• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım okursunuz, hayatımın en acısını yaşıyorum fikirleriniz önemli..

crazyesim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
107
0
16
35
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni katıldım, aslında önce başkalarının dertlerini okudum ne kadar çok şeyler var benim ki ne diye düşğündüm. Ama cılar paylaşıldıkça azalır belki bir nebze bana yardımcı olursunuz :(
Yaklaşık 4 ay önce faceden beni biri ekledi başta tanıyamadım meğersem 8 yıl boyunca ilk okul arkadaşım 15 yıl sonra buldu beni. Konuştuk konuştuk bunun annesi bizim evi arardı Faruk ödevini unutmuş bir günde o aramıştı ödev ne diye ailesi aileme uygundu tabi seneler olmuş.. Düşündükçe tuhaf oluyorum. Her neyse. Neredeyse 3 hafta konuştuk ilk hafta hep sorular sordu eskilerden zaman geçtikçe ne zman buluşcaz dedi ramazan ayındaydık. Sonra resimlerimi beğeniyodu sürekli, buluşunca sana bişe söyliycem dedi. Buluşma zamanı geldi anlatamam şuan ağlıyorum yıllar geçmiş yıllar seneler o karşımdaydı ben çok heycanlıydım oda şaşkın ama belli benden hoşlandığı zaten facedende söylemişti numaramı istemişti kendiside mutasıp bir aileden geliyor. Oturduk bir yerde sonra kalktık bir anda elimi tuttu ve öptü bende hoşlanmıştım sevmiştim onu her neyse benimle neler paylaştı her şeyi çok kızla gezdiğini çok kişiyle yattığını benim onlardan farklı olduğumu (bunu anlatması kulağıma gelirse bişe kızlarla ilgili bir şey düşünme diye dürüstüm dedi) benimle ciddi olduğunu ve beni alacağını o günden sonra hep ilgilendi her sabah mesajlar ilgiler alakalar, hep sen benimsin diyodu toplam 6 kez buluştuk dolu dolu yaşadık hep kıskanırdı beni, evden çıkmadan haberim olsun derdi hep ilk kez sevdiğini ve her şeyden çok sevdiğini söylerdi annene söyle daha rahat görüşürüz diyodu ben kabul etmiyodum. Ailesine benim resmimi gösterdiğini annesinin babasına söylediğini kardeşlerinin bildiğini söyledi beni. Sonra zamanla ben okuyodum çalışmıycan dedi kıyafetlerime karıştı normalde kapalıyım onunda ailesi öyle pantol giymiyecekmişim tamam dedim ama çalışma konusunda kesin net bişe demedim. Kendisi 2 yıllık mezun ve babasının işini yapıyor okul biter bitmez beni alacaktı. Sonra bi gün benim her şeyi abarttığımı onu boğduğumu soğuduğunu söyledi iannamadım halbusemki seıkmamıştıkm onu kafası çok karışık oldğunu söyledi salak etmişim onu her şeye sinirleniyomuş. Her neyse bende sevmiyosan söyle dedim oda yok seviyorum her şeyden çok ama çok soğudum dedi sustum hiç bişe demedim 2 gün sonra mesaj attı konferansın umarım iyi geçiyodur diye barıştık felan benim onu nasıl sevdiğimi biliyo tabi bana hep beni çok sev diyodu öyle yaptım bende. Bir gün annem bunun resimlerini gördü cebimde askerlik bu kim dedi anlattım annem sinirlendi dinlemedi o çocuğu bitireceksin dedi aynı şekilde babamda şuan 3. sınıftayım okulun bitecek dedi sen o çocuğu neyine yakıştırdın dedi aynı şekilde babamda. (Annem hayatımda ilk kez bir erkek olduğundan şaşırdı önceden hiç erkek arkadaşım olmadı) Bunu Farukta iyi biliyor ben bitek onu sevdim o öptü elimi tuttu tek ve son oydu bunu oda biliyor. Her neyse babam aradı ve bitir benim okulum var seni istemiyorum dememi istedi bende gittim gizli aradım annem gördü senii dedim oda babam yanımda tamam annen diyosa tamam dedi okulun var baksana dedi ben sen beni beklermisin dedim oda beklerim beklemesine ama annen dedi beklerim ama dedi. Konuştuk işte eve geldim annem tutturdu ben arıycam sen ona bittiğini söylemedin dedi kendi aradı gayet kibar bi şekilde kızımın peşini bırak ilerde mutlu olamzsınız dedi ben nasıl ağlıyorum ama neler çektim kızımı nasıl buldun dedi oda Allah çıkardı demiş sonra kızınız çok iyi biri iyi bi kız yetiştirmişsiniz siz ona kızmayın tamam demiş. Annem diyoki seni sevseydi beklerim ben onu okulu bitinceye kadar derdi ben kızınızı seviyorum derdi dedi. Her neyse ben o an o diyemez diye düşündüm gizli aradım 1 hafta sonra annem her şeyimi almıştı telefon bilgisayar :(. Çok abarttı annem her neyse bu beni arama bitti hadi eyvallah dedi dedim ara yüzüme söyle aradı bitti öyle işte dedi sesi ağlamaklı. Ben sonra buna faceden mesaj attım beni engelledi seni seviyorum dedim bidaha bana mesaj atma dedi git annenle babanla çöz diyo sorununu beni sevmedinmi dedim seni sevmedim sevmiyorum unut beni dedi adam değişti anlamıyorum ben bunları hak edecek ne yaptım biaha beni arama mesaj atma atarsan fena olur dedi neler yaşadık biz onla ya ben seni alıcam diyodu ben ona tamam ben seni okul bitene kadar rahatsız etmem gez toz dedim umutlanma dedi bu kadar katılaştı her neyse yorumunuz nedir?

Geçen başka bi fake hesaptan mesaj attım senden vazgeçmem diye bana mesaj attı defol git kızım diyo istemiyorum artık kardeşim okumuş mesaajlarını sen benim cebime niye mesaj atmadın diyo bidaha atarsan annene babana söylerim dedi bende aradım bunu açtı beni tehdit mi ediyosun dedim ne biçim bi insanmışsın dedim ben sana ne yaptım dedim oda yeter artık yeter bitti dedi bana babamda aramış onu sordum evet dedi tamam bidaha atmam mesaj dedim inşallah diyo ama sesi üzgün babam tehditmi etti gururmu yaptı bilmiyorum onun için neler yaptım ben neler bunu oda biliyor onu nasıl sevdiğimi bu saatten sonra susuyorum artık susuyorum bakalım ne olacak kızlar bi akıl verin her gün ağlıyorum gizli gizli annem çakmasın diye benim suçum ne ya :(

:S Suçun olmasına gerek yok. Tecrübesizliğinden farkında değilsin olayın herhalde.
Artık seni sevmiyor, istemiyor. Mesele bu. Duyguları bitmiş.
Daha fazla küçük düşürme kendini.
Seni istemeyen herife senden vazgeçmem gibi mesaj atman gülünç olmuş.
Mevzuya annenin karışması da ayrı saçmalık.
Ortada hiçbir şey yok, kızımı bırak demek nedir yani.
Sanki çocuk deli divane olmuş da... Sıradan bir ilişkiymiş işte.
Önüne bakmak zorundasın. Okulunu bitir.
Ayrıca seni alırım , sen yattığım kızlar gibi değilsin tarzında çirkin laflar eden erkeklere hiç güvenme.
Böyleleri kadını eşya gibi görür, değer vermez.

:S Suçun olmasına gerek yok. Tecrübesizliğinden farkında değilsin olayın herhalde.
Artık seni sevmiyor, istemiyor. Mesele bu. Duyguları bitmiş.
Daha fazla küçük düşürme kendini.
Seni istemeyen herife senden vazgeçmem gibi mesaj atman gülünç olmuş.
Mevzuya annenin karışması da ayrı saçmalık.
Ortada hiçbir şey yok, kızımı bırak demek nedir yani.
Sanki çocuk deli divane olmuş da... Sıradan bir ilişkiymiş işte.
Önüne bakmak zorundasın. Okulunu bitir.
Ayrıca seni alırım , sen yattığım kızlar gibi değilsin tarzında çirkin laflar eden erkeklere hiç güvenme.
Böyleleri kadını eşya gibi görür, değer vermez.

Doğru söylüyorsunuz ilkti o benim için o kadar sözler verdi bana inandırdı, güvendirdi ve ilk okul arkadaşımdı. Ama sevgi olunca ne gurur ne kendini ezdirme olayı aklınıza gelmiyor. Asıl kızdığım şey beni oyalaması yazıklar olsun ona ki bunu onada söyledim mücadele etmeyecek birisiydin o zaman neden beni kandırdın dedim sustu suçlu çünkü benim onu sevdiğimi bile bile yaptı bunu yazıklar olsun. Daha 23 yaşındayım elbet karşına çıkacak diyeceksiniz ama güvenim sıfır benim erkeklere karşı. Artık sadece ve sadece OKULUM VAR VE ÖNÜME BAKICAM. O da kafasını çok vuracak benim gibi seveni bulabilecek mi? Fedakarlık edeni? Şimdi acımı yaşıyorum ama geçicek inşallah.:14:

Bide şu var bu adam benle yaşıt yaşından büyük davranıyo sanıyodum demek ki olgun değilmiş bana ahkam kesen adam! Ben onun için neler yaptım ya kör mü bu yazıklar olsun ona. Bana ben seni her şeyden çok sevdim ilk kez sevdim diyordu okadar gerçektiki ne oldu? Bana beni hep çok sev derdi. Adam kaçtı resmen. Kendi kaybetti.

senınle evlenıcem senı sevıyorum calıstırmam bunlar klasık erkek yalanları bence ... onune bak hıc msj atma

senınle evlenıcem senı sevıyorum calıstırmam bunlar klasık erkek yalanları bence ... onune bak hıc msj atma

Beni inandırdı annemede o iyi bi insan ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz demiş iyi bi kız yetiştirmişsiniz demiş sanki o demese ben öyle değilim başından atmak için işte. Yazıklar olsun ona zaten mesaj atmıyorum umarım pişman olurda çok zaman sonra iletişime geçer tekmeyi ben vururum bu sefer canımı çok yaktı..

Beni inandırdı annemede o iyi bi insan ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz demiş iyi bi kız yetiştirmişsiniz demiş sanki o demese ben öyle değilim başından atmak için işte. Yazıklar olsun ona zaten mesaj atmıyorum umarım pişman olurda çok zaman sonra iletişime geçer tekmeyi ben vururum bu sefer canımı çok yaktı..
sen fake hesaptan senden vazgecmem dıyecegıne sayıp sovseydın daha kıymetlı olursun emın ol erkeklerın pesınden kosmaya gelmez sen adım attıkca bı tarafları kalkar onların en ıyısı ondan daha beterını sayıp canını yakmak kosene cekılmek en azından sınırın gecıyor rahatlıyorsun

sen fake hesaptan senden vazgecmem dıyecegıne sayıp sovseydın daha kıymetlı olursun emın ol erkeklerın pesınden kosmaya gelmez sen adım attıkca bı tarafları kalkar onların en ıyısı ondan daha beterını sayıp canını yakmak kosene cekılmek en azından sınırın gecıyor rahatlıyorsun

Son mesajımda fake hesaptan yazıklar olsun sana ki beni kendine inandırdın, güven verdin dedim her şeyin yalanmış, seni tanımasaymışımda mazideki sadece ilk okul arkadaşım olarak KALSAYMIŞSIN keşke dedim 5 gün oldu daha bişe yazmıyorum buda son mesajımdı gördü mesajı bişe demedi engellemedi de beni. Şu son mesajımdan sonra okadar rahatım ki Allaha havale ettim onu artık .

Son mesajımda fake hesaptan yazıklar olsun sana ki beni kendine inandırdın, güven verdin dedim her şeyin yalanmış, seni tanımasaymışımda mazideki sadece ilk okul arkadaşım olarak KALSAYMIŞSIN keşke dedim 5 gün oldu daha bişe yazmıyorum buda son mesajımdı gördü mesajı bişe demedi engellemedi de beni. Şu son mesajımdan sonra okadar rahatım ki Allaha havale ettim onu artık .
artık bırsey yazma muhattap olmaya degmıyor cunkı ınsan olsa zaten bu sekılde davranmazdı sakın uzulmesını senı anlamasını bekleme

artık bırsey yazma muhattap olmaya degmıyor cunkı ınsan olsa zaten bu sekılde davranmazdı sakın uzulmesını senı anlamasını bekleme

Teşekkür ederim yorumlarınız için, en azından mantıklı düşünmeme ve paylaştıkça azalan bu acım için bir nebze de olsa dindirmeye yardımcı oldunuz. :( Çok teşekkür ederim.

Kızlar facemdeki engeli kaldırmış fake hesabımdakinide kaldırmış tesadüfen gördüm ne yapmalıyım sonra geri dondurmuş hesabını galiba duvarımı inceledi dondurdu sonra tekrar. Çünkü tekrar engellemesi için 48 saat geçmesi lazım 2 gündürde açmadı hesabını bende kendi hesabımı dondurdum başka bi hesaptan takip ediyorum açınca engeli ben basıcam bu sefer ne yapmalıyım ne yapıyım sizce tekrar açtığında? Bişe yazıp mı engelliyeyim yoksa ne yapıyım bi akıl verin gururlu adam engeli niye kaldırı ki sonra tekrar dondurdu hesabı fake hesabıda kaldırmış bile kaldırmış?

Back
X