• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

Sizi birde almanyaya davet edeyim arkadaslar.....öpüsmeyi sevismeyi birak nerdeyse o malum isi yapacaklar sanki....öpüsmek cok mahsum kalir yaninda...:hulya:

Hic unutmam isten ciktim eve gidicem...tranvaya bindim...dörtlü karsilikli koltukta oturuyorum...yanimda genc bir cocuk karsimizdada bir kadinla adam....tranvay full dolu...is cikisi iste....:delphin:

Adamin elli kizin kazagnin altinda resmen gögüslerini oksuyor bir elide poposunda...öpüsmek degilde yalamak dersek daha yerinde olur...aynen öyle..:bbo:.kalkacam kalkamiyorumda..:1no2:..tranvayda adim atacak yer yok...akannehir

Hayatimin en zor 10 dakikasindan biridir bu olay....en kötüsüde yanimdaki genc cocuk dikmis gözlerini onlara bakiyor siritarak...-tatlicadiarzu-

böyle durumları günümüzde cok yasar olduk malesef artık insanlara hersey okadar basit gelioki ki bizler küçükken annemizin yanında tv izlerkken masum bi öpücük sahnesinde bile utanır gözlerimizi kapatırken şimdi gözümüzün önünde böle davranıslar beni cok fazla rahatsız ediyor acıkcası allah bizlere hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinnnn:Saruboceq:

Bence hiiiç normal değil, çok yadırgıyorum ve rahatsız oluyorum bu tarz "davranış"lardan ben:olmaz:
zaten ben bu tarz konularda baya geri kafalıyımdır...Allaha şükür...

ya afedersiniz ama bence öyle ortalik yerde herkesin arasinda öpüsen cok ahlaksiz,cok terbiyezis insanlar...bunlarda ar namus kalmamis resmen...
öyle kizlardan hersey beklenir...

insan içinden gelir bi an yanaktan öper gibi buse kondursa nese...
baya biii ön sevşme yaşıyo millet yaaa :1ninca:
valla ben görünce utanıyorum...bana noluyosa :))
heleki çoluk çocuk varken ne bilim yaa tuhaf...
bence yaşananlar 2 kişi için özel olmalı..halka açık degil :delphin:

buse cok mınık buse ancak belkı o bıle abartı bana kalırsa hanı belkı şrin olursa tamam da
öpüşmek halk ıcınde co k ayıp
bı kere olan var olmayan var yaslısı var gencı var mıllet sokakta iş derdınde bılmemne hastalık derdınde aclık derdındeyken genclerı nn öööle ulu orta opusmesı hıc dogru gelmıyor bana.
:olmaz:

atalarımızın bir sözü vardır
karısını seven döşşekte bebesini seven beşşikte diye........
sanırım geleceği tahmin ederekten böyle bir söz etmişler:1rolleyes:
artık kimsenin kimseden utanma gibi bir duygusu kalmamış yazık çok yazık. başka diyecek söz bulamıyorummmm:oklava:

kızı seven ulu ortada öpüşmez ama dalgasını geçmek isteyen hem kendini hem o kızı rezil eder, bayanlar akıllı olmak zorunda kaydirigubbakcemile4

kesinlikle katılıyorum..
ne yaşıcaksan git topluma acık olmayan özel mekanında yasa..
küçük bi öpücük hani yanaktan öper gibi tamam da..böyle resmen önsevişme gibi olanlardan iğreniyorum..bunun modernlikle alakası yok,1000 yıl sonra da özel şeyler özel kalmalı:1closedeyes:

Sizi birde almanyaya davet edeyim arkadaslar.....öpüsmeyi sevismeyi birak nerdeyse o malum isi yapacaklar sanki....öpüsmek cok mahsum kalir yaninda...:hulya:

Hic unutmam isten ciktim eve gidicem...tranvaya bindim...dörtlü karsilikli koltukta oturuyorum...yanimda genc bir cocuk karsimizdada bir kadinla adam....tranvay full dolu...is cikisi iste....:delphin:

Adamin elli kizin kazagnin altinda resmen gögüslerini oksuyor bir elide poposunda...öpüsmek degilde yalamak dersek daha yerinde olur...aynen öyle..:bbo:.kalkacam kalkamiyorumda..:1no2:..tranvayda adim atacak yer yok...akannehir

Hayatimin en zor 10 dakikasindan biridir bu olay....en kötüsüde yanimdaki genc cocuk dikmis gözlerini onlara bakiyor siritarak...-tatlicadiarzu-

ay türkiyede bile neler görüyoruz.Almanyayı Hollandayı falan düşünmek istemiyorum:1no2:

Valla kim ne derse desin cuma günü esenlerde ben sevgilimi öperim kardeşim.. 7 aydır hasret çekiyorum burda :umursamaz:
Ama yanaktan :kedi:

bende hiç hoş karşılamıyor...küçücük çocuklar parklarda ne haldeler...çok yazık oluyor...çok üzülüyorum...nerdeyse ilkokul çocukları bile sokak ortasında öpüşcek

hiç normal değil bence...
allah akıl fikir versin hepsine...
ne günlere kaldık yaaa...

Son zamanlarda bu tip manzaralar olağan hale geldi artık.
Utanma duygusu çoktan unutuldu gitti.
Çevreden çekinmiyorlar, uyaran olursa da kime ne zararımız var veya annem babam karışmıyor size ne oluyor diyorlar.:1no2:
Hiç normal değil bizim geleneklerimize göre.
Alışamadım alışmam da.

böyle konularda bana geri kafalı da diyebilirler ama ben bu konuda geri kafalı olmaya razıyım

bence ileriye kacilmadigi sürece abartilcak bir durum yok öpüsmek sonucda kacinci yüzyilda yasiyoruz:kedi:

hiç hoş bi görüntü olmuyor.
geçenlerde mağazanın birinde kasa sırasındayım. önümde bi çift var nerdeyse orda şeettirecekler. mack muck sesler iğrendim resmen. gidin kapalı bi yere naparsanız yapın kardeşim.
çoluk çocuk var görüyolar.

ben istanbulda büyüdüm, yetiştim. beşiktaşta serencebey parkı vardır, sabancı lisesinin karşısında. bazen ordan geçerken 40-45 yaşında çiftler görürdük, adam kadının dizin yatmış uzanmış meşkediolar filan. annem muhakkak evli değiller bunlar derdi, anlamazdım neden öyle dediğini, evlilik aşkı öldürmez ki, niye o yaşta bi çift sevgisini göstermesin diye düşünürdüm. ta ki eşimle çıkmaya başlayana kadar. erkek karısının kadınlığını başkasının görmesini istemezmiş, bunu öğrendim. şimdi insan içinde yalaşanları görünce arada bedensel arzular haricinde bir duygu olmadığını görebiliyorum.

şükredin o manzaralar Türkiye'de çok yok, varsa da yeri bellirdir. budapeştedeyim 1 yıldır, metroda, sokakta, otobüste... öpüşmek çok masum kalır inanın, durakta inecek olmasalar son raddeye kadar ilerleyecekler yani. bazen biz çıkalım, siz rahatça devam edin diyesim geliyo, yani sokakta birleşen köpeklere su döküp ayırırlar ya, bunlara da ööle bişi lazım:1ninca:

bir keresinde de 13-14 yaşlarında bi kız ve oğlan, ama oğlan daha çocuk yani,14 bile yoktur belki, kız da makyajla fln büyümeye çalışıo belli. kasa sırasındayız eşimle, çok da sıra vardı,baya bekledik, bu çift önümüzde. beklediğimiz süre boyunca kız resmen tırmandı çocuğa yani. ve ellerinde sadece 1 şişe meyve suyu var. tam sıra onlara geldi, eşime dedim ki 2 saattir bi şişe meyve suyu için mi beklio bunlar,eşim de çocuğun elindekini gösterdi. burda prezervatifler kasanın hemen yanında satılıyo da:tomato:ikisi de küçücükler yaa, nasıl midem bulandı var ya:mymeka:

Ben de geri kafalılar bölümündenim ve asla onaylamıyorum böyle şeyleri.
2 yıl önce arkadaşlarla gittimiz bir parkta sağımdaki ve karşımdaki banklardakileri görünce çıldırmış ve "hoooppp ne yapıyorsunuz ayıp beeee burası park utanmanız yok mu?" diye çıngar çıkartıp "sana neeeeee" diye laubali bir cevap alıp (ağzımın payını da aldım diyebilirim) oturduğum yerden kalkmak ve "Allahım evlatlarımızı böyle duruma düşürme" diye dua etmiş biri olarak Allah böylelerini ıslah etsin diyorum.

Back
X