Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 doktor bir sorun yok dediKac haftalik hamilesiniz? Doktora sormadinizmi? Doktor birsey demedimi?
12 doktor bir sorun yok dedi
Kız gibi bebeğiniz tahminde bulundu mu doktor cinsiyetini
doktorunuza güvenmiyorsanız doktorunuz değiştirin.Eki Görüntüle 2681634
Bebeğin şekli bana tuhaf geldi. Kağıtta mı sorun var. Çok üzüldüm. Arkadaşımla gittik onunki öyle değildi. Doktora aorfum daha küçük dedi
12 haftalık demek istemiş aslında12 doktor sorun yok dedi .13.doktorun ne diyeceği merak ediliyor![]()
Daha 12 haftalık anne karnındaki bebeği arkadaşınızın da hala anne karnında olan bebeği ile mi kıyaslıyorsunuz. Bu 'bak komşunun oğlu ne yapmış' olaylarına biraz erken başlamışsınız sankiEki Görüntüle 2681634
Bebeğin şekli bana tuhaf geldi. Kağıtta mı sorun var. Çok üzüldüm. Arkadaşımla gittik onunki öyle değildi. Doktora aorfum daha küçük dedi
Daha henüz tam ooluşmamış ki bebeğin canım kafana takma böyle şeyleriEki Görüntüle 2681634
Gerçekten bunu kafanıza takıyor musunuzEki Görüntüle 2681634
12 doktor bir sorun yok dedi
Alan dışıyım sadece tahmin ettim bende şaşırmanıza şaşırdımbiz noktayı zor görüyoruz hayran kaldım siz cinsiyet tahmin ettiniz
(mesleğiniz bu ise tabii edersiniz de cidden bu alan dışında birisi iseniz nasıl tahmin ettiniz merak ettim)