Eğer ondan şüpheleniyorsanız oraya o miktara yakın para koyun bir süre izleyin veya kaydedin kameraya o zaman anlaşılır ne oldugu. Gerçekten aldıysa da görüşmeyin tabikiMerhaba arkadaslar,
Babam 4 yasindaki ogluma bir miktar para vermisti hediye olarak. Cocugun ayri bir cuzdani var birikim amacli onun icine koymustum.
Tatile gittik, ve kayinvalidenin evinde kaldik. Oglumun cuzdanini odaya koymustum dolabin uzerine. Ve iki gun once eve geldigimizde, bir baktim cocugun parasi alinmis, icine baska bir ulkenin parasi koyulmus.. Ve babamin hediye ettigi miktarin 3'te 1'ri bile degil.. Buna benzer olaylar bir iki kez daha yasanmisti ama emin degildim. Belkide yanlis hatirliyorumdur diye..
Umarim yaniliyorumdur, ama aylar oncesin kayinvalide o ulkeye gitmisti tatil icin..
Burada onemli olan para degil, ama güven.. Umarim yaniliyorumdur ama bu kadar tesaduf olamaz.. Eger hirsizlik yaptiysa ben nasil eskisi gibi sicak davranicam bu kadina bilmiyorum acikcasi... Tamamen hayal kirikligi.. Gunahini da almak istemem ama baska birsey gelmiyor aklima..
Dusuncelerinizi almak istiyorum.. Siz olsaniz kimin yaptigini dusunurdunuz ? Tesekkurler
Merhaba arkadaslar,
Babam 4 yasindaki ogluma bir miktar para vermisti hediye olarak. Cocugun ayri bir cuzdani var birikim amacli onun icine koymustum.
Tatile gittik, ve kayinvalidenin evinde kaldik. Oglumun cuzdanini odaya koymustum dolabin uzerine. Ve iki gun once eve geldigimizde, bir baktim cocugun parasi alinmis, icine baska bir ulkenin parasi koyulmus.. Ve babamin hediye ettigi miktarin 3'te 1'ri bile degil.. Buna benzer olaylar bir iki kez daha yasanmisti ama emin degildim. Belkide yanlis hatirliyorumdur diye..
Umarim yaniliyorumdur, ama aylar oncesin kayinvalide o ulkeye gitmisti tatil icin..
Burada onemli olan para degil, ama güven.. Umarim yaniliyorumdur ama bu kadar tesaduf olamaz.. Eger hirsizlik yaptiysa ben nasil eskisi gibi sicak davranicam bu kadina bilmiyorum acikcasi... Tamamen hayal kirikligi.. Gunahini da almak istemem ama baska birsey gelmiyor aklima..
Dusuncelerinizi almak istiyorum.. Siz olsaniz kimin yaptigini dusunurdunuz ? Tesekkurler
Parayı çalıp yerine başka para koyacak kadar salak bir kaynanın yüzüne vururdum. X anne benim oğlanın cüzdanında senin gittiğin ülkenin parası çıktı diye.Merhaba arkadaslar,
Yasli filan degil.. Gayet akli basinda birde calisan birisi.. Hatta sosyal hizmetlerden haksiz yere yardim almis aylar oncesin, birde gelip bunu Bana anlatiyor.. En nefret ettigim konular..Yaşlı mı ? Belki hafıza sorunları falan yaşıyor.Torununun harçlığını çalan bir babaanne hayal edemedim.Bence eşinizle paylaşın.
Yine bu tarz cuzdanimdan eksilmeler olmustu 2 kez.. Bu ucuncu olay.. Tesaduf olamaz..Başka hangi olaylar oldu ?
Kadının hırsızlığı tescilliymiş zaten.. bildiğin devleti/milleti dolandıran hırsız kendi torunun da malını çalar..şaşırmadımYasli filan degil.. Gayet akli basinda birde calisan birisi.. Hatta sosyal hizmetlerden haksiz yere yardim almis aylar oncesin, birde gelip bunu Bana anlatiyor.. En nefret ettigim konular..
Yok hesabini cok iyi bile birisi.. Tl alip o parayi yerine koysam Eyvallah sorun yok, ama euro vardi o alinmis saka gibiBana şöyle geldi “tlye ihtiyacı vardır sizin oğlanın tlsini alıp kendi parasını koymuştur ve o miktara denk geldiğini düşünmüş olabilir.
Anne paraları bozmuşsun ama bu daha az tutuyo diye söyleyin laf arasında
Madem kadının sabıkası var, niye parayı hesaba yatırmadınız ki?Merhaba arkadaslar,
Aynen zaten amacim birinin gunahini almak degil.. Paylasmak istedim.. Goruslerinizi almak icin.. Genelde suphelerimde yanilmam..Böyle durumlarda gözle gormeden asla emin olmam bir dahakine deneyin kendi gozunuzle görün ona göre karar verirsiniz.Baskasida almış olabilir.Ama en azindan arayip anne sen oğluma paramı verdin hiç haberim olmadı teşekkür ederiz tarzında bi konuşma yapın bakalım ne diyecek?
Kesin o almıştır o zamanYasli filan degil.. Gayet akli basinda birde calisan birisi.. Hatta sosyal hizmetlerden haksiz yere yardim almis aylar oncesin, birde gelip bunu Bana anlatiyor.. En nefret ettigim konular..
Kadinin sabikasi yokki.. Sosyal hizmetlerin bundan haberi bile yokMadem kadının sabıkası var, niye parayı hesaba yatırmadınız ki?
Kadın salağa yatar, o parayı da alırdı. Konu sahibi de elde sıfırla kalırdı ahahaBen olsam götürür paraları verirdim, "anne bunlar ...ın cuzdanından çıktı senden karıştı herhalde paranı vereyim" derdim zonk ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?