ULtrasyon qOruntusu :(

Ceyda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
141
37
98
26
Kızlar merhaba .. ben buqun Doktora gittim 8+2 gunLuk hamileyim . Fakat ultrasyonDa ki kese qOruntusu 1 degısık .. doktor normal dedi ama ilk gebeliK oLunca tedirgin oLuyor inSan bi baka bilir misiniz ?

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar merhaba .. ben buqun Doktora gittim 8+2 gunLuk hamileyim . Fakat ultrasyonDa ki kese qOruntusu 1 degısık .. doktor normal dedi ama ilk gebeliK oLunca tedirgin oLuyor inSan bi baka bilir misiniz ?
Gecen haftakı görüntüsü boyle değildi ondan endişelendim normal mı sizce ???

Nasıl olmasını hayal ediyorsun ki kesenin para çıkını gibi mi hayal ettin bebek içinde ya ölçmüş işte nokta nokta gelen yerde duruyor maşallah yakınlaştırıp çekmişler daha minnacıktır o, canını sıkma cinsiyetini öğreneceğin zaman özele git 4D görüntüsünü al tam bebek görüntüsü alırsın

kafanıza takacak başka birşey bulamamışsınız rahim zaten yamuk yumuk eğri büğrü bir yer . Kese varsa bebek varsa daha ne

Siz kese bozulmuş mu diye korkuyorsunuz sanırım çok normal hamilelik değişik ruh hali oluyor ilk zamanlarda bebek daha olmadığı için kese cok düzgün oluyor ancak bebek büyüdükçe kese daha yatay daha girintili cıkıntılı olabiliyor ilk zamanlar gibi yuvarlak kalmıyor doktor aksi birşey demediği sürece korkmayın güzel keyifli geçirmeye bakın sağlıkla büyüsün minik

Yazım şekline takılmaktan konuyu okuyamadım desem. Resmen on yıl öncesine ışınlandım
İnşallah sağlıkla gelir bebeğin

Daha önüne bi ton şey çıkacak şimdiden bunları kafaya takmaya başladıysan ohooooo geçemz o hamilelik ben diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…