- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Amin. Umarım olurumStresten de öyle hisediyo olabilirsiniz. Adet olmazsan test alırsın. Allah gönlüne göre versin
İnşallah olmaz ya şuan hiç sağlıklı düşünemiyorumAcamilik diyeceğim acemilik de değil
Bişey olmaz sıkmayın canınızı
Bu ortamdaİnşallah olmaz ya şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum
25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallahAdetleriniz düzenliyse içmeseydinşz keşke. 1 kere kullandım o ilacı mahvetti beni 2 haftadır bir kanama oldu 2 ayda zor topladım
Dengeyi bozuyor diyorlar zaten bozuktuBu ortamda
Sağlıklı düşünebilen beri gelsin
Stoklar hiçbiryerde yok
Bu nadide insan türüne ihtiyaç var
Sıkmayın canınızı aldığınız ilaç stres etkiliyordur döngünüzü ruhsal durumunuzu
Amin inş. Yumurtlama döneminde değilmişsiniz zaten olmaz heralde bir de ilaçta kullanmışsınız. Yalnız bu gözler 1 kere ertesi gün hapı aldım 2 3 kere korunmasız ilişki yaşadım etkisi sürer mi diyeni soranlar gördü bu sitede aman dikkat.25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallah
Aaa yok artıkAmin inş. Yumurtlama döneminde değilmişsiniz zaten olmaz heralde bir de ilaçta kullanmışsınız. Yalnız bu gözler 1 kere ertesi gün hapı aldım 2 3 kere korunmasız ilişki yaşadım etkisi sürer mi diyeni soranlar gördü bu sitede aman dikkat.
Mama takviyesi vardı ama emziriyorum. Doktora sorduk 8 10 saat sonra emzir dedi5.5 aylık çocuğunuz varmış, peki emziriyor musunuz? Emzirirken o hap kullanılmaz diye okumuştum.
Çok amin çok amin25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallah
Stres olmayın. Çocuğunuzu emziriyo musunuz ? Emziriyosanız eğer zaten hafif bi koruma durumu var onun. Benimde o zamanlarda bi kazam olmuştu. Bana emzirirken ertesi gün hapı kullanamazsın demişlerdi ama. Ben kullanmayıp oluruna bırakmıştım. Hamile kalmadım o ay. Ki kolay hamile kalıyorum doktorum bile uyarıyor çok iyi korunman lazım diye. Şimdiye kadar ertesi gün hapı kullandığım seferlerde hiç etkilemedi beni. Adet döngüm hep aynı oldu. Sadece 1 kere suratım sivilce dolmuştu. Onun haricinde bi yan etkisini görmedim ben. Kötü düşünmeyin dediğiniz markayı bilmiyorum iyi bi markaysa çok düşük bi ihtimal hamile kalmanız25 günde olurum çok aksamaz ama riske atmak istemedim. Sonucuna katlanacağım artık şuan bir bebek daha Allahım isteyene versin inşallah
Ay inşallah yoktur o kadar korkuyorum çünkü iki kızıma zor yetişiyorum ev büyük yemek vs manevi olarak çok yoruldum umarım olmamıştıeAdetiniz çok yakınsa yumurtlama dönemi değildir hamilelik riski çok az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?