umarım doğru yerdeyim...fikir rica etsem...

papatya0683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
78
0
26
Ankara
herkese iyi geceler...nişanlımla başbaşa bir gün geçiricem uzunca bir aradan sonra..utanak sıkılarak sorcam ama affınıza sığınaraktan; bana böle özel güzel fikirler verebilir misiniz..birlikte evde olucaz ve ilkkez başbaşa kalıcaz..tv izlemek falanda istemiyorum hani daha özel ne yapılabilir..

mesela yaprak sarabilirsiniz, yada su böreği açabilirsiniz, baklavaya ne demeli :)))) oda olmadı 2 ters bir düzde olabilir.

mesela yaprak sarabilirsiniz, yada su böreği açabilirsiniz, baklavaya ne demeli :)))) oda olmadı 2 ters bir düzde olabilir.

ay çok güldüm bu yoruma...
-------------------------------------------------
-ama tv izlemek te istememişsin,en özel anınızı yaşayacaksınız işte daha ne olsun,madem böyle bi an bulmuşsunuz hem de uzunca bi aradan sonra demişsin özel anlar yaşamak dışında bişey yapılacağını sanmıyorum ben...

bence yanına alman gereken 3 şeyi al
condom
ertesi gün hapı
ya iki şey oldu neyse üçüncüsünüde sen bul
çok özel olcak ya
lazım olur
2. konunda baaşbaşa kaldık n ama kimse uyarmadı hamileyim olmasın

Soru ilginç yalnız:) Evde napılır yemek yenir, oyun oynanabilir, film izlenir, sohbet edilir, birde malumm

dans edin beraber şişe çevirmecemsi bir oyun oynayın. karikatür okuyun. yada korku hikayeleri anlatın birbirinize, ruh çağırın..

arkadasım kusura bakma da senin özel anlayısın ne herkes yazmıs iste özel deyince malum olay akla geliyor.tv izlemek istemedigine göre..ve evde kalcaz dedigine göre.

romantik film izle mısır patlat... yada yat nişanlının gögsüne uyu. onun yanında oldugu için sükret nefes alısını kalp atısını hisset... birsürü sey yapılır. o sana kalmıs. resim cizersin. hayallerinizden konusursun.. elele yürüyüse cıkarsın..

arkadasım kusura bakma da senin özel anlayısın ne herkes yazmıs iste özel deyince malum olay akla geliyor.tv izlemek istemedigine göre..ve evde kalcaz dedigine göre.

ben ilkkez böle bi ortamla karşılaştığım için klasik şeylerin dışına çıkmak istedim..özelden kastım illaki akla başka bişiler gelio ama onunda sınırı war sonuçta...o kısma yönelikte değişik sürprizlre olabilir belki ..illaki uç boyutlarda bişi yaşıcam anlamına gelmezki..sölemek istediğim bugünü nası özel kılabilirim..

ben ilkkez böle bi ortamla karşılaştığım için klasik şeylerin dışına çıkmak istedim..özelden kastım illaki akla başka bişiler gelio ama onunda sınırı war sonuçta...o kısma yönelikte değişik sürprizlre olabilir belki ..illaki uç boyutlarda bişi yaşıcam anlamına gelmezki..sölemek istediğim bugünü nası özel kılabilirim..[/QUOTE]

madem soruyorsun o boyutun da sınırı var ama degisik süprizler olabilir diye acık acık söyleyeyim o zaman degisik öpüşme stilleri dene nişanlınla

sevgili papatya,

arkadaşların özel deyince sadece "malum iş" akıllarına gelmesi enteresan olmuş !

romantik bir şey yapmak istiyorsan, söndür ışıkları 8-10 tane mum yak, bir şişe iyi kalite bir şarap zevkle içebileceğiniz aromasına doyum olmayan bir keyif...

sevgili papatya,

arkadaşların özel deyince sadece "malum iş" akıllarına gelmesi enteresan olmuş !

romantik bir şey yapmak istiyorsan, söndür ışıkları 8-10 tane mum yak, bir şişe iyi kalite bir şarap zevkle içebileceğiniz aromasına doyum olmayan bir keyif...

ya varya gerçekten sağolasın arkadaşım ..anlatmak istediğim tam buydu fakat dalgaya vuruldum işte..anlayışın için teşekkürederim..ewet dediğin gibi mum olayını düşündüm ama dedim ya klasik dışı diye baştan..bu anlamda farklılıklar istemiştim..hiç bişi akla gelmez ise dediğin gibi belki olabilir..

Göğsünde uyumak,nefesini kalp atışlarını dinlemek,onunla yemek yapmak benim için yeterince özel olur zaten.

Romantik şarkılarda dans da edebilirsiniz...

Birbirinize tanıştığınız günde neler hissettiğizi anlatabilirsiniz,dans edebilirsiniz,yemek yapabilirsiniz,enstürman çalıyorsanız çalarsınız,yemek yaparsınız,film izlersiniz,şarkı dinlersiniz :)

bence herhangi bir plan yapma..cunku hiçbieşeyin planlandığı gibi olamayacagını düşünüyorum.. akışına bırak ..heee akışına bırak deyincee çok da akışına bırakma kii sonraa düşünmee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…