• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

Valla öpüsmek cok sıradan oldu artıkk
ben korkuyorum dıger ıslemıde sokak ordatında yapcaklar dıye onuda yapıyorlarda ıyıce herkesın önünde yapmalarından korkuyorum.

ben istanbulda büyüdüm, yetiştim. beşiktaşta serencebey parkı vardır, sabancı lisesinin karşısında. bazen ordan geçerken 40-45 yaşında çiftler görürdük, adam kadının dizin yatmış uzanmış meşkediolar filan. annem muhakkak evli değiller bunlar derdi, anlamazdım neden öyle dediğini, evlilik aşkı öldürmez ki, niye o yaşta bi çift sevgisini göstermesin diye düşünürdüm. ta ki eşimle çıkmaya başlayana kadar. erkek karısının kadınlığını başkasının görmesini istemezmiş, bunu öğrendim. şimdi insan içinde yalaşanları görünce arada bedensel arzular haricinde bir duygu olmadığını görebiliyorum.

şükredin o manzaralar Türkiye'de çok yok, varsa da yeri bellirdir. budapeştedeyim 1 yıldır, metroda, sokakta, otobüste... öpüşmek çok masum kalır inanın, durakta inecek olmasalar son raddeye kadar ilerleyecekler yani. bazen biz çıkalım, siz rahatça devam edin diyesim geliyo, yani sokakta birleşen köpeklere su döküp ayırırlar ya, bunlara da ööle bişi lazım:1ninca:

bir keresinde de 13-14 yaşlarında bi kız ve oğlan, ama oğlan daha çocuk yani,14 bile yoktur belki, kız da makyajla fln büyümeye çalışıo belli. kasa sırasındayız eşimle, çok da sıra vardı,baya bekledik, bu çift önümüzde. beklediğimiz süre boyunca kız resmen tırmandı çocuğa yani. ve ellerinde sadece 1 şişe meyve suyu var. tam sıra onlara geldi, eşime dedim ki 2 saattir bi şişe meyve suyu için mi beklio bunlar,eşim de çocuğun elindekini gösterdi. burda prezervatifler kasanın hemen yanında satılıyo da:tomato:ikisi de küçücükler yaa, nasıl midem bulandı var ya:mymeka:

Aaaa :1shok: akannehir Yok anacım yok
Sivas'ta ben şu ana kadar hiç karşılaşmadım ya sadece bir keresinde istasyon caddesinde bir çift el ele kol kola yürüyordu(ki böyle yürüyenlerin sayısı gayet fazla) bi ara çocuk eğildi kız da uzandı küçücük öpüştüler ve biz hayret etmiştik,kınamıştık :olmaz:
Ben de valla bu konularda hassasım ister geri kafalı desinler ister başka birşey desinler ama çoluk çocuğa kötü örnek oluyor olması konusunu söyleyince, bu da mı geri kafalılık oluyor? :umursamaz:

BİZ ÖZENTİ MİLLETİZ VESSELAM...
BİZİM TOPLUMUMUZ.. AVRUPA VE AMERİKAYI ÖRNEK ALIYOR DEĞİL Mİ.. AMA NEDEN SE HEP TUHAF DAVRANIŞLARI ÖRNEK ALIYOR.. MESELA BEKARET AVRUPA VE AMERİKADA SORUN DEĞİL.. YAVAŞ YAVAŞ BİZDEDE KALKMAYA BAŞLADI...
MESELA ÇOK EŞLİLİK... AVRUPADA VE AMERİKADA OLAĞANDI...
ARTIK BİZDEDE OLAĞAN DURUMA GELDİ.. SOKAK ORTASINDA ÖPÜŞMEK.. ÇOK AYKIRI BENCE....DÖRT DUVAR NE İÇİN.. AR NAMUS NEREDE?
ŞİMDİ AVRUPA VE AMERİKA TEK EŞLİLİĞE DÖNDÜ... BEKARET ARTIK ÖNEM KAZANMAYA BAŞLADI.. NAMUS DAHA ÖN PLANA ÇIKAR OLDU... AMA BİZ ALDIK ALACAĞIMIZI AMERİKAN FİLMLERİNDEN....MODERNLİKYA BU....
NEDEN TEKNOLOJİYİ DEĞİLDE BÖLE ŞEYLERİ ÖRNEK ALIRIZ HALA ÇÖZEMEDİM... DAHA MI KOLAY ACABA....?
YOK SA DIŞ GÜÇLERİN YIPRATMA POLİTİKASIMI?:uhm:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sana sonuna kadar katılıyorum

o küçük olanları yakalayıp iki tokat atcan :kızgın:

terbiyesiz anan baban seni okulda sanıyor dicen :kızgın:

BıZ ÖZENTı MıLLETıZ VESSELAM...
BıZıM TOPLUMUMUZ.. AVRUPA VE AMERıKAYI ÖRNEK ALIYOR DEĞıL Mı.. AMA NEDEN SE HEP TUHAF DAVRANIŞLARI ÖRNEK ALIYOR.. MESELA BEKARET AVRUPA VE AMERıKADA SORUN DEĞıL.. YAVAŞ YAVAŞ BıZDEDE KALKMAYA BAŞLADI...
MESELA ÇOK EŞLıLıK... AVRUPADA VE AMERıKADA OLAĞANDI...
ARTIK BıZDEDE OLAĞAN DURUMA GELDı.. SOKAK ORTASINDA ÖPÜŞMEK.. ÇOK AYKIRI BENCE....DÖRT DUVAR NE ıÇıN.. AR NAMUS NEREDE?
ŞıMDı AVRUPA VE AMERıKA TEK EŞLıLıĞE DÖNDÜ... BEKARET ARTIK ÖNEM KAZANMAYA BAŞLADI.. NAMUS DAHA ÖN PLANA ÇIKAR OLDU... AMA BıZ ALDIK ALACAĞIMIZI AMERıKAN FıLMLERıNDEN....MODERNLıKYA BU....
NEDEN TEKNOLOJıYı DEĞıLDE BÖLE ŞEYLERı ÖRNEK ALIRIZ HALA ÇÖZEMEDıM... DAHA MI KOLAY ACABA....?
YOK SA DIŞ GÜÇLERıN YIPRATMA POLıTıKASIMI?:uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
miğdem bulanıyo resmen
bazen otobüs durağında beklerken
yine durakta bekleyen bir çifit iyice yapışmışlar göbek göbeğe öpüşüyolar
hemen arka sırasında minicik bi yawru ağzı açık şaşkın şaşkın bakıyo
hemen yanında yaşlı bi amca
ben utanıyorum yerin dibine giriyorum
arkamızı dönmekten başka çare yok
aslında sesimizi çıkarmmaız lazım
ama bu seferde "özgürlük" lafının arkasaına sakalnıyolar
bilmiyolarki nekadar ucuz ve basit duruma düşüyolar

yuh diyorum yani

benim çok midemi bulandırıyor bu tarz hareketler, hele ki daha çocuk yaşındakilerin bu şekilde davranması.

14 ünde bunları yapan kızlar 18 ine gelince neler yapar acaba??

insanı hayvandan ayıran farklardan biride budur bence ,özeli özel zamanlarda ve mekanlarda yaşamak,
biz insanlar içgüdüleriyle değil ,hayvanlardan farklı olarak akıl ,namus,ahlak,vijdan gibi birçok olguyla yaşarız

ve sokakta sevişenlerin ,dil dile öpüşenlerin hayvanlardan bir farkı kalmıyor bence

insanı hayvandan ayıran farklardan biride budur bence ,özeli özel zamanlarda ve mekanlarda yaşamak,
biz insanlar içgüdüleriyle değil ,hayvanlardan farklı olarak akıl ,namus,ahlak,vijdan gibi birçok olguyla yaşarız

ve sokakta sevişenlerin ,dil dile öpüşenlerin hayvanlardan bir farkı kalmıyor bence

evet biraz ağır olacak ama
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kesinlikle kınanması gereken bir durumki bu gerçekten hayvanlardan farkları kalmıyor ki onlar bile ar deio ulu orta yapmıo o işi:olmaz:

bazen bize misafir arkadaşlar gelio böle herkesin içinde koklaşıp oynaşıolar eşim bile evli olmalarına rağmen sinirlenip döşeği getirelim rahat edin die kızıo valla

Sevgilimle bi gün cafe de oturuyoruz
hararetli bir konu anlatıyorum

ve oturduğumuz masa en köşede cafenin girişindeki masayı çok net görebiliyorum
sevgilimin sırtı ise masaya dönüktü.
girişteki masada yaşları 35 civarı iki GÖRGÜSÜZ birbilerini yiyecekmiş gibi
öpüşüyorlardı.kötükedihüsokötükedihüso

bi yandan lafımı anlatıyorum ama gözüm onlara kayıyor
ayyy nasıl midem bulandı anlatamam yaaa
cafe insan kaynıyo ama peeeeee kimin umurunda

kinamak mana vermek istemiorum bende bi kiz evladi yetistiriorum ama cok korkuorum böle seylerden rabbim evlatlarimizi dogruluktan ayirmasin basitlestirmesin insallah.. devir cok degisiyo insanlar devirden daha hizli degisio korkutuo beni... rabbim hayirli akli basinda evlatlar nasip etsin hepimize arkadaslar.. ben yurtdisindayim burda böle öpüsmeler vs.. normal karsilanio almanlarda ve simdi türk kizlarininda onlardan pek bi eksik kalir yani yok diordum taki izine gidene kadar türkiyenin durumu burdan vahim halbuki dinimiz islam okadarmi gavurlasmisiz anlamiorum sok oldum tr deki kizlari hal ve hareketlerini görünce

kızın basitligi=erkegin adiligi

kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis
biz evli oldugumuz halde eşimle gezerken bile cok dikkat
ediyoruz biz örflerine adetlerine geleneklerine baglı bir milletiz biz biz olalım kimseye benzemeyelim
bunu sokakta ulu orta yapan gençler yarın sizlerinde cocukları olucak
böyle bozuk bir toplum bırakmak istemezsiniz onlara degil mi
lütfen lütfen dikkat:olmaz::olmaz:

Sizin dediklerinize öpüşmek denmiyor kızlar, yiyişmek deniyor maaleeeseef.
Sevgilimin yanağından öperim kalabalık değilsede kimse görmeden bazen küçük masum bi buse kondururuz dudağımıza.
Onun haricinde minik öpücükten çıkmış öpüşmeler elleşmeler yiyişmelere bendee çok sinir olurum.

toplumumuz git gide artik avrupaya ayak uydurmaya calisiyor yani cogu seyler normal geliyor ama sInIr olmali bence. öyle her istedigini yapamazsin sokakta toplum var büyüklerimiz kücüklerimiz var ayip seyler bunlar.

insanda biraz terbiye olmali bunu her iki tarafta düsünmeli.:oklava:
nasil bu kadar rahat olabiliyorlar anlamiyorum.

yuh diyorum yani

benim çok midemi bulandırıyor bu tarz hareketler, hele ki daha çocuk yaşındakilerin bu şekilde davranması.

14 ünde bunları yapan kızlar 18 ine gelince neler yapar acaba??

valla cnm, ramazan boyunca burda hava ılıktı, millet yaz kıyafetleriyle hala, inan mecbur olmadıkça dışarı çıkmak istemedik. çıplak geziolar resmen. genç kızların üstünde kalçayı örtecek boyda bir tunik, altında ya tunikten gözükmeyecek boyda bi şort, ya da hiç bişey. ben iğreniyorum artık.
koca koca kadınlar, şifon elbiseyi astarsız giyiyolar. arkadan bakınca tanganın dışında açıkta kalan yerler gayet net gözüküyo.
belki fiili bi ahlaksızlık değil bu, ama azımsanacak boyutları da aşmış durumda...

bizim toplumumuza gelince: mesela diziler, kavak yelleri ilk başladığında ne kadar güzeldi değil mi? 3 arkadaş, masum aşklar, gençlik, ailece izliyoduk valla.
ama sonra eleştirmenlerden çok tepki aldılar, neymiş efendim çok muhafazakar diziler
çekiliyormuş...

senaristler değişti, senaryo yoldan çıktı, her şey orta yere döküldü...

bi şeyler masumane olunca birilerine çok fena batıyo bizim memlekette.yozlaşmamızın hesabını o kırılasıca kalemlere ve uşaklık ettikleri para babalarına, yani medya patronlarına sormak lazım!...

Back
X