- 31 Ağustos 2025
- 71
- 6
- 1
- Konu Sahibi medinepolm
-
Haklısın hemde çok böyle sevildiğimi sanip kanıyorum cahilim evet sadece soru soruyorumKaç yaşındasın? Hatırladığım kadarıyla 19 yaşındasın fazlası değil. Her ay sevişip sevişip acaba hamile miyim diye burda başlık açmaktan sıkılmadın mı? Sevismeye kafa yoracagin kadar azıcık dersine çalışıp biyolojiye göz gezdirseydin böyle hamile kalınmayacağını bilirdin. Regliyken ilişki oldu hamile kalirmiyim diye bile sormuştum gerçekten bu nasıl bir cahillik ve cahil cesareti gerçekten. Umarım erkeklere güvenip bir gün burda hamileyim ailemden gizli nasıl kürtaj olabilirim diye başlık açmazsın. Sana acıyorum
Kalır mıyım diye sormayın sebebi gobegime bosalmasi değil yumurtlama bittikten 2 gün sonra olması tedirgin ettiHaklısın hemde çok böyle sevildiğimi sanip kanıyorum cahilim evet sadece soru soruyorum
Kalır mıyım diye sormayın sebebi gobegime bosalmasi değil yumurtlama bittikten 2 gün sonra olması tedirgin etti
Yinede teşekkür ediyorum sagolun yorum icin
Kız Allah iyiliğini versin ben güldüm Allah’ta sizi güldürsün dışa boşalmayla hamile kalınmıyor canım yumurtlama günlerinde ilişkiye girsen bile yumurtada çatlama olmadığı sürece tutunma olmaz hamilelik olmaz çok fazla korunma yöntemi var onları denemen daha doğru buraya yazmaktansaKaç yaşındasın? Hatırladığım kadarıyla 19 yaşındasın fazlası değil. Her ay sevişip sevişip acaba hamile miyim diye burda başlık açmaktan sıkılmadın mı? Sevismeye kafa yoracagin kadar azıcık dersine çalışıp biyolojiye göz gezdirseydin böyle hamile kalınmayacağını bilirdin. Regliyken ilişki oldu hamile kalirmiyim diye bile sormuştum gerçekten bu nasıl bir cahillik ve cahil cesareti gerçekten. Umarım erkeklere güvenip bir gün burda hamileyim ailemden gizli nasıl kürtaj olabilirim diye başlık açmazsın. Sana acıyorum
Eski konularini okudumda gercekten surekli konularin adet olmadim, hamile kalirmiyim falan. Hamile kalda rahatla baska turlu akillanmayacaksin. Madem korkuyorsun niye sevisiyorsun? Hadi sevistin o zaman herturlu seye hazir olacaksin boyle her ay tutusmayacaksin. Korunma yontemleri bile yuzde yuz sonuc vermezken her ay bu akillanmazlik neden?Merhabalar öncelikle cinsel birliktelik ile ilgili sorum olucaktı 2 gün önce bir birlikteligim oldu dogurgan dönem veya yumurtlama haftası ne deniyorsa onun bitiminin 2 gün sonrasi olmuştu gebelik şüphem yok aslında içime bosalma da olmadı çünkü gobegime oldu yinede sormak istedim riskli bir zaman diliminde mi olmuş regl uygulamasına göre gebelik aşırı düşük görünüyordu ona güvendim birde bosalmanin dışarı olmasina
Evet haklısınız yöntemleri bende biliyorum da partnerimle sorunlar yaşıyorum o konudaKız Allah iyiliğini versin ben güldüm Allah’ta sizi güldürsün dışa boşalmayla hamile kalınmıyor canım yumurtlama günlerinde ilişkiye girsen bile yumurtada çatlama olmadığı sürece tutunma olmaz hamilelik olmaz çok fazla korunma yöntemi var onları denemen daha doğru buraya yazmaktansa
Dışarıdan böyle görünüyor farkındayım tutuşuyorum haklısınız o zaman niye yapıyorum doğru bir soru bende istekliyim çünkü fakat daha sonrasında bu şekilde pişmanlık duyuyorum olduğu için geriliyorum soruyu da aslında kalırım korkusuyla değil de yumurtlamamin bitiminden sonra olduğu için yazdim biraz telaşe ileEski konularini okudumda gercekten surekli konularin adet olmadim, hamile kalirmiyim falan. Hamile kalda rahatla baska turlu akillanmayacaksin. Madem korkuyorsun niye sevisiyorsun? Hadi sevistin o zaman herturlu seye hazir olacaksin boyle her ay tutusmayacaksin. Korunma yontemleri bile yuzde yuz sonuc vermezken her ay bu akillanmazlik neden?
Bu gidişle hpv kaparsın korunma aferin devam.Dışarıdan böyle görünüyor farkındayım tutuşuyorum haklısınız o zaman niye yapıyorum doğru bir soru bende istekliyim çünkü fakat daha sonrasında bu şekilde pişmanlık duyuyorum olduğu için geriliyorum soruyu da aslında kalırım korkusuyla değil de yumurtlamamin bitiminden sonra olduğu için yazdim biraz telaşe ile
Bir kez daha düşünmeme gerek kalmadı terk etti güvenim boşa çıktı çok üzgünüm yazık ettim kendime aşı ne için bilmiyorum daÖncelikle lütfen korunma konusunda problem yaşadığın biriyle bir ilişki yaşamadan önce bir kez daha düşün, ama aynı hissettirmiyor gibi bahanelerle korunmaktan erinen biri için her ay aynı endişeyi yaşayıp kendini yıpratmamalısın bence. Bir de lütfen eğer olmadıysan 9'lu gardasil aşıyı ol ve kendine çok dikkat et
Haklısınız kendime ben yaptım bunu ne desem boş aşık etmezmiş gercekten yazık oldugeri çekilme bir korunma yöntemi değil. yani göbeğe de boşalmış olsa gebelik ihtimali var.
regl döngüsü için kullanılan applar güvenilir değil. korunmasız girilen her ilişki, ne zaman olursa olsun gebelik ihtimali tasır. mesela ben, reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım.
bir seyler yasamadan önce gğvenli bir sekilde sevilmeyi öğrenin. ayrıca biriyle sevişmek onu size aşık etmez.
Bir dahakine korunma gibi bir durum olmayacak zaten teşekkürler yorumlar için minnettarımBu gidişle hpv kaparsın korunma aferin devam.
emin olun en hayırlısı olmuştur sizin içinBir kez daha düşünmeme gerek kalmadı terk etti güvenim boşa çıktı çok üzgünüm yazık ettim kendime aşı ne için bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?