Uludağ tüp bebek yeni paylaşım

nilsec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
2
1
1
Arkadaşlar merhaba, Uludağ’da tüp bebek yaptıranlar ve bekleme aşamasında olanlar burdan bilgi akışı sağlayalım mı süreç uzun maalesef

Merhaba . Biz de tüp bebek için bu ay evraklarımızı yatırdık . Bekleme sürecindeyiz. Başvuru esnasında sıra numarası ya da herhangi bir tarih vermediler . Genelde 5-6 ay daha fazla da uzun sürebilir dediler . Sürecin öne çekilmesi adına Uludağ tüp bebekte özelde kliniği olan doktorlara başvuranlar var mı aranızda

Merhaba . Biz de tüp bebek için bu ay evraklarımızı yatırdık . Bekleme sürecindeyiz. Başvuru esnasında sıra numarası ya da herhangi bir tarih vermediler . Genelde 5-6 ay daha fazla da uzun sürebilir dediler . Sürecin öne çekilmesi adına Uludağ tüp bebekte özelde kliniği olan doktorlara başvuranlar var mı aranızda
Düşük over rezervi varsa biraz daha erken sıra gelebiliyor diye biliyorum, özelde çalışan Işıl hanım var ama öne çekilmez sanıyorum

Bizde aşilama negatif çıktı şimdi tüp bebek sürecine baslicaz nasıl oluyor anlatabilir misiniz yani evrak falan verdik dediniz randevu falan almamız gerekiyor mu bi yere bisey demediler çünkü bana

Arkadaşlar merhaba, Uludağ’da tüp bebek yaptıranlar ve bekleme aşamasında olanlar burdan bilgi akışı sağlayalım mı süreç uzun maalesef
Merhaba Uludağ’da tüp bebekte sıra bekleyen var mı aranızda? Ne kadardır bekliyorsunuz . Güncel yorum yapabilecek olan var mı

Back
X