:S Suçun olmasına gerek yok. Tecrübesizliğinden farkında değilsin olayın herhalde.
Artık seni sevmiyor, istemiyor. Mesele bu. Duyguları bitmiş.
Daha fazla küçük düşürme kendini.
Seni istemeyen herife senden vazgeçmem gibi mesaj atman gülünç olmuş.
Mevzuya annenin karışması da ayrı saçmalık.
Ortada hiçbir şey yok, kızımı bırak demek nedir yani.
Sanki çocuk deli divane olmuş da... Sıradan bir ilişkiymiş işte.
Önüne bakmak zorundasın. Okulunu bitir.
Ayrıca seni alırım , sen yattığım kızlar gibi değilsin tarzında çirkin laflar eden erkeklere hiç güvenme.
Böyleleri kadını eşya gibi görür, değer vermez.
senınle evlenıcem senı sevıyorum calıstırmam bunlar klasık erkek yalanları bence ... onune bak hıc msj atma
sen fake hesaptan senden vazgecmem dıyecegıne sayıp sovseydın daha kıymetlı olursun emın ol erkeklerın pesınden kosmaya gelmez sen adım attıkca bı tarafları kalkar onların en ıyısı ondan daha beterını sayıp canını yakmak kosene cekılmek en azından sınırın gecıyor rahatlıyorsunBeni inandırdı annemede o iyi bi insan ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz demiş iyi bi kız yetiştirmişsiniz demiş sanki o demese ben öyle değilim başından atmak için işte. Yazıklar olsun ona zaten mesaj atmıyorum umarım pişman olurda çok zaman sonra iletişime geçer tekmeyi ben vururum bu sefer canımı çok yaktı..
sen fake hesaptan senden vazgecmem dıyecegıne sayıp sovseydın daha kıymetlı olursun emın ol erkeklerın pesınden kosmaya gelmez sen adım attıkca bı tarafları kalkar onların en ıyısı ondan daha beterını sayıp canını yakmak kosene cekılmek en azından sınırın gecıyor rahatlıyorsun
artık bırsey yazma muhattap olmaya degmıyor cunkı ınsan olsa zaten bu sekılde davranmazdı sakın uzulmesını senı anlamasını beklemeSon mesajımda fake hesaptan yazıklar olsun sana ki beni kendine inandırdın, güven verdin dedim her şeyin yalanmış, seni tanımasaymışımda mazideki sadece ilk okul arkadaşım olarak KALSAYMIŞSIN keşke dedim 5 gün oldu daha bişe yazmıyorum buda son mesajımdı gördü mesajı bişe demedi engellemedi de beni. Şu son mesajımdan sonra okadar rahatım ki Allaha havale ettim onu artık .
artık bırsey yazma muhattap olmaya degmıyor cunkı ınsan olsa zaten bu sekılde davranmazdı sakın uzulmesını senı anlamasını bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?