haftakı görüntüsü boyle değildi ondan endişelendim normal mı sizce ???

Nasıl olmasını hayal ediyorsun ki kesenin para çıkını gibi mi hayal ettin 😊 bebek içinde ya ölçmüş işte nokta nokta gelen yerde duruyor maşallah 🧿 yakınlaştırıp çekmişler daha minnacıktır o, canını sıkma cinsiyetini öğreneceğin zaman özele git 4D görüntüsünü al tam bebek görüntüsü alırsın 😇

kafanıza takacak başka birşey bulamamışsınız 🙄 rahim zaten yamuk yumuk eğri büğrü bir yer . Kese varsa bebek varsa daha ne🤦🏻‍♀️

Siz kese bozulmuş mu diye korkuyorsunuz sanırım çok normal hamilelik değişik ruh hali oluyor😊 ilk zamanlarda bebek daha olmadığı için kese cok düzgün oluyor ancak bebek büyüdükçe kese daha yatay daha girintili cıkıntılı olabiliyor ilk zamanlar gibi yuvarlak kalmıyor 😊doktor aksi birşey demediği sürece korkmayın güzel keyifli geçirmeye bakın sağlıkla büyüsün minik🙏

Yazım şekline takılmaktan konuyu okuyamadım desem. Resmen on yıl öncesine ışınlandım😂
İnşallah sağlıkla gelir bebeğin🙏🏼

Daha önüne bi ton şey çıkacak şimdiden bunları kafaya takmaya başladıysan ohooooo geçemz o hamilelik ben diyim :anneadayı::halay:

Back
X