• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım burda olan birileri vardır.

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

Derdim şu.
Birazdan ygs sınavına giricem :53:
Fakat hiç umudum yok. Matematikten zerre anlamıyorum çünkü. :25:
Büyük ihtimalle de yaptığım doğrular gitmesin diye hiç dokunmucam bile sınavda.
Ama puanımın iyi olucağını da sanmıyorum.

Bunun dışında 2 dil biliyorum.
Özellikle ingilizcem ileri düzeyde.
Bir dil daha öğrenmek istiyorum hatta.
Adeta dil aşığıyım :30:

Ama 3 dil bilip üni okumamış birinin de iş imkanı olmaz gibi geliyor.
Ne düşünüyorsunuz?

Sınava giricem 10da ama kafamda milyonlarca soru, gelecek kaygısı :52:

Bence sen su anda sadece sinava odaklan.
Dil meselesini sinavdan sonra da dusunebilirsin. Ayni anda birden fazla sey icin kaygilanmak sana sinavda fayda saglamaz.
Sinavi ver, sonra yine dusunursun yabanci dili.
Basarilar.

Bence sen su anda sadece sinava odaklan.
Dil meselesini sinavdan sonra da dusunebilirsin. Ayni anda birden fazla sey icin kaygilanmak sana sinavda fayda saglamaz.
Sinavi ver, sonra yine dusunursun yabanci dili.
Basarilar.

TUrizm sektöründe iyi kariyer yaparsın tabi diğer dil isteyen sektörlerde de ama bunun için üniversite şart öyle yada böyle bir üniversite bitirmelisin bende sıfır matematikle girdim okuduğum bölüm çok iyi bir bölüm olmasa da üniversite mezunuyum işte :) üniversitesiz gelecek düşünme sınavına odaklan vaktin kalırsa matematiğe de bak problem filan çözebilirsin en azından

Şuan gelecek kaygini birakip sadece sinavina odaklan.. Geleceği düşünüp Sinavi iyice korkunç hale getirme gözünde.. Git yap ve CIK...

Diğerkkonuları.sinavdan sonra düşünür karar vermeye calisirsin... Be matematiğe mutlaka bak yüzde onluk kismi herkesin yapabileceği şekilde düzenlenir rasyonel sayilar yapabilirsin değer vererek çarpanlara ayirma yapabilirsin mutlaka zamanin kaliraa sansini dene

kiyamam yaa heyecandan uyuyamamis:) canim uykusuz gitmeseydin keske sinava, neden bu kadar panik yaptin ki. dunyanin sonu degil ya. insallah cok guzel geçer sinav. su saatten sonra kaygilanma artik elinden geldigince sakin olmaya calis. sert bi kahve ic kendine gel zihnin acilsin. matematige de yapamam deyip bakmamazlik etme eminim yapabilecegin bir suru soru olacaktir orada. :34:

aksama güzel haberlerini bekliyoruz, basarilar:21:

Kızlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

Derdim şu.
Birazdan ygs sınavına giricem :53:
Fakat hiç umudum yok. Matematikten zerre anlamıyorum çünkü. :25:
Büyük ihtimalle de yaptığım doğrular gitmesin diye hiç dokunmucam bile sınavda.
Ama puanımın iyi olucağını da sanmıyorum.

Bunun dışında 2 dil biliyorum.
Özellikle ingilizcem ileri düzeyde.
Bir dil daha öğrenmek istiyorum hatta.
Adeta dil aşığıyım :30:

Ama 3 dil bilip üni okumamış birinin de iş imkanı olmaz gibi geliyor.
Ne düşünüyorsunuz?

Sınava giricem 10da ama kafamda milyonlarca soru, gelecek kaygısı :52:

olumsuZ dusunme bı dur bakalım
olmadı uzaktan egıtım yazarsın
thy fılan hazırlanırsın

bazı okllar taban bpuanla alıyor madddi acıdan yanı sen bı coz hele bende ole gırdım orta sevıye almıstım

neden olumsuz düşünüyorsun belki sınavın çok iyi geçecek...bence şuan sadece sınava odaklanmalısın

Nasıl geçtiğini yaz merak ettim :26:

Ben liseden mezun olaı 10 yıl oluyor ama dil sınavları vardı.Onlara başvurdun mu.İngilizce öğretmenliği gibi bi meslek düşündün mü.

e madem diliniz var filoloji okumayı düşünmez misiniz?
hem fazla matematiğe gerek yok hem de sevdiğiniz işi yapmış olursunuz. oh ne güzel

umarım birazcıkta olsa matematik yapmışsındır. Benim de matematiğim iyidir, dil berbattır ya :27: dil sınavına falan da gir. Birde hiç olmadı açıköğretime girersin ama matematiği öğrenmeye bak kafanda şartlandırma derim.

iyi bir unv ve bölüm olmadiktan sonra acikcasi unv okumaninda anlami yok bence
dilin cok iyise hostesligi düsün
cok guzel bir meslek cok imkanlari var
ve cok kazancli

Back
X