umarım bu sefer bakan olur :/

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
$DSC02075.webp $DSC02078.webp $DSC02080.webp
$DSC02076.webp

Biraz sIkIntiniz olmu$ finsan resimleriniz cok iyi olmadigindan sadece tabaga bakicam

Ku$ agziyla cok güzel bir haber alicaksiniz kocaman bir balik var kismetiniz ayaginiza kdr gelicek 2 konuda cok fazla kafa yormussunuz bu iki konunun birisinde birinden bir destek alicaksiniz ve bu destek sayesinde kismetiniz olucak ve diger konu bir erkekle bir bulusmaniz olucak cok mutlu olucaksiniz sanki ayaginiz yerden kesilip ucucaksiniz
tüm gördüklerim bunlar

Biraz sIkIntiniz olmu$ finsan resimleriniz cok iyi olmadigindan sadece tabaga bakicam

Ku$ agziyla cok güzel bir haber alicaksiniz kocaman bir balik var kismetiniz ayaginiza kdr gelicek 2 konuda cok fazla kafa yormussunuz bu iki konunun birisinde birinden bir destek alicaksiniz ve bu destek sayesinde kismetiniz olucak ve diger konu bir erkekle bir bulusmaniz olucak cok mutlu olucaksiniz sanki ayaginiz yerden kesilip ucucaksiniz
tüm gördüklerim bunlar

bende rica etsem ?

$IMG_9427.webp $IMG_9428.webp $IMG_9429.webp $IMG_9430.webp $IMG_9432.webp $IMG_9435.webp

seni. gizli gizli bi erkek dusunuyo sana acilmaktan korkuyo ama sana deli gibi asik hanede sikintilar var ama biraz zamana birak cunku baliklarin var bi anahtar gordum ev araba gibi alim olabilir. seni cevrende sarisin bi bayan var seni cok kiskaniyo yakin bi zamanda canini sikmis sen yinede uzak dur.

oha ya hepsı dogru evet sarışın arkadaşımla konuşmuyorum. Bırde o erkek demışsın mumkunse bana acılmasın bir oncesı oldu umarım ıkıncıyı tekrarlamaz

Back
X