Umarım değildir.

Adetten 1 gün evvel hamile kalma ihtimalnz düşük yinede ilacı alın bebek düsğnmüosanz

İlk kızımda 4 aylık bu kızımda 3 aylıkken regli oldum bu doğurganlığı mı gösteriyor. Bilmiyordum. Eşimle sabahtan beri geriliyorum bu konudan dolayı dikkat etseydin vs diye. Spiral takılamıyor bana malesef çünkü çift rahim ve çift rahim girişim var doktorum öyle söyledi yani tekrar sormak lazım bu stres ile yaşayamam. Şuan ciddi korkuyorum sabahtan beri aklımda

Mama takviyeli de olsa emziriyorum kızımı. İlacı hemen aldım ve sanırım bende çok doğurganım hemennadet görünce öyle oluyormuş öyle yazmışlar daha da korktum ikinci kızım tedbirsizlik ile oldu bu kez çok dikkat ediyoruz gerçi zaten ilişki çok olmuyor çünkü ben pert oluyorum şimdi bir anda olunca üzüldüm

Yaaa olsamda bu endişeden kurtulsam keşke. Hep karnım ağrıyor gibi sabahtan beri. Acaba adet sökücü çay vs mi kullansam

Evet öyleymiş bende okudum. Siz yine iyi ben 40 kanaması bitince arkasına hemen regl olmaya başladım ama doktorum çok iyi bişey bu demişti. Normalde de Şaşmaz zaten saatine kadar aynı olurum. Siz şimdilik stres yapıp gecikmesine sebep olmayın. Elinizden geleni yapmışsınız zaten canınızı sıkmayın muhtemelen olmaz.

İnşallah cevabınız için teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez bebeğimin olmasından bu kadar korktum sanırım. Benimde hep 25 günde olur adetim. Dediğiniz gibi saati bile şaşmaz. Umarım sabah uyandığında adet olurum veya bu hafta içi umarım olur biter bu düşünce

Merhaba, yumurtlama gününde değilsinizdir muhtemelen ve ilacı da içmişsiniz. Büyük ihtimal yoktur hamilelik gibi birşey.

İlk defa kullandıysanız belki şaşabilir bu sefer siz stres olmamaya özen gösterin iyice şaşmasın

Adet sokturucu masaj yapin adetiniz gelir. Youtube da videolarini bulabilirsiniz

Aynı durumdayız bende bir hafta önce bu tarz bir durum yaşadım .Benimde 5 5 aylık 2.oğlum var .Ben hiç birşey yapmadım tek tesellim sadece emziriyorym hala adet görmeye başlamadım doğumdan sonra yani birde 6 aylıktan küçük bebeğim inş.bir şey olmaz .Biraz araştırdım bütün kriter tutuyor bende çok düşükmüş bu durumda hamile kalmak ama içim içimide yiyor valla ya böyle bir şey olursa diye .

Koruyuculuğu olmadığını duymuştum ben bu yüzden korktum hemen ilaç içtim çünkü ciddi endişe ettim inşallah sizinde benimde yoktur.

emzirmek gebeligi engellemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…