Umarım değildir.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar utanarak yazıyorum böyle birr şey soracağım aklıma gelmezdi. Eşimle ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. İlişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Normalde içmek istediğim bir hap değil. Hapın adı ertes. 25 aylık bir kızım ve 5,5 aylık bir kızım daha var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ayrıca yarın adet olmam gerekiyor normalde. Ay bir kötüyüm şuan. Eşimle zaten çok ilişki yaşayamıyoruz yaşadık onda da bu oldu. Başıma gelenler

Adetleriniz düzenliyse içmeseydinşz keşke. 1 kere kullandım o ilacı mahvetti beni 2 haftadır bir kanama oldu 2 ayda zor topladım

Bu ortamda
Sağlıklı düşünebilen beri gelsin
Stoklar hiçbiryerde yok :KK70:
Bu nadide insan türüne ihtiyaç var
Sıkmayın canınızı aldığınız ilaç stres etkiliyordur döngünüzü ruhsal durumunuzu
Dengeyi bozuyor diyorlar zaten bozuktu 🤣😂😂 bu hapı içince olmaz dimi yaa içimi rahatlatın ne olur

25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallah
Amin inş. Yumurtlama döneminde değilmişsiniz zaten olmaz heralde bir de ilaçta kullanmışsınız. Yalnız bu gözler 1 kere ertesi gün hapı aldım 2 3 kere korunmasız ilişki yaşadım etkisi sürer mi diyeni soranlar gördü bu sitede aman dikkat. 😂

5.5 aylık çocuğunuz varmış, peki emziriyor musunuz? Emzirirken o hap kullanılmaz diye okumuştum.

Amin inş. Yumurtlama döneminde değilmişsiniz zaten olmaz heralde bir de ilaçta kullanmışsınız. Yalnız bu gözler 1 kere ertesi gün hapı aldım 2 3 kere korunmasız ilişki yaşadım etkisi sürer mi diyeni soranlar gördü bu sitede aman dikkat. 😂
Aaa yok artık 😂😂 1 nisanda oldun regli 7 nisanda bitti. İşte yarın olsa iyi olacak zaten eşimle pek yakınlaşma sonu olmuyor bebekler çok küçük 😂 onları soranlara Allah akıl fikir versin ☺️

5.5 ay once dogum yapip hemen regl olmaya mi basladiniz. masallah cok doğurgansınız. reglden bir gun sonra hamile kalani duydum da once hamile kalani hic duymadim. ilac da almissiniz. olmamistir bir şey. stres yapmayin kendinize reglinizi daha da geciktirirsiniz. bir de spiral taktirmanizi tavsiye ederim. kafa rahat oluyor onunla. takilmasi da cikarilmasi da 1dk sürüyor.

25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallah
Stres olmayın. Çocuğunuzu emziriyo musunuz ? Emziriyosanız eğer zaten hafif bi koruma durumu var onun. Benimde o zamanlarda bi kazam olmuştu. Bana emzirirken ertesi gün hapı kullanamazsın demişlerdi ama. Ben kullanmayıp oluruna bırakmıştım. Hamile kalmadım o ay. Ki kolay hamile kalıyorum doktorum bile uyarıyor çok iyi korunman lazım diye. Şimdiye kadar ertesi gün hapı kullandığım seferlerde hiç etkilemedi beni. Adet döngüm hep aynı oldu. Sadece 1 kere suratım sivilce dolmuştu. Onun haricinde bi yan etkisini görmedim ben. Kötü düşünmeyin dediğiniz markayı bilmiyorum iyi bi markaysa çok düşük bi ihtimal hamile kalmanız

Büyük bir ihtimalle yarın regl olmazsınız. Bu tarz ilaçlar en az 1-2 hafta geciktiriyor çoğu kişiyi. Regle bu kadar yakın içince de bu ayı iptal edip sonraki reglinizin zamanında gelmesi daha olası.
Gecikirseniz korkmayın. İlişkinin üzerinden 1 hafta geçtiğinde test yaparsanız erken gebelik testinde çıkıyor zaten.

Back
X