- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Adetten 1 gün evvel hamile kalma ihtimalnz düşük yinede ilacı alın bebek düsğnmüosanzKızlar utanarak yazıyorum böyle birr şey soracağım aklıma gelmezdi. Eşimle ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. İlişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Normalde içmek istediğim bir hap değil. Hapın adı ertes. 25 aylık bir kızım ve 5,5 aylık bir kızım daha var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ayrıca yarın adet olmam gerekiyor normalde. Ay bir kötüyüm şuan. Eşimle zaten çok ilişki yaşayamıyoruz yaşadık onda da bu oldu. Başıma gelenler
İlk kızımda 4 aylık bu kızımda 3 aylıkken regli oldum bu doğurganlığı mı gösteriyor. Bilmiyordum. Eşimle sabahtan beri geriliyorum bu konudan dolayı dikkat etseydin vs diye. Spiral takılamıyor bana malesef çünkü çift rahim ve çift rahim girişim var doktorum öyle söyledi yani tekrar sormak lazım bu stres ile yaşayamam. Şuan ciddi korkuyorum sabahtan beri aklımda5.5 ay once dogum yapip hemen regl olmaya mi basladiniz. masallah cok doğurgansınız. reglden bir gun sonra hamile kalani duydum da once hamile kalani hic duymadim. ilac da almissiniz. olmamistir bir şey. stres yapmayin kendinize reglinizi daha da geciktirirsiniz. bir de spiral taktirmanizi tavsiye ederim. kafa rahat oluyor onunla. takilmasi da cikarilmasi da 1dk sürüyor.
Mama takviyeli de olsa emziriyorum kızımı. İlacı hemen aldım ve sanırım bende çok doğurganım hemennadet görünce öyle oluyormuş öyle yazmışlar daha da korktumStres olmayın. Çocuğunuzu emziriyo musunuz ? Emziriyosanız eğer zaten hafif bi koruma durumu var onun. Benimde o zamanlarda bi kazam olmuştu. Bana emzirirken ertesi gün hapı kullanamazsın demişlerdi ama. Ben kullanmayıp oluruna bırakmıştım. Hamile kalmadım o ay. Ki kolay hamile kalıyorum doktorum bile uyarıyor çok iyi korunman lazım diye. Şimdiye kadar ertesi gün hapı kullandığım seferlerde hiç etkilemedi beni. Adet döngüm hep aynı oldu. Sadece 1 kere suratım sivilce dolmuştu. Onun haricinde bi yan etkisini görmedim ben. Kötü düşünmeyin dediğiniz markayı bilmiyorum iyi bi markaysa çok düşük bi ihtimal hamile kalmanız
Yaaa olsamda bu endişeden kurtulsam keşke. Hep karnım ağrıyor gibi sabahtan beri. Acaba adet sökücü çay vs mi kullansamBüyük bir ihtimalle yarın regl olmazsınız. Bu tarz ilaçlar en az 1-2 hafta geciktiriyor çoğu kişiyi. Regle bu kadar yakın içince de bu ayı iptal edip sonraki reglinizin zamanında gelmesi daha olası.
Gecikirseniz korkmayın. İlişkinin üzerinden 1 hafta geçtiğinde test yaparsanız erken gebelik testinde çıkıyor zaten.
İçtim 1 saat sonra hemen istemiyorum demekte istemiyorum büyük ters konuşmak gibi oluyır evlat hasreti çekenler varken bunu söylemek ama ben iki bebeğe anca yetebiliyorumAdetten 1 gün evvel hamile kalma ihtimalnz düşük yinede ilacı alın bebek düsğnmüosanz
Evet öyleymiş bende okudum. Siz yine iyi ben 40 kanaması bitince arkasına hemen regl olmaya başladım ama doktorum çok iyi bişey bu demişti. Normalde de Şaşmaz zaten saatine kadar aynı olurum. Siz şimdilik stres yapıp gecikmesine sebep olmayın. Elinizden geleni yapmışsınız zaten canınızı sıkmayın muhtemelen olmaz.Mama takviyeli de olsa emziriyorum kızımı. İlacı hemen aldım ve sanırım bende çok doğurganım hemennadet görünce öyle oluyormuş öyle yazmışlar daha da korktumikinci kızım tedbirsizlik ile oldu bu kez çok dikkat ediyoruz gerçi zaten ilişki çok olmuyor çünkü ben pert oluyorum şimdi bir anda olunca üzüldüm
İnşallah cevabınız için teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez bebeğimin olmasından bu kadar korktum sanırım. Benimde hep 25 günde olur adetim. Dediğiniz gibi saati bile şaşmaz. Umarım sabah uyandığında adet olurum veya bu hafta içi umarım olur biter bu düşünceEvet öyleymiş bende okudum. Siz yine iyi ben 40 kanaması bitince arkasına hemen regl olmaya başladım ama doktorum çok iyi bişey bu demişti. Normalde de Şaşmaz zaten saatine kadar aynı olurum. Siz şimdilik stres yapıp gecikmesine sebep olmayın. Elinizden geleni yapmışsınız zaten canınızı sıkmayın muhtemelen olmaz.
Kızlar utanarak yazıyorum böyle birr şey soracağım aklıma gelmezdi. Eşimle ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. İlişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Normalde içmek istediğim bir hap değil. Hapın adı ertes. 25 aylık bir kızım ve 5,5 aylık bir kızım daha var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ayrıca yarın adet olmam gerekiyor normalde. Ay bir kötüyüm şuan. Eşimle zaten çok ilişki yaşayamıyoruz yaşadık onda da bu oldu. Başıma gelenler
İlk defa kullandıysanız belki şaşabilir bu sefer siz stres olmamaya özen gösterin iyice şaşmasınİnşallah cevabınız için teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez bebeğimin olmasından bu kadar korktum sanırım. Benimde hep 25 günde olur adetim. Dediğiniz gibi saati bile şaşmaz. Umarım sabah uyandığında adet olurum veya bu hafta içi umarım olur biter bu düşünce
Adet sokturucu masaj yapin adetiniz gelir. Youtube da videolarini bulabilirsinizKızlar utanarak yazıyorum böyle birr şey soracağım aklıma gelmezdi. Eşimle ilişki sırasında prezervatif yırtılmış. İlişkiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Normalde içmek istediğim bir hap değil. Hapın adı ertes. 25 aylık bir kızım ve 5,5 aylık bir kızım daha var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ayrıca yarın adet olmam gerekiyor normalde. Ay bir kötüyüm şuan. Eşimle zaten çok ilişki yaşayamıyoruz yaşadık onda da bu oldu. Başıma gelenler
Merhaba, inşallah yoktur olmamasına ihtiyacım var.Merhaba, yumurtlama gününde değilsinizdir muhtemelen ve ilacı da içmişsiniz. Büyük ihtimal yoktur hamilelik gibi birşey.
Evet ilk kez içtim birde kızımı emzirmiyorum ilaç içtim diye hepten kötü oldum baktı bana mahsun mahsunİlk defa kullandıysanız belki şaşabilir bu sefer siz stres olmamaya özen gösterin iyice şaşmasın
Kuzenim hap içtim ama hamileyim dediği andan itibaren korktum o yüzden sordum ama çoğu yerde koruyucu diyor anlam veremedimErtesi gun hapi almissiniz. Hamile olacaginizi sanmiyorum.
Bakacağım buna sağolunAdet sokturucu masaj yapin adetiniz gelir. Youtube da videolarini bulabilirsiniz
Koruyuculuğu olmadığını duymuştum ben bu yüzden korktum hemen ilaç içtim çünkü ciddi endişe ettim inşallah sizinde benimde yoktur.Aynı durumdayız bende bir hafta önce bu tarz bir durum yaşadım .Benimde 5 5 aylık 2.oğlum var .Ben hiç birşey yapmadım tek tesellim sadece emziriyorym hala adet görmeye başlamadım doğumdan sonra yani birde 6 aylıktan küçük bebeğim inş.bir şey olmaz .Biraz araştırdım bütün kriter tutuyor bende çok düşükmüş bu durumda hamile kalmak ama içim içimide yiyor valla ya böyle bir şey olursa diye .
emzirmek gebeligi engellemiyor.Aynı durumdayız bende bir hafta önce bu tarz bir durum yaşadım .Benimde 5 5 aylık 2.oğlum var .Ben hiç birşey yapmadım tek tesellim sadece emziriyorym hala adet görmeye başlamadım doğumdan sonra yani birde 6 aylıktan küçük bebeğim inş.bir şey olmaz .Biraz araştırdım bütün kriter tutuyor bende çok düşükmüş bu durumda hamile kalmak ama içim içimide yiyor valla ya böyle bir şey olursa diye .
1 gün varken olduiliskiyi adetinize kac gun varken yaşadiginiz en onemli konu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?