zaten ertelemek hepimizin ortak sorunu fakat artık bunu kendimize yapmayalım ertelemek sadece sorunu büyütüyor bugün itibariyle forumu aktif kullanmak istiyorum yaşımdan büyük gösterip tarzım olmayan kıyafetleri giymek istemiyorum olduğundan daha genç ve zinde olmak istiyorum :)Evet anahtar kelime KARARLILIK
Bugun halsizlik var biraz genelde bu his diyeti zor gostermeye basliyor. Gun icerisinde aksam menume bol tulum peyniri ekliyim diye dusundum yediklerim beni tatmin etsin diye....Ama vazgectim onun yerine bu aksam kendimi en guzel hissettigim elbiseyle yemege oturmaya karar verdim.Ana yemegim melemen olsada sofraya gayet bakimli oturacagim.
sismanim diye hayati ertelemeyi coktan biraktim.Eskiden fotograf bile cektirmezdim ama simdi ne kiyafet almayi nede baska bir seyi ertelemiyorum. Ertelemem, gercek zayiflama istegini bende dogurmayip sadece mutsuzlugumu arttirdi.
yesil cay ve tarcin hakkinda ortak bir sey ogrendim , hafizayi guclendiriyormuslar ve daha ilgimi ceken yesil cay bildigin kahve gibi kafein iceriyor.
Bu kadar mola yeter simdi temizlige donmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?