• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

herşeyin bir adabı var.mahremiyet die bir şey var.ama malesef giderek zmanımız gençliği bunu kaybediyor.yollarda öpüşmeyi, kucak kucağı oturmayı iyi bir şey sanıyorlar.kabahatte gizli,sevapta gizli.4 duvar arasında kalır herşey bence.

artik edep diye bi kavram kalmadi insanlar çağdaslasmak adı altında her istediğini yapıyor... ben yeni gelen neslin pek iyi yerlerde olacağını sanmıyorum

bence de değil. bende yeni nesil bir genç kızım ama. parklarda yiyişenleri görünce utanıyorum...

Eşimle çıkmaya başlamadan önce ikimizin ortak erkek arkadaşı "EĞER BİR ERKEK BİR KIZA DEĞER VERİYORSA ONA ZARAR VERİCEK BİRŞEY YAŞATMAZ "demişti yani ulu orta öpmeyeceği gibi daha ilerisinide neyse kısa bir süre sonra biz eşimle çıkmaya başladık birbirimize çok benzeriz ve insanlar bizi dışardan kardeş sanıyorlardı düşünün artık nasıl duruyorsak el elede tutuşurduk ama oturduğumuz yerde değil yaniii bende bu fikre katılıyorum kıssadan hisse kızlar size değer veriyorsa bir erkek sizi bu şekilde teşhir etmez aman dikkat

Amanıııın bende gerilerde kalmışım kızlar böle şey pek görmüyom çoook şükür. ya ben tv de bile öpüşme sahnesi çıksa hala kanalı değiştirenlerdenim yaa.. kızım var benim 4 yaşında çok dikkat ediyorum görmesin diye daha küçük nasıl izah edeyim. Allah korusun sokakta görsek napcez kumandada yokki değiştirem.

İnanın var ya, kınamak istemiyorum, hepimizin çoluğu çocuğu var, hani derler ya gelir alnına yapışır diye. Allah korusun. Ama asla kabullenemiyorum da. Gel gör ki maalesef aramızda medeniyetle saygısızlığı karıştıran insanlar olduğu sürece, daha nicelerini görürür biz bu hareketlerin. Yazık.

Örf ve adetlerimizi unutup ulu orta yerde nerdeyse sevişenleri kınıyorum:oklava: öpüşmek neyse biyere kadarda sevişme ne demek oluyo.! Allah 4 duvarı niye yapmışki namahremleri ulu orta heryerde Kötü Kazen

heleki park gibi yerleri özellikle bunun için kullananlardan nefret ediyorum!!

rahatça gidemiyoruz!!

ben rahatsız oluyorum,utanıyorum

o işle meşgul olanın umrunda değil dünya ya:enbuyukkk:

bu nasıl bir rahatlıktır

Örf ve adetlerimizi unutup ulu orta yerde nerdeyse sevişenleri kınıyorum:oklava: öpüşmek neyse biyere kadarda sevişme ne demek oluyo.! Allah 4 duvarı niye yapmışki namahremleri ulu orta heryerde Kötü Kazen

bence ulu ortada yapanlar eşlerini aldatan kişiler onlar evli olsalar gider evlerinde yaparlar.:oklava:

atalarımızın bir sözü vardır
karısını seven döşşekte bebesini seven beşşikte diye........
sanırım geleceği tahmin ederekten böyle bir söz etmişler:1rolleyes:
artık kimsenin kimseden utanma gibi bir duygusu kalmamış yazık çok yazık. başka diyecek söz bulamıyorummmm:oklava:

arkadaslar okadar cok kendını bılmez ınsan varkı herseyı ulu orta yapan,ve bunu normal bırseymıs gıbı karsılayan....
bır defasında arabayla esım ve cocuklarım gıdıyoruz tam önümüzde bır araba gidiyor,
ıcınde 18,19 yaslarında bır kız 3 erkek bırı araba kullanıyo 2 erkek ve kız arkada aklına gelecek herseyı yapıyorlar oda yolda gıttıklerı yerde.
e bu kadarda olurmu bu insanlık mı sızce...
ulu orta öpüsen,sevısen ve böyle seyler yapan ınsanları kınıyorum...

Ne alakası var yahu bu yorumda bi alemmmm :kahve:
Evli olan kişi ulu orta sevişip öpüşür mü millet görürde eşine söyler diye.
Kusura bakmayın ama saçma olmuş yorumunuz yani...

Yormumu saçma bulmuş olabilirsiniz.Herkez düşüncelerini paylaşmakta özgürdür.

geçengün sahilde çay bahçesinde orta yaşta bir çift kuytuya çekilmişler olmadık şeyler yapıyorlar sizce bunlar evlimi.bekarlar çekinmedikleribelli oluyor zaten.

valla bence normal deil hani yanlış anllaşılmasın bende büyük değilim daha 17 yasındayım ama bn doğru bulmuorum bazı şeyler özel olmalıdır bence bide ben ztn her kızın cıktığı her erkekle öpüşmesiide doğru bulmuorum uzun bi süre geçip birbirlerine güwendikten sora olmalı bnce ztn erkekte adam gibi adamsa ulu orta yapmaz herşey çift taraflı

yaaa bu insanlarda utanma saygı terbiye diye hiç bişey kalmamış.. ben bu tür olayları görüp duydukça utanıyorumm herşey bu kadar basit olmamalı..

valla bence normal deil hani yanlış anllaşılmasın bende büyük değilim daha 17 yasındayım ama bn doğru bulmuorum bazı şeyler özel olmalıdır bence bide ben ztn her kızın cıktığı her erkekle öpüşmesiide doğru bulmuorum uzun bi süre geçip birbirlerine güwendikten sora olmalı bnce ztn erkekte adam gibi adamsa ulu orta yapmaz herşey çift taraflı

evt cok guzel bır yorum yapmıssın yasına gore cok olgun bır cvp katılıyorum sana canım

kızı seven ulu ortada öpüşmez ama dalgasını geçmek isteyen hem kendini hem o kızı rezil eder, bayanlar akıllı olmak zorunda kaydirigubbakcemile4

bizim burda pek goremeyız ole sayler sadece univde olurdu arasıra gercekten bu kadar basit olunamaz ya bizimde çift arkadasımız vardı ayy kız yanımızda bi operdi sevgilisini tovbe yarabbım gorsen nasılda hanımefendi duruyo yanındaki erkekleri bile sallamazdı ya allah ıslah etsın yani ne diyim

Back
X